MokraMisia22
Re: MokraMisia22
Szefowa ma ja gdzies, nawet wstydzi sie dalej prowadzic z nia transmisje, Misce wydaje sie ze jest gwiazda
, alkohol poprzestawial jej w glowce ludzie nie chca juz nawet jej ogladac, dla tych marnych zetonow ,wchdza do niej tyko z ciekawosci aby zobaczyc jak nizej sie upodli,,,cabriolet jej sie marzył
żenada,,dziewczę obudz se i zejdz na ziemie

-
milutki187
nom to juz upadla kobieta jestKotek1232 pisze: ↑wt paź 08, 2019 8:50 amSzefowa ma ja gdzies, nawet wstydzi sie dalej prowadzic z nia transmisje, Misce wydaje sie ze jest gwiazda, alkohol poprzestawial jej w glowce ludzie nie chca juz nawet jej ogladac, dla tych marnych zetonow ,wchdza do niej tyko z ciekawosci aby zobaczyc jak nizej sie upodli,,,cabriolet jej sie marzył
![]()
![]()
żenada,,dziewczę obudz se i zejdz na ziemie
![]()
![]()
![]()
Zgadzam sie z Toba.Moderatoszy to tragedia,co chwila usuwaja posty lub całe tematy a ludzie chcą podyskutowac
trzeba sie za to zabrac , ludzie przez takie sztuczki MODERATOROW uciekaja na inne portale,kasuja niewygodne dla nich komentarze i posty.,przeciez mamy prawo napisac co sadzimy o transmitujacych, placimy duza kase za to ,,,zapisany czy post czy komentarz zostanie i tak odczytany przez wiele osob zanim skasujecie go ,, to tylko swiadczy o was jakim portalem jestescie
i kogo chronicie 
mokramisia22 - Oszustka
Post autor: Peter866 » pn wrz 16, 2019 3:29 am
Co tu dużo pisać jakoś tydzień temu skusiłem się na grupową opis grupowej długi z ciekawymi opcjami.
No i oczywiście tylko opis ładny bo na całej grupowej pierw przez koło godziny siedziała i gadała gdzie grupowa miała trwać 10 min
Po tym kamera poszła na jej siostrę która się chwilę pobawiła z jakimś gościem nic nawet nie było widać za bardzo no i po jakiś 10 min koniec grupowej nie zrobiła nic co było w opisie
Podobno miała oddawać żetony ale nie dała to po tygodniu jakoś normalnie na czacie spytałem o zwrot co ona zrobiła?
Poza spina i po chwili banie dla mnie nic jedynie jej chyba koleżanka ni-kol sama z siebie mi oddala ale zwróciłem jej to
Nie polecam jej grupowych bo pewnie takich sytuacji jest więcej specjalnie przeciąga aby nie dało się już zgłosić a że to 100 Zet to większość ma to w dupie a kto się postawi kończy jak ja
Post autor: milutki187 » pn wrz 23, 2019 11:30 pm
potwierdzam oszukuje z wiekiem ma grubo po 40-stce a pisze 39 w profilu
tylko potwierdzam co inni pisza o tej zacnej ...... moderator nie usuwaj wdizowie maja prawo wiedziec co sie tutaj dzieje , moze zrob porzadek z transmitujacymi...
Post autor: Peter866 » pn wrz 16, 2019 3:29 am
Co tu dużo pisać jakoś tydzień temu skusiłem się na grupową opis grupowej długi z ciekawymi opcjami.
No i oczywiście tylko opis ładny bo na całej grupowej pierw przez koło godziny siedziała i gadała gdzie grupowa miała trwać 10 min
Po tym kamera poszła na jej siostrę która się chwilę pobawiła z jakimś gościem nic nawet nie było widać za bardzo no i po jakiś 10 min koniec grupowej nie zrobiła nic co było w opisie
Podobno miała oddawać żetony ale nie dała to po tygodniu jakoś normalnie na czacie spytałem o zwrot co ona zrobiła?
Poza spina i po chwili banie dla mnie nic jedynie jej chyba koleżanka ni-kol sama z siebie mi oddala ale zwróciłem jej to
Nie polecam jej grupowych bo pewnie takich sytuacji jest więcej specjalnie przeciąga aby nie dało się już zgłosić a że to 100 Zet to większość ma to w dupie a kto się postawi kończy jak ja
Post autor: milutki187 » pn wrz 23, 2019 11:30 pm
potwierdzam oszukuje z wiekiem ma grubo po 40-stce a pisze 39 w profilu
tylko potwierdzam co inni pisza o tej zacnej ...... moderator nie usuwaj wdizowie maja prawo wiedziec co sie tutaj dzieje , moze zrob porzadek z transmitujacymi...
-
MOKRA_MISIA22
Znów muszę Wam podziękować kochani hejterzy:) mam niezły ubaw jak czytam Wasze komentarze. Pozdrawiam Was cieplutko:) a zabawa trwa w najlepsze:-)
-
MOKRA_MISIA22
KotekTwoje teorie spiskowe są przezabawne:) pozdrawiam Ciebie i moderatorow:) PS. Najwięcej szczekasz Kotek, a nie widziałam zebys wydał chociaż 5żetonow na jakiej kolwiek transmisji na su. Latasz jak imbecyl i tylko hejtujesz, taki pajac na gumce ze stulejką:)Kotek1232 pisze: ↑ndz paź 13, 2019 11:40 pmtrzeba sie za to zabrac , ludzie przez takie sztuczki MODERATOROW uciekaja na inne portale,kasuja niewygodne dla nich komentarze i posty.,przeciez mamy prawo napisac co sadzimy o transmitujacych, placimy duza kase za to ,,,zapisany czy post czy komentarz zostanie i tak odczytany przez wiele osob zanim skasujecie go ,, to tylko swiadczy o was jakim portalem jestesciei kogo chronicie
![]()