Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Livvy

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
MirekWieden

Re: Livvy

Post autor: MirekWieden » sob lut 01, 2020 4:48 pm

arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 4:15 pm
Maua_Zua pisze:
sob lut 01, 2020 10:07 am

Mam nadzieję, że Twój ukochany admin dał Ci znać, że jesteś wymieniony w piśmie które dostał. Chyba, że chroni tylko jednej osoby na tamtym forum :lol:
Armin dostaje tyle takich "pozwów" na meila od domorosłych prawników, że nie ma czasu mi ich wszystkich opisywać (i co najciekawsze - w co drugim ja jestem wymieniony jako najgroźniejszy do odstrzału - chyba (nieświadomie) jestem jakimś capo di tutti capi świata kamerek :) Zarówno ja jak i Armin nie siedzimy w puszce mimo, że foro istnieje juz z 3 lata (jak nie więcej) a to z jednej prostej przyczyny - żaden z Was, domorosłych e-mailowych adwokatów, nie zadał sobie tyle trudu by przeczytać regulamin forum na którym się rejestruje więc nie jest chyba do końca świadomy tego, że nie ma możliwości pozwania kogokolwiek o zniesławienie, pomówienie, groźby karalne, wyzwiska, próbę gwałtu, posiadanie 20 cm penisa czy co tam jeszcze sobie wymyśliliście zarejestrowanego użytkownika będąc samemu zarejestrowanym użytkownikiem. Ale z kim ja rozmawiam o prawie, Wy chcieliście pozywać foro o złamanie RODO a jednocześnie w tym samym piśmie domagaliście się wydania IP użytkowniczki, co jest złamaniem podstawowych założeń RODO właśnie
MirekWieden pisze:
sob lut 01, 2020 3:31 pm
arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 5:45 am

Zasada silentii defensionem non (milczenie nie jest obroną) co prawda nie funkcjonuje w polskim prawie (a nawet idzie to w drugą stronę - można odmówić obciążających siebie samego zeznań i jeżeli prokurator nie ma dowodów to zostaje się uniewinnionym) aczkolwiek w rozumieniu społecznym milczenie nikogo nie wybiela, jeżeli ktoś wrzuca na kogoś oszczerstwa (albo, o zgrozo! Dowody!) wymieniając z imienia i nazwiska to pierwszą i najbardziej logiczną w tej sytuacji reakcją jest zaprzeczenie i wrzucenie dowodów na swoją niewinność - w tym wypadku potwierdzeń przelewów zwrotnych z Twojego konta na konto napalonego MaxModelsowego fotografa udowadniające tym samym wszem i wobec, że pieniędzy wysłanych na podróż nie zagrabiłaś i że oszczerstwa są tylko i wyłącznie oszczerstwami, jeżeli tak się nie stało - formalnie przyznałaś się do tego, że nie masz nic na swoją obronę i tym samym przyznałaś do winy. Aczkolwiek również uważam, że wyciąganie sprawy sprzed kilku lat, gdy było się młodą i głupiutką siuśmajtką dopiero startującą w świat modelingu nie służy niczemu w tej sytuacji. Podobnie jak nie służy uporczywe milczenie i zasłanianie się tajemnicą umowy przy zawieraniu tego Waszego kontraktu na e-sutenetswo i potwierdza jedynie, że macie coś do ukrycia - wszak jesteście jedyną tego typu firmą w kraju, więc nie możecie mówić, że robicie to by konkurencja nie podpatrzyła Waszych stawek i nie dała konkurencyjnej oferty (a przecież jakby komuś zależało na wywiadzie gospodarczym to by w 5 minut założył fake-konto udając początkująca modelkę, napisał do Was i dostał ofertę) a z perspektywy osoby trzeciej wygląda to tak, że dajecie bardzo złą i niekorzystną umowę dla modelki i nie upubliczniacie jej by nie być nazywanymi alfonsami i nie dawać pożywki śmiejącym się z Was tłumom. A tłum jak to tłum - w przypadku braku informacji dopowiada sobie swoją wersję na podstawie tych informacji które dostarczyła im druga strona i które zawsze są krzywdząca dla osoby milczącej - tak samo jak w przypadku fotografa z MaxModels

Dziewczynie nie zaszkodzi (wszak od dłuższego czasu nadaje nago z twarzą więc chyba się już przyzywczaiła do "popularności" w sieci) ale szkodzi temu foro pokazując po raz kolejny, że formuła forum publicznego, dostępnego dla każdego kilka sekund po założeniu konta i pozbawionego moderacji jest krzywdząca dla modelek gdyż każdy może założyć sobie na szybkiego konto, wrzucić fotkę albo adres albo jakieś oszczerstwa i temat będzie "wisiał" przez dłuższy czas. A najśmieszniejsze jest to, że dyskusja toczy się w temacie modelki która nie ma ze sprawą nic wspólnego a dotyczy kobiety która nie nadaje na SU od bodajże dwóch lat :)
Słuchaj gnoju. Takie indywidua jak ty powinny mieć zakaz pisania na forum bo jesteś fiutem bez zasad. Pamiętasz jak przysłałeś mi kiedyś pw jakoby jedna z dziewczyn z su była niby dziwką w Anglii? Na twoje nieszczęście idioto nie wiedziałeś że akurat ją znam . I jak się tłumaczyłeś... to takie trollowanie tylko.Może i ty niegłupi jesteś ale kawał skurwysyna z ciebie. Przez takich jak ty pewnie sporo dziewczyn przestało transmitować
A pamiętasz Marku jak w 1997 w Wiedniu prosiłeś mnie o 50 euro na wizytę w burdelu? NIE ODDAŁEŚ! Nieładnie!
nie pamiętam ale może dlatego że mam na imię Mirek nie Marek. Chyba pomyliłeś mnie ze swoim partnerem. Ale że co...że ci nie stanął znowu i wysłałeś go do burdelu?

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 5:09 pm

Mówiłeś mi na PW, że masz na imię Marek naprawdę i że pseudonimu "Mirek" używasz tylko jak jesteś na forach dla walikoni :)

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 5:11 pm

PS: Maua Armin mi nic nie mówił o żadnym piśmie bo od tej pierwszej "groźby" Zozola ma Was na spamliście i mu nie dochodzą meile od Was, jak chcesz się skontaktować z nim to pisz do mnie na meila, przekażę mu. Oferta na reklamę dalej aktualna, taka sama stawka jak wszyscy, symboliczne 100 zł miesięcznie i zapominamy o sprawie
Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 5:24 pm przez arial_heartame, łącznie zmieniany 2 razy.

MirekWieden

Post autor: MirekWieden » sob lut 01, 2020 5:19 pm

arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 5:09 pm
Mówiłeś mi na PW, że masz na imię Marek naprawdę i że pseudonimu "Mirek" używasz tylko jak jesteś na forach dla walikoni :)
I taki cały ty. Jakiś gej cię znowu wkręcił i wyruchał...nie dziwię się że masz problemy z erekcją. Polecam wycieczkę na hipodrom..10/10:) I daj sobie spokój z su bo znowu jakiś gość złamie ci serce.
Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 5:22 pm przez MirekWieden, łącznie zmieniany 1 raz.

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 5:21 pm

Oni mi non stop łamią serce ale nikt mi nie złamał serca tak jak Marek z Wiednia który udawał miłość a chodził na dziwki na mój koszt! Marek Marek - pokątny łowca szparek!

MirekWieden

Post autor: MirekWieden » sob lut 01, 2020 5:26 pm

arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 5:21 pm
Oni mi non stop łamią serce ale nikt mi nie złamał serca tak jak Marek z Wiednia który udawał miłość a chodził na dziwki na mój koszt! Marek Marek - pokątny łowca szparek!
Mam nadzieję że znowu będziecie razem. Chociaż trochę mi go szkoda..związać się z cwelem który ani ani nie ma kasy ani charakteru..w łóżku też coś nie tak. Może Marek jest samcem alfa:)

tomaszwaleczny

Post autor: tomaszwaleczny » sob lut 01, 2020 6:06 pm

arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 5:11 pm
PS: Maua Armin mi nic nie mówił o żadnym piśmie bo od tej pierwszej "groźby" Zozola ma Was na spamliście i mu nie dochodzą meile od Was, jak chcesz się skontaktować z nim to pisz do mnie na meila, przekażę mu. Oferta na reklamę dalej aktualna, taka sama stawka jak wszyscy, symboliczne 100 zł miesięcznie i zapominamy o sprawie
admin zaczął usuwać swoje posty i jak patrzę na tamtym forum to miała rację, wiec może jednak odczytał. Takich mailów nie wysyła się przez prawnika???
Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 6:12 pm przez tomaszwaleczny, łącznie zmieniany 1 raz.

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 6:09 pm

tomaszwaleczny pisze:
sob lut 01, 2020 6:06 pm
arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 5:11 pm
Napisała wcześniej, że admin zaczął po piśmie usuwać swoje posty i jak patrzę na tamtym forum to miała rację, wiec może jednak odczytał. Takich mailów nie wysyła się przez prawnika???
Nic nie było usuwane, usnęliśmy tylko kilka postów z danymi Króliczycy Marty i jakiś szajs o jej rzekomym prywatnym życiu i romansie, ale wisiały po kilka minut z rana więc pewnie nikt ich nawet nie widział. I nie, tylko domorośli prawnicy wysyłają meile, prawdziwe firmy nie wysyłają meili "prawniczych" w ogóle bo meil nie ma żadnej wiążącej wartości (no chyba, że obie strony używają e-podpisu) - każdy poważny prawnik wysyła pismo na pocztę z potwierdzeniem odbioru.

humbledistrict199

Post autor: humbledistrict199 » sob lut 01, 2020 6:24 pm

Siema.

Miło poczytać rupiecia czasami, xD.
Prawnik JobTwoja mać, białaczka,nowotwór, krul franka szwajcarskiego, bitcoincenter menadzer jebany 8-)
Pozdrawiam Rupiecia44

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 6:28 pm

Tak sobie siedziałem i myślałem "Kogo mi tu w tym temacie jeszcze brakuje ze znanych troli?"

ODPOWIEDZ