A co Cię to obchodzi?Chwalisz czy żalisz się, że siedzisz pod cudzym mieszkaniem i stalkujesz? Powinno mi cię być żal, ale jakoś nie jest, daj jej spokój wszystkim ulży.lbnnavigator pisze: ↑ndz paź 24, 2021 8:56 pmUwazajcie dzisiaj kolejna ustawka jej fagas przyjechal jest czarne Audi S4 EL jest pod blokiem na gu 36 xd
RudaLisiczkaa_
Re: RudaLisiczkaa_
EricHartman pisze: ↑ndz paź 03, 2021 3:58 amcristal to jest chyba obecnie jedna z najśmieszniejszych postaci jaką znam od 2015 roku na showup. W dupie jej sie poprzewracalo, a jeszcze nie dawno wyglądała jak zwykły szczurek albo jak kto woli pół dupy za krzaka, teraz zarobiła i wielka dama......
jak ja takimi gardze.
fuj.człowieku Ty sam siebie nie lubisz wiec jakbyś mógł obcego Ci człowieka z szacunkiem odbierać co ? Pilnuj swojego ogródka i widać to na wylot ze wszystkich w domu kurwa brakuje !
-
NIgdy nie bedzie miala tak czystej poscieli jak Maddie, taka prawda.
Wbrew pozorom, bycie hejterem to prawdziwa sztuka – to nie jest coś, co potrafi każdy przeciętny pan Zdzisiek. Do tego trzeba mieć odpowiednie umiejętności, duży tupet i pewien rodzaj talentu.
StryjekMaddie, OjciecMaddie, lekcja1
Zawsze miej pod ręką pakiet standardowych tekstów
Jeżeli wstajesz rano i czujesz, że zamiast kawy wolisz kogoś zhejtować, ale nie do końca jesteś pewny za co – skorzystaj z gotowych szablonów, dzięki którym każdy hejterski komentarz będzie tak łatwy, jak posmarowanie kanapki masłem. Pamiętaj, to nic złego – nie zawsze jesteśmy na tyle kreatywni, żeby wymyślić odpowiednio ciekawy hejt, warto więc korzystać ze standardów, które sprawdzają się w każdej okazji.
StryjekMaddie, OjciecMaddie, lekcja1
Zawsze miej pod ręką pakiet standardowych tekstów
Jeżeli wstajesz rano i czujesz, że zamiast kawy wolisz kogoś zhejtować, ale nie do końca jesteś pewny za co – skorzystaj z gotowych szablonów, dzięki którym każdy hejterski komentarz będzie tak łatwy, jak posmarowanie kanapki masłem. Pamiętaj, to nic złego – nie zawsze jesteśmy na tyle kreatywni, żeby wymyślić odpowiednio ciekawy hejt, warto więc korzystać ze standardów, które sprawdzają się w każdej okazji.
-
Jakiś majster jej właśnie przelał 30 000 kredytów. Albo zarzutka, albo ktoś ma za dużo kasy
kurwa mać jak czytam tego prymitywnego chłopca tomoxx na nieoficjalnym to az mi sie noz w kieszeni otwiera , skad on sie tam wzial tak wogole? on powininen sie juz dawno usunac w cien bo nie pasuje do calosci totalnie, typowa bufon. Ten komin tez ladnie dupke podlizuje malwinie ale jemu mozna wybaczyc bo chlop stary.
Dam Ci darmową radę, nie czytaj :) a chuj dostaniesz nawet 10 żetonów żebyś mógł pisać u dziewczynpixele pisze: ↑pt lis 19, 2021 10:17 pmkurwa mać jak czytam tego prymitywnego chłopca tomoxx na nieoficjalnym to az mi sie noz w kieszeni otwiera , skad on sie tam wzial tak wogole? on powininen sie juz dawno usunac w cien bo nie pasuje do calosci totalnie, typowa bufon. Ten komin tez ladnie dupke podlizuje malwinie ale jemu mozna wybaczyc bo chlop stary.