Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_CuteLady_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
PanKomin

Re: _CuteLady_

Post autor: PanKomin » śr kwie 01, 2020 6:44 am

Dyskusja z Kicia to troche kopanie sie z koniem... bez sensu... Lasce na leb siadlo gdy zaczela dawac dupy kazdemu poznanemu na su kto podjechal 20 letnia BeeMka i mowil ze chyba "sie zakochal".
Teraz nienawidzi wszystkich i wszystkiego.... do tego widzow malo, zetona tez bo od bezczynnego siedzenia na su tylko rosnie dupa i cellulit... szkoda czasu. Zryta bania.
Co do bohaterki tematu to Cute jest zajebista i jak mi przejdzie korona to chyba sie z nia ozenie ;) Robi dziewczyna swoje, fajna jest, do tego mam wrazenie ze pod deklem u niej tez bardzo ale to bardzo w porzadku...wiec odjebta sie ludziska... a jak sie komus chude nie podobaja to baleronow na su pod dostatkiem w innych okienkach.

misiuuiu696

Post autor: misiuuiu696 » śr kwie 01, 2020 5:25 pm

_CuteLady_ pisze:
pn mar 30, 2020 8:28 pm
misiuuiu696 pisze:
pt mar 20, 2020 3:32 pm
LandLord pisze:
pn mar 16, 2020 11:15 pm
Polecam tym których kręcą laski o figurze młodej nastolatki.
_CuteLady_, mimo 23 wiosen, ma figurę której mogłaby pozazdrościć jej niejedna czternastka.
Do tego bardzo dziewczęcy, miły głosik i sprawia wrażenie bardzo miłej osoby.

A, ważne info dla seniorów ;) _CuteLady_ twierdzi, że nie ważna metryka, ważne na ile lat człowiek się czuje.
Panowie, macie szansę poczuć się u _CuteLady_ jakbyście byli w liceum ;)

Ty tak serio z tą figurą? Chyba nigdy nie widziałeś jej nago w takim razie
Boże jesteś kobieto niereformowalna, ledwo wrzucił chłopak post a ty odrazu konto zakladasz bo musisz swoje 5 groszy dorzucic bo bedziesz chora jak tego nie zrobisz ;) chyba mi by sie nie chcialo XD aktywnosc konta tylko w moim watku, lacznie 3 posty - tylko tu. Ogarnij się dziewczyno bo jak su zabraknie to na leb dostaniesz ;) dopierdalasz sie znowu a jak widac nikogo Twoje wypociny nie interesuja, chyba nie wyszlo? ;) zabolalo bo ktos o Tobie napisal ze nie poleca a mnie tak? zalosne ;) dziewczyno znajdz sobie jakies dodatkowe zajecie bo widze ze nuda doskwiera jak chlopaka nie ma w domu to szukasz zaczepki aby tylko nudno nie bylo ;) Nie osmieszaj sie bardziej.
Chyba nie trudno sie domyslic o kogo chodzi. : )

Kobietą nie jestem. Nie wiem o kim mowisz i srednio mnie to interesuje, zdziwił mnie pozytywny post o tobie wiec się wypowiedziałem. Nadajesz na su wiec liczysz się chyba z krytyka? Twierdzisz ze posty są tylko o tobie - widocznie żaden inny temat nie potrzebował mojego komentarza :) Mam prawo wyrazić swoją opinie mimo ze ci się nie podoba - dla mnie twoje ciało jest obrzydliwe. Jak możesz się domyślać my faceci jesteśmy wzrokowcami wiec to ważne a jak widzę ze kobieta ma taki brzuch jak ty to rzygam takim widokiem.

_CuteLady_

Post autor: _CuteLady_ » śr kwie 01, 2020 6:16 pm

misiuuiu696 pisze:
śr kwie 01, 2020 5:25 pm
_CuteLady_ pisze:
misiuuiu696 pisze:
pt mar 20, 2020 3:32 pm

Ty tak serio z tą figurą? Chyba nigdy nie widziałeś jej nago w takim razie
Boże jesteś kobieto niereformowalna, ledwo wrzucił chłopak post a ty odrazu konto zakladasz bo musisz swoje 5 groszy dorzucic bo bedziesz chora jak tego nie zrobisz ;) chyba mi by sie nie chcialo XD aktywnosc konta tylko w moim watku, lacznie 3 posty - tylko tu. Ogarnij się dziewczyno bo jak su zabraknie to na leb dostaniesz ;) dopierdalasz sie znowu a jak widac nikogo Twoje wypociny nie interesuja, chyba nie wyszlo? ;) zabolalo bo ktos o Tobie napisal ze nie poleca a mnie tak? zalosne ;) dziewczyno znajdz sobie jakies dodatkowe zajecie bo widze ze nuda doskwiera jak chlopaka nie ma w domu to szukasz zaczepki aby tylko nudno nie bylo ;) Nie osmieszaj sie bardziej.

Kobietą nie jestem. Nie wiem o kim mowisz i srednio mnie to interesuje, zdziwił mnie pozytywny post o tobie wiec się wypowiedziałem. Nadajesz na su wiec liczysz się chyba z krytyka? Twierdzisz ze posty są tylko o tobie - widocznie żaden inny temat nie potrzebował mojego komentarza :) Mam prawo wyrazić swoją opinie mimo ze ci się nie podoba - dla mnie twoje ciało jest obrzydliwe. Jak możesz się domyślać my faceci jesteśmy wzrokowcami wiec to ważne a jak widzę ze kobieta ma taki brzuch jak ty to rzygam takim widokiem.
No No, w bajeczki nie uwierzę. Jeszcze akurat teraz w tej godzinie nagle post hahaha ;D ośmieszaj się dalej. I tak nic nie zdziałasz.

misiuuiu696

Post autor: misiuuiu696 » śr kwie 01, 2020 6:32 pm

_CuteLady_ pisze:
śr kwie 01, 2020 6:16 pm
misiuuiu696 pisze:
śr kwie 01, 2020 5:25 pm
_CuteLady_ pisze:

No No, w bajeczki nie uwierzę. Jeszcze akurat teraz w tej godzinie nagle post hahaha ;D ośmieszaj się dalej. I tak nic nie zdziałasz.

Co nie tak jest z godziną? Ja się ośmieszam ? Czym? Ciężki masz tryb pisania bo absolutnie nic nie mogę zrozumieć.
Dyskusja z tobą nie ma sensu. Powiedziałem co miałem do powiedzenia , zagłębiać się w to dalej nie ma sensu.

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » sob kwie 04, 2020 8:13 pm

_CuteLady_ pisze:
śr kwie 01, 2020 6:16 pm
Chciałem dobrze, bo Monia wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie pod wieloma aspektami - super figura, wręcz unikat na SU, bardzo ładny i miły głos. Wiele nie rozmawialiśmy, ale z tych paru wymienionych zdań, Monia sprawiała wrażenie bardzo miłej i rozmownej osoby. Jest oryginalna i utkwiła mi w pamięci.

A tu nagle tyyyle hejtowania, prawie jak na Szkołę TVP ;)

Mnie dostało się od jakiejś moralizatorki (która sama wypina się do gimnazjalistów), że jestem na pewno "pedofil", ponieważ napisałem, że niejedna czternastka mogłaby pozazdrościć Moni figury. Moni dostało się, że "obrzydliwa" bo rzekomo ma na brzuchu "straszną bliznę" - osobiście nigdy nie widziałem tej "blizny", ale głowy nie dam, że nie ma, bo chyba na wszystkich transmisjach, które widziałem, Monia była w koszulce czy innym gorseciku. Na tej części brzucha, która wystawała niczego nie dostrzegłem. Ponadto gdyby nawet, to panowie, tak fajna dziewczyna jak Monia mogłaby nawet ręki nie mieć ;) A co tam jedna blizna... Może najlepiej uciąć polemikę prezentując cały brzuszek na profilu. Jeśli blizny nie ma, sprawa zamknięta, jeśli jest, to każdy oceni czy mu ona przeszkadza, czy nie. Ponadto są też tacy, których jarają blizny. Sam do nich nie należę, ale jakieś pojedyncze defekty nie odrzucają mnie, gdy dziewczyna jest ogólnie fajna. Może nawet w jakimś stopniu coś takiego może przyciągać oryginalnością. Ponadto wypadki i choroby każdemu mogą się przytrafić, także modelce i jak już napisałem, blizna wynikająca z takich okoliczności, jak dla mnie nie dyskwalifikuje człowieka, nawet modelki, jeśli jest fajna. Może niech Monia sama się odniesie do tematu.

Wszystkiego dobrego dla myślących pozytywnie :)

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » wt kwie 28, 2020 11:04 am

misiuuiu696 pisze:
pn mar 23, 2020 9:31 am
LandLord pisze:
pt mar 20, 2020 7:07 pm
misiuuiu696 pisze:
pt mar 20, 2020 3:53 pm
Może opisz swoje uwagi, bo jak na razie wypowiadasz się dosyć enigmatycznie...
Ponadto gusta bywają różne. Jeden lubi poziomki, inny woli melony, a kolejny śledzie z beczki.
Oczywiście moja opinia jest moja, czyli subiektywna i w pełni pozytywna.
Rzadko tutaj wypisuję laurki, a jeśli nie mam nic dobrego do powiedzenia, zwykle milczę.

Tak jak już wcześniej wspominałem byłem u _CuteLady_ na priv. Nastawiony byłem na fajne show a okazała się totalna klęska ... jak się rozebrała ...
Liczyłem, ze bez ubrania wyglada jeszcze lepiej ale niestety ...
Kiedy się rozebrała zobaczyłem bliznę na brzuchu , podłużna jakoś dziwnie pomarszczona blizna...
Rozumiem różne sytuacje w życiu ale powinno się przed tym przestrzegać ... dopadło mnie obrzydzenie jak to zobaczyłem .. nigdy ( a trochę lat mam ) nie spotkałem się z czymś takim. Nie chodzi mi o to, ze każda ma mieć idealne ciało, kilka dziewczyn z su również ma blizny ale są one małe i jakoś mniej widoczne. Blizna _CuteLady_ przechodzi przez polowe brzucha i jest taka pomarszczona, ona nie ma w ogóle pępka wtf?
Dlatego dziwiła mnie twoja pozytywna opinia co do jej figury.
Tym razem muszę przyznać koledze rację. Faktycznie dziś zobaczyłem tą bliznę. Dosyć masakryczna. Prawie jak po urodzeniu aliena. ;) Zdecydowanie coś, czym powinien zająć się chirurg plastyczny. Faktycznie powinna informować o tym. Mnie obrzydzenie nie złapało, raczej współczucie, jednak rozumiem, że inni mogli zareagować jak misiuuiu696. Oprócz tego drobnego detalu dziewczyna jak dla mnie o idealnej figurze, najzgrabniejsza na SU. Nigdy nie płaciłem na SU za pokazy, więc zaglądałem do Moni tylko na publicznym, a tam zwykle miała albo wysoko podciągnięte rajstopki, albo bluzeczkę opuszczoną, tak że zasłaniało jej okolice pępka. Nigdy wcześniej nie zauważyłem tej blizny. Przykre kiedy człowieka spotka taka tragedia, zwłaszcza tak urodziwego i popsuje tak idealne ciało jakby stworzone do oglądania. Liczę jednak, że uda się Moni to kiedyś zreperować i nie będzie śladu :) Dużo zdrowia dla Moni :)

nuru1

Post autor: nuru1 » wt kwie 28, 2020 2:35 pm

Pewnie urodziła bachora i tyle, stąd ma tą bliznę po cesarce, nie ona jedna i nie ostatnia, a że ją jakiś zszywał konował, to panna po prostu pecha miała.

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » wt kwie 28, 2020 5:49 pm

To nie wygląda na bliznę po operacji, kiedy równo tną po linii, bardziej jak po jakimś wypadku, jakby tam coś miała wbite, poparzone. Współczuje dziewczynie, zwłaszcza, że wywarła na mnie także bardzo pozytywne wrażenie osobowością - przynajmniej z tych paru zdań zamienionych na czacie sprawia wrażenie bardzo fajnej, miłej osoby. Z drugiej strony coś takiego może być dla niektórych atutem. Słyszałem, że są fetyszyści, których rajcują takie znamiona. Więc kto wie, może z czymś takim można nawet więcej zarobić na pokazach niszowych.

Ktoscos222

Post autor: Ktoscos222 » śr maja 13, 2020 4:15 pm

Się do dziewczyny o jakąś deformacje brzucha przypierdzielacie. Pewnie se kiedyś zoperuje to w pizdu. Co ona to ma na twarzy wyjebane że komuś to przeszkadza? XD.
Na transmisjach garderoba dobrana tak że ciężko zauważyć a wygląda zajebiście. Dejta spokój xD. dupeczka 10/10, szczuplutka, wesoła. Zawsze beczkę jakąś tam na kanale pokręcić można w sumie xD. Na privie jak pierdolnęła loda na dildo to prawie mi spodnie rozerwało xD.
Polecam w opór krótko rzecz ujmując. Z czystym sumieniem można wydawać kwit XD

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » śr maja 13, 2020 6:39 pm

Ja się nie przypierdzielam, jedynie potwierdziłem obserwację innego forumowicza odnośnie blizny, który dziwił się, że bardzo pozytywnie oceniłem Monikę. Od tego jest forum i temat o kobietach z SU, żeby powymieniać się własnymi obserwacjami i subiektywnymi ocenami. Owszem blizna jest, a dziewczyna, w mojej ocenie, tak jak piszesz - bardziej niż zajebista. Nie tylko mega zgrabna, ale także bardzo sympatyczna i żadna blizna tego nie przyćmi, przynajmniej w mojej ocenie. Pamiętajmy też, że wyrażane tutaj opinie są jedynie subiektywnymi, indywidualnymi opiniami. Kolega, który dziwił się, z mojej pozytywnej oceny Moniki miał do tego prawo, tak samo jak ja mam prawo stwierdzić, że w moim odczuciu, Monika jest najzgrabniejsza na SU.

ODPOWIEDZ