kitty22/WredotaKitty/Lukrecja200
-
Re: kitty22/WredotaKitty/Lukrecja200
Ludzie tracą swoją pracę a ona myśli o żetonach tylko
-
Pewnie nie bawem się pojawi i znowu (kto mnie zerżnie cipka jest smutna itp ) ha ha 😃
-
czasami piszę że nie jest sama :( a to proste jest bo faceta przecież nie ma koleżanki też nie widać to co zostaje ? dzieci mają wolne od szkoły a wiec dziecko w domu :)
-
Widzę że coś Ci się nie podoba więc po co oglądasz? Żeby hejtowac? Jak mi się coś nie podoba to na to nie patrze . Ale cwany w internecie widzę:) siedzisz i marudzisz to idź gdzie indziej :)
-
Żałosne jest to wszystko co piszecie:) każdy robi na kamerach co chce a nie to co wy chcecie :) wiec proponuje iść tam gdzie za 10 zet można iść na grupe;) albo najlepiej dla was za darmo:) ps. Każda laska na su jest dla kasy . Tylko nie wszystkie się do tego przyznają. Wiec panowie darujcie sobie wasze smutne teksty. :) nie podoba się to wynocha:) po co siedzicie i głupio komentujecie? Z nudów? Z braku własnego życia? A może jesteście zakompleksieni z małymi penisami ;) nieruchajacy od dawna;) wiec pozdrawiam serdecznie:) i pamiętajmy nikt nikogo z
Nie zmusza do siedzenia na transmisji i jej ogladania:)
Nie zmusza do siedzenia na transmisji i jej ogladania:)
...każdy pisze na forum co chce a nie to co wy chcecie :)Lukrecja200 pisze: ↑śr kwie 29, 2020 11:31 am... każdy robi na kamerach co chce a nie to co wy chcecie :)
-
Kto tu się odezwał w jej przypadku seks to chyba że z lushem bo zawsze sama jest
-
Naprawdę wchodzą nowe dziewczyny warto się nimi zająć ona już młoda nie jest z moich obliczeń to ma ponad 30 lat a mówi że 26
-
Polecam nauczyć się liczyć to raz:) ja nie mam nic do ludzi którzy wyrażają swoje zdanie. Ale trzeba to robić kulturalne
A nie wchodzić i obrażać kogoś . Z tego co wiem nie ma napisane jak trzeba robić pokazy na su. Każdy robi je jak chce a jest tyle innych dziewczyn ze na serio nie musicie na mnie patrzeć:) jeśli aż tak bardzo wam się to nie podoba:) to po co wchodzicie;) po to żeby móc potem pohejtowac kogoś na forum.
A nie wchodzić i obrażać kogoś . Z tego co wiem nie ma napisane jak trzeba robić pokazy na su. Każdy robi je jak chce a jest tyle innych dziewczyn ze na serio nie musicie na mnie patrzeć:) jeśli aż tak bardzo wam się to nie podoba:) to po co wchodzicie;) po to żeby móc potem pohejtowac kogoś na forum.