pussycat
-
Re: pussycat
Nie sprowokujesz mnie, misiu. xD
Chcesz tak klepać po klawie do jutra bez sensu?
Chcesz tak klepać po klawie do jutra bez sensu?
Ostatnio zmieniony czw lis 11, 2021 3:15 pm przez Syndrom_ApoLLo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Takie sieroty jak Ty, to powinni na białoruś wysyłać, do pakowania cementu. Inaczej to tylko szkodzą, poważnym "cebulakom" i snuja teorie po takich forach. ha tfu
-
Już któryś debil z tym ,,ha tfu" wyjeżdża. Ja tam sobie po lapku nie charkam, ale skoro ty lubisz...
-
"ha tfu" w przenośni oczywiście, było uzywane już w w drugiej połowie lat 90, w śród internetowej społeczności, to tak w gwoli ścisłości, betonie xDSyndrom_ApoLLo pisze: ↑czw lis 11, 2021 3:20 pmJuż któryś debil z tym ,,ha tfu" wyjeżdża. Ja tam sobie po lapku nie charkam, ale skoro ty lubisz...
No" Mundra i oczytuna" jesteś jednak, xD
-
Masz ochotę z laską pogadać, to zmień forum na transmisję, wykaż się żetonem i nawijaj zdrów.
-
Nie wręcz przeciwnie. czaisz? mam ochotę Ci w rodowodzie napisać notkę śMIEĆSyndrom_ApoLLo pisze: ↑czw lis 11, 2021 3:29 pmMasz ochotę z laską pogadać, to zmień czat na transmisję, wykaż się żetonem i nawijaj zdrów.
-
I nie zmieniaj tematu, bo to że wyłożyłeś się na "ha tfu" to jeszcze nie paraliż xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Mundry człowieku buehehehehSyndrom_ApoLLo pisze: ↑czw lis 11, 2021 3:29 pmMasz ochotę z laską pogadać, to zmień forum na transmisję, wykaż się żetonem i nawijaj zdrów.
-
puska po prostu przypomina temu zbieraczowi ogorkow z nl swoja milosc darie michalczewska no ale ona wybrala tygrysa a zbieracz pozostal zbieraczem okradzionym z tombaku i resztek godnosci
-
Ty no to by się zgadzało xD, tylko że ostatnią pensje w Nl odebrałem w grudniu 2019( ͡° ͜ʖ ͡°). a ostatnim miesiącem w którym byłem w tym pięknym kraju, mającym wyjebane na reszte był luty, lub marzec 2020 :) to trochę się nie zgadza, masz stare informacje, ale pomimo tego je powtarzasz xD, nie i ogórków tam nie zbierałem nigdy, nie chciałem zabierać miejsca pracy młodym studentom z kraju cebuli, Mano też kiedyś pisał że Yebauem tam na budowie przy betoniarce( ͡° ͜ʖ ͡°) ale jemu wybaczam, przecież wyruchałem mu miłość życia xD, a ten przez dwa lata podchodów, nawet skypa od niej nie dostał, więc rozumiem go, też byłbym wkurwiony XD-zbieracz-metali-nl pisze: ↑czw lis 11, 2021 5:59 pmpuska po prostu przypomina temu zbieraczowi ogorkow z nl swoja milosc darie michalczewska no ale ona wybrala tygrysa a zbieracz pozostal zbieraczem okradzionym z tombaku i resztek godnosci