Takietamrzeczy pisze: ↑wt lut 15, 2022 9:04 pmbigboy1985 pisze: ↑wt lut 15, 2022 8:47 pmTakietamrzeczy pisze: ↑wt lut 15, 2022 8:13 pmTa grupa z odbiorem sie udała czy co? Blue taka wstawiona ze drzwi otworzyła dostawcy a grupe chyba wywaliło bo za długo czekały?
nie obrazaj mnie tylko dlatego ze prawda cie boli
Blue_Berry
-
Re: Blue_Berry
-
co cie to obchodzi bidolu, trzeba bylo wejsc
-
1985 haha taki stary a taki głupi...
-
Takietamrzeczy pisze: ↑wt lut 15, 2022 9:17 pmbigboy1985 pisze: ↑wt lut 15, 2022 9:14 pmpaskudny masz charakter , chodzi szpieguje jeczy i steczy . wspolczuje laseczka .....
Po 7 min. się sama grupa anuluje. A czas jeszcze był ;)Takietamrzeczy pisze: ↑wt lut 15, 2022 8:46 pmCiakawe co z zetonami tych co kupili... nie anulowała bo czas się skonczył mozna czekac 6 min od czasu rozpoczecia
Kto wie czy ten cały ,,bigboy" to nie jest lewe konto tej grubej i się udziela teraz na forum , bo jak widać odkąd padło pytanie odnośnie dzisiejszej grupy to nagle zaczął się udzielać na forum , a gdy był temat na forum o tej grubej to ona napisała,, że te forum jest dla debili i ona się nie będzie odpowiadała na komentarze bo ja nie ruszają"
Ci co kupili poprzez kup bilet to otrzymają zwrot normalnieTakietamrzeczy pisze: ↑wt lut 15, 2022 8:46 pmCiakawe co z zetonami tych co kupili... nie anulowała bo czas się skonczył mozna czekac 6 min od czasu rozpoczecia
-
Nie ten bigboy to eunuch który Mnie nienawidzi bo napisałem ze jego Paula jest gruba ale to nie temat na to, ciekawiło Mnie czy ta grupa się odbyła.