Ty, i na chuj Ci tu 2 konta xD. Pusia, to słabsze od chorego na covid weterana białorusi .
pussycat
-
Re: pussycat
-
Gigantycznekompleksy xD.i to mi pisze jakaś zapita baba, która wali wóde do windowsa, na tle for internetowych w samotności hahahhahahahahaha,ty kurwa serio?xDDDDDDDDDDDDDSyndrom_ApoLLo pisze: ↑czw lis 11, 2021 11:51 amTeż się czasem posłuż, może się trochę podciągniesz z tego i owego. Kajtkiem jesteś i kajtusia masz, stąd u ciebie tak gigantyczne kompleksy.HumbitleXYZxD pisze: ↑czw lis 11, 2021 11:46 amTwoja inteligencja jest większa, posługując się googlami xD o kajtku nie będę pisał, po co komuś pisać o rodzicach. to słabe
Ostatnio zmieniony czw lis 11, 2021 11:56 am przez HumbitleXYZxD, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ta, to na męskiej, tamto na żeńskiej stronie. Ogarnij się facet.HumbitleXYZxD pisze: ↑czw lis 11, 2021 11:52 amTy, i na chuj Ci tu 2 konta xD. Pusia, to słabsze od chorego na covid weterana białorusi .
-
Ja się nie musze ogarniać, bo żyje dobrze, w dodatku w krajuw którym pozwalają ćpaćxDSyndrom_ApoLLo pisze: ↑czw lis 11, 2021 11:56 amTa, to na męskiej, tamto na żeńskiej stronie. Ogarnij się facet.HumbitleXYZxD pisze: ↑czw lis 11, 2021 11:52 amTy, i na chuj Ci tu 2 konta xD. Pusia, to słabsze od chorego na covid weterana białorusi .
Tak że jebnij sobie gorzkiej żołądkowej, i mów że jest pięknie :)
Ostatnio zmieniony czw lis 11, 2021 11:59 am przez HumbitleXYZxD, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Z tego co tu piszesz, to po drugiej stronie tego windowsa jesteś ty. No ale ty podobno wolisz mocniejsze używki.HumbitleXYZxD pisze: ↑czw lis 11, 2021 11:56 amGigantycznekompleksy xD.i to mi pisze jakaś zapita baba, która wali wóde do windowsa, na tle for internetowych w samotności hahahhahahahahaha,ty kurwa serio?xDDDDDDDDDDDDD
-
Mocniejsze używki? z tego co wiem do alkoholu którego nie piję,mocniejszymi używkami jest heroina,psylocybina,kokaina.... a tych używek nie znam, więc do czego pijesz?Syndrom_ApoLLo pisze: ↑czw lis 11, 2021 11:59 amZ tego co tu piszesz, to po drugiej stronie tego windowsa jesteś ty. No ale ty podobno wolisz mocniejsze używki.HumbitleXYZxD pisze: ↑czw lis 11, 2021 11:56 amGigantycznekompleksy xD.i to mi pisze jakaś zapita baba, która wali wóde do windowsa, na tle for internetowych w samotności hahahhahahahahaha,ty kurwa serio?xDDDDDDDDDDDDD
Po 2 wpadłem tu po miesiącach, za to Ty tu jesteś na codzień, sądząc po Twojej aktywności,xD
-
Byłbym słabym kompanem dla Puśki i dla ciebie. Taki ani nie wypije, ani się nie naćpa. Fakt, jestem długo, prawie tyle ile ty.
-
hahaha, jesteś długo.... XD "Tyle ile ja" weź się w walizke zapakuj teoretycznie z puśką, i napisz na tej walice "Każdy owoc gnije, ale nie każdy jest kwaśny" ;)
"Dla mnie i dla puśki" co to w ogóle znaczy, bo w moim przypadku gorzały nie piję w ogóle, a wszelakie piwa odstawiłem jakiśrok temu.... o trawie chcesz gadać? Ty lamus jesteś i nic o tej używce nie wiesz prawdopodobnie, nie znasz szczepów, rodzin tych roślin etc.... to o czym Ty pierdolisz?
"Dla mnie i dla puśki" co to w ogóle znaczy, bo w moim przypadku gorzały nie piję w ogóle, a wszelakie piwa odstawiłem jakiśrok temu.... o trawie chcesz gadać? Ty lamus jesteś i nic o tej używce nie wiesz prawdopodobnie, nie znasz szczepów, rodzin tych roślin etc.... to o czym Ty pierdolisz?
Ostatnio zmieniony czw lis 11, 2021 12:09 pm przez HumbitleXYZxD, łącznie zmieniany 1 raz.
-
no to pakuj się tam.Syndrom_ApoLLo pisze: ↑czw lis 11, 2021 12:08 pmFajne masz te teksty, takie przejrzałe jak te twoje owoce.