Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

pussycat

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
pussycat

Re: pussycat

Post autor: pussycat » czw lis 11, 2021 1:14 am

EricHartman pisze:
czw lis 11, 2021 1:07 am
o kurwaaa jak ona blyskawicznie odpisuje, laska serio szkoda mi cie, ze monitorujesz takie strony na bieząco, wez ty sie moze zajmij czyms pozyteniejszym...
choc z drugiej strony skoro tkwisz tutaj 24h/ 7 to widocznie na nic innego i lepszego cie nie stac.

Wychodzisz z błędnego założenia, że taki ktoś jak ty, może mi dyktować, co mam robić.
Drugie błędne założenie, to takie, że ja muszę się temu podporządkować.

EricHartman

Post autor: EricHartman » czw lis 11, 2021 1:19 am

Błędne założenie popełnili ci krórzy cie urodzili, gdyby to przemyśleli, nie bylo by cie tutaj i świat byłby lepszy. A tak się tylko meczysz we wlasnej skorze i uprzykrzasz zycie innym :/

pussycat

Post autor: pussycat » czw lis 11, 2021 1:20 am

EricHartman pisze:
czw lis 11, 2021 1:19 am
Błędne założenie popełnili ci krórzy cie urodzili, gdyby to przemyśleli, nie bylo by cie tutaj i świat byłby lepszy. A tak się tylko meczysz we wlasnej skorze i uprzykrzasz zycie innym :/
Naprawdę? To super, że moje odpowiedzi na cudze skurwysyństwo, przynoszą oczekiwany przeze mnie skutek. Jest o co kruszyć kopie. Nie byłam pewna, czy takim jak ty jestem w stanie uprzykrzyć cokolwiek, a tu taka miła niespodzianka.

Tacy jak ty mają mnóstwo błędnych założeń. Ciągle wydaje im się, że mogą innych: upokarzać, obrażać, lżyć, wyszydzać... I zawsze liczą na to, że w odpowiedzi usłyszą ciszę. Wiem... najbardziej byście się cieszyli, gdyby to był płacz.

A tu taki chuj jak Gustloffa komin!!!

wiernyleszek

Post autor: wiernyleszek » czw lis 11, 2021 5:47 am

ale z tego humbitla ciul, ten hartman też dobry idiot

HumbitleXYZxD

Post autor: HumbitleXYZxD » czw lis 11, 2021 11:15 am

pussycat pisze:
czw lis 11, 2021 12:58 am

Widzę 4 tęcze, po jednej na każdą porę roku.
To niezłe samo zaoranie sobie zafundowałaś, bo widzisz coś, co nie występuje kwartalnie, za to Ty to kwartalnie potrafisz dostrzegać xD

Brawo Ty , ale prosze o więcej przeintelektualizowanego bełkotu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Syndrom_ApoLLo

Post autor: Syndrom_ApoLLo » czw lis 11, 2021 11:25 am

To jasne jak słońce, że niektóre postawy, u takiego wrzoda (odepchniętego Humbaka przez pannę, wypierdalającego miesiącami jej dane po forach), wywołują agresję i chęć ośmieszenia. Wiesz komu imponujesz? Takim samym miękkim fajom jak ty! Czyli np. Hartmanowi - domyślam się nawet kim jest i dlaczego tak majaczy. Gość bardzo podatny na wpływy, typowa chorągiewka.
Niby dwaj antagoniści, a w tym temacie tak pięknie do siebie się zbliżyli. Słodko! xD

Zanim znów dokonasz samozaorania wpisz sobie w przeglądarkę hasło ,,tęcza w zimie", cymbale.

HumbitleXYZxD

Post autor: HumbitleXYZxD » czw lis 11, 2021 11:30 am

Syndrom_ApoLLo pisze:
czw lis 11, 2021 11:25 am
To jasne jak słońce, że niektóre postawy, u takiego wrzoda (odepchniętego Humbaka przez pannę, wypierdalającego miesiącami jej dane po forach), wywołują agresję i chęć ośmieszenia. Wiesz komu imponujesz? Takim samym miękkim fajom jak ty! Czyli np. Hartmanowi - domyślam się nawet kim jest i dlaczego tak majaczy. Gość bardzo podatny na wpływy, typowa chorągiewka.
Niby dwaj antagoniści, a w tym temacie tak pięknie do siebie się zbliżyli. Słodko! xD

Zanim znów dokonasz samozaorania wpisz sobie w przeglądarkę hasło ,,tęcza w zimie", cymbale.
Pozwolę sobie Ci odpisać, "zima" to jeden "kwartał"
A jakiejś oli w to nie mieszaj, wiem że czułeś emocje, czytając te dramy, ale coś więcej napiszesz na ten temat ?

Syndrom_ApoLLo

Post autor: Syndrom_ApoLLo » czw lis 11, 2021 11:40 am

HumbitleXYZxD pisze:
czw lis 11, 2021 11:30 am
A jakiejś oli w to nie mieszaj, wiem że czułeś emocje, czytając te dramy, ale coś więcej napiszesz na ten temat ?
Twoja inteligencja jest powalająca, dlatego dodam, że tęcza występuje o każdej porze roku.
Czułem obrzydzenie, na widok kajtka, który nie mógł pogodzić się z kopem w dupę i w najbardziej obrzydliwy sposób próbował dokonać zemsty na dziewczynie. Tyle powinno ci wystarczyć.

HumbitleXYZxD

Post autor: HumbitleXYZxD » czw lis 11, 2021 11:46 am

Syndrom_ApoLLo pisze:
czw lis 11, 2021 11:40 am
HumbitleXYZxD pisze:
czw lis 11, 2021 11:30 am
Twoja inteligencja jest powalająca, dlatego dodam, że tęcza występuje o każdej porze roku.
Czułem obrzydzenie, na widok kajtka, który nie mógł pogodzić się z kopem w dupę i w najbardziej obrzydliwy sposób próbował dokonać zemsty na dziewczynie. Tyle powinno ci wystarczyć.
Twoja inteligencja jest większa, posługując się googlami xD o kajtku nie będę pisał, po co komuś pisać o rodzicach. to słabe

Syndrom_ApoLLo

Post autor: Syndrom_ApoLLo » czw lis 11, 2021 11:51 am

HumbitleXYZxD pisze:
czw lis 11, 2021 11:46 am
Twoja inteligencja jest większa, posługując się googlami xD o kajtku nie będę pisał, po co komuś pisać o rodzicach. to słabe
Też się czasem posłuż, może się trochę podciągniesz z tego i owego. Kajtkiem jesteś i kajtusia masz, stąd u ciebie tak gigantyczne kompleksy.

ODPOWIEDZ