Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Livvy

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
arial_heartame

Re: Livvy

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 8:56 pm

CcCyyy pisze:
sob lut 01, 2020 8:49 pm

Ja przeczytałem.
Zostałem zapewniony, że żadne tego typu ekscesy mnie u was nie spotkają, ponieważ admin będzie surowo karał takie zachowania.
Co się okazuje, admin nie tylko nie karze, ale często nagradza tych, którzy łamią regulamin.
Niejednokrotnie sam bierze udział w prowokacjach, łamiąc tym samym coś, co sam wymyślił.
Jeśli poczuję się u was: zniesławiony, pomówiony, zastraszony, sponiewierany, zgwałcony, to mam prawo zgłosić to organom ścigania. Koniec - kropka.
Ciekawie będzie wyglądała próba przekonania o zniesławieniu jednego anonimowego ciągu literek przez drugi anonimowy ciąg literek :) Albo zastraszenie jednego ciągu literek przez drugi ciąg literek który nie zna nawet Twojego imienia a co dopiero innych danych potrzebnych by dokonać realizacji czynu zabronionego. Tak wygląda to wasze domorosłe prawniczenie jak się na to spojrzy trzeźwym okiem (ale nie trzeźwiejcie wchodząc na to foro bo to rak dla muzgu!)

tomaszwaleczny

Post autor: tomaszwaleczny » sob lut 01, 2020 8:58 pm

arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 8:56 pm
CcCyyy pisze:
sob lut 01, 2020 8:49 pm

Ja przeczytałem.
Zostałem zapewniony, że żadne tego typu ekscesy mnie u was nie spotkają, ponieważ admin będzie surowo karał takie zachowania.
Co się okazuje, admin nie tylko nie karze, ale często nagradza tych, którzy łamią regulamin.
Niejednokrotnie sam bierze udział w prowokacjach, łamiąc tym samym coś, co sam wymyślił.
Jeśli poczuję się u was: zniesławiony, pomówiony, zastraszony, sponiewierany, zgwałcony, to mam prawo zgłosić to organom ścigania. Koniec - kropka.
Ciekawie będzie wyglądała próba przekonania o zniesławieniu jednego anonimowego ciągu literek przez drugi anonimowy ciąg literek :) Albo zastraszenie jednego ciągu literek przez drugi ciąg literek który nie zna nawet Twojego imienia a co dopiero innych danych potrzebnych by dokonać realizacji czynu zabronionego. Tak wygląda to wasze domorosłe prawniczenie jak się na to spojrzy trzeźwym okiem (ale nie trzeźwiejcie wchodząc na to foro bo to rak dla muzgu!)
to nie jest tak ze dane admina sa publiczne? ma je przeciez dostawca uslug serwerowych

MirekWieden

Post autor: MirekWieden » sob lut 01, 2020 8:59 pm

arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 8:33 pm
humbledistrict199 pisze:
sob lut 01, 2020 8:25 pm
:lol:

PiS Liga.

Proszę skończyć pierdolić o łamaniach praw, lub też "prawuw", na forach o cichopokazywarkach, bo aż mi się jointy same w szufladzie palą, idioci. :lol:
W historii pozywania userów za wpisy na foro dla walikoni tylko Słodka997 zaszła w jakieś istotne stadium (a nie mówię, że wygrała :) więc nie liczyłbym na to, że za miesiąc, dwa czy rok będziecie na wiecznych wakacjach wypoczywać na Malediwach za pieniądze z wygranych odszkodowań wyduszonych biednym walikoniom :)
Twój wywód można streścić tak..jestem hujem i co mi zrobicie. Też uważam że nikt ci nic nie zrobi bo dojdzie do wniosku że na kogoś takiego szkoda tracić czas. No chyba że ktoś to potraktuje osobiście a nie biznesowo. Dla ciebie największą karą jest ignorowanie przez dziewczyny chociaż kończy się to z reguły takimi akcjami jak np z Bunny.

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 9:00 pm

MirekWieden pisze:
sob lut 01, 2020 8:59 pm
arial_heartame pisze:
humbledistrict199 pisze:
sob lut 01, 2020 8:25 pm
:lol:

PiS Liga.

Proszę skończyć pierdolić o łamaniach praw, lub też "prawuw", na forach o cichopokazywarkach, bo aż mi się jointy same w szufladzie palą, idioci. :lol:
W historii pozywania userów za wpisy na foro dla walikoni tylko Słodka997 zaszła w jakieś istotne stadium (a nie mówię, że wygrała :) więc nie liczyłbym na to, że za miesiąc, dwa czy rok będziecie na wiecznych wakacjach wypoczywać na Malediwach za pieniądze z wygranych odszkodowań wyduszonych biednym walikoniom :)
Twój wywód można streścić tak..jestem hujem i co mi zrobicie. Też uważam że nikt ci nic nie zrobi bo dojdzie do wniosku że na kogoś takiego szkoda tracić czas. No chyba że ktoś to potraktuje osobiście a nie biznesowo. Dla ciebie największą karą jest ignorowanie przez dziewczyny chociaż kończy się to z reguły takimi akcjami jak np z Bunny.
No tak

milutki187

Post autor: milutki187 » sob lut 01, 2020 9:01 pm

tomaszwaleczny pisze:
sob lut 01, 2020 8:41 pm
El_Czapka pisze:
sob lut 01, 2020 8:31 pm
arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 5:11 pm
PS: Maua Armin mi nic nie mówił o żadnym piśmie bo od tej pierwszej "groźby" Zozola ma Was na spamliście i mu nie dochodzą meile od Was, jak chcesz się skontaktować z nim to pisz do mnie na meila, przekażę mu. Oferta na reklamę dalej aktualna, taka sama stawka jak wszyscy, symboliczne 100 zł miesięcznie i zapominamy o sprawie
Czyli wystarczy płacić Wam za ochronę tzn. za to, że nie stalczycie i hejtujecie kogoś kto wam placi?Już wam nie wystarcza niszczenie konkurencji swooch div i przeniesliscie się na bezposrednią metodę ściągania haraczy za nietykalność.A co jesli nie zapłaci?Dalej uporczywie bedziecie łamać prawo i upubliczniac dane camgirl co Wam nie zaplacily? Przychylność szamba mozna teraz sobie kupić.Zawsze byliscie sprzedajni jak nasza Maddie, ktora czuję sie lepiej od innych kobiet bo jest niezalezne finansową e-prostytutką. Oto wasze materialne postrzeganie świata.
Maddie to odważna dziewczyna, nie wyzywaj. W końcu sama na czacie tamtego forum pisała, że nie może wystawić faktury jakiś czas temu, ciekawe jak w takim razie płaci podatki :lol:
nie placi duzo razy o tym pisala na drugim forum

El_Czapka

Post autor: El_Czapka » sob lut 01, 2020 9:01 pm

A ja czytałem, ze twoja przypadłość jest nieuleczalna.Czytalem też w twoich postach , że Maddie jest kobietą 10/10. A jednak rzeczywistość pokazała co innego tzn. że jest strasznie brzydka i ma szpetną twarz jak koń. Morał z tego taki, że nie należy wierzyć we wszystko co sie czyta a w szczególności postów takiego trola jak Ty co widzi w koniu pieknotkę.Tym wlasnie przekresliles swoje kompetencje do wypowiadania się w jakimkolwiek temacie klamczuchu 10/10 :lol: Mam.nadzieję, że dokładnie przeczytasz ten list polecony co niedlugo z adminem szamba dostaniesz.Żadne usuwanie postów już Wam nie pomoże więc się nie trudcie 8-) Wiadomo, że Maddie nie płaci podatków wiele razy mowila, że ma w dupie składanie się na chodniki po ktorych chodzi itd. Ona.nic nie daje Polsce bo Polska jej.nic nie dała np. prądu i ciepła w mieszkaniu , wody itd. Wszystko to jej spadło z nieba bo jest wyzwoloną eprostytutką a nie glupią kobietą będącom w monogamicznym zwiazku i gotujacym meżowi obiady.Ahhh co za glupie te kobiety :lol: Lepiej być eprostytutką umiejaca sie utrzymać tylko przez ściąganie majtek przed swoimi sponsorami :lol: A mysleliście, że nikogo na waszym czacie nie ma oprocz was stalkerzy hehehe Marzenia scietej hejterskiej glowy :mrgreen:
Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 9:08 pm przez El_Czapka, łącznie zmieniany 1 raz.

MirekWieden

Post autor: MirekWieden » sob lut 01, 2020 9:05 pm

arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 9:00 pm
MirekWieden pisze:
arial_heartame pisze:

No tak
Dochodzimy do momentu gdy jak ktoś cię zapyta czy lubisz obciągać to usłyszy: no tak

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 9:08 pm

MirekWieden pisze:
sob lut 01, 2020 9:05 pm
arial_heartame pisze:
sob lut 01, 2020 9:00 pm
MirekWieden pisze:

No tak
Dochodzimy do momentu gdy jak ktoś cię zapyta czy lubisz obciągać to usłyszy: no tak
No tak

arial_heartame

Post autor: arial_heartame » sob lut 01, 2020 9:08 pm

El_Czapka pisze:
sob lut 01, 2020 9:01 pm
A ja czytałem, ze twoja przypadłość jest nieuleczalna.Czytalem też w twoich postach , że Maddie jest kobietą 10/10. A jednak rzeczywistość pokazała co innego tzn. że jest strasznie brzydka i ma szpetną twarz jak koń. Morał z tego taki, że nie należy wierzyć we wszystko co sie czyta a w szczególności postów takiego trola jak Ty co widzi w koniu pieknotkę.Tym wlasnie przekresliles swoje kompetencje do wypowiadania się w jakimkolwiek temacie klamczuchu 10/10 :lol: Mam.nadzieję, że dokładnie przeczytasz ten list polecony co niedlugo z adminem szamba dostaniesz.Żadne usuwanie postów już Wam nie pomoże więc się nie trudcie 8-)
Też tak czytałem. A z tymi poleconymi pewnie będzie tak samo jak z twarzą Maddie na transmisji - widziałeś je tylko Ty :-P

El_Czapka

Post autor: El_Czapka » sob lut 01, 2020 9:11 pm

Dobrze, że czytałeś te swoje posty o pieknej.Maddie i dobrzez , ze już sam w te swoje kłamstwa nie wierzysz.Natomiast przyznanie się do błędu co do twarzy Maddie nie uchroni Cię od kary za niechlubne występki.Odbieraj awiza cieniasie 10/10 :lol: Widziało ją sporo osób tak samo jak twoją RudRuterze :lol: .Fotki też tutaj były wklejane i co ktoś się wypowiedział tak samo jak Ty , że Maddie jest 10/10.Odpowiedz brzmi NIE!!! bo każdy widział jej brzydki ryj!!Jesteś idealnym przykladem , że na szambie tworzycie swoją kosmiczną, alternatywną rzeczywistość, którą tylko wy łykacie i rozumiecie.Czyli nadal dla Ciebie Maddir jest 10/10? NAWET Z TAKIMI DOWODAMI NIE DO ZAGIECIA JAK JEJ FOTKI? Żal mi Ciebie :?
Ostatnio zmieniony sob lut 01, 2020 9:16 pm przez El_Czapka, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ