Pewna pani klęcząca w krzakach na M
Re: Pewna pani klęcząca w krzakach na M
Byłem 3 razy za każdym razem kit nic co w opisie . Nie ma co porównywać tych dwóch dziewczyn do siebie niebo a ziemia . Hehe ciekawe jak to zrobisz jak ona uważa że pisanie u niej na czacie jest spamowaniem i na dzień dobry daje bana. Hmmm już widzę jak proszę moda o przyjście haa po sekundzie będzie prezent
Moim zdaniem ona jest po prostu sprytna...
Dajmy na to, że w opisie grupowej jest "anal"...
Co robi Małolatka...?
Wsadza palca w dupę...
Był anal?
Można powiedzieć, że jakiś tam był...
Cel wykonany, koniec pieśni...
Chociaż ja trafiłem na jej dwie grupowe (skuszony tematami o niej na forum) na których nic nie zrobiła poza pokazaniem cipki na 30 sek...
Dajmy na to, że w opisie grupowej jest "anal"...
Co robi Małolatka...?
Wsadza palca w dupę...
Był anal?
Można powiedzieć, że jakiś tam był...
Cel wykonany, koniec pieśni...
Chociaż ja trafiłem na jej dwie grupowe (skuszony tematami o niej na forum) na których nic nie zrobiła poza pokazaniem cipki na 30 sek...
Zresztą przez te ploteczki koniobijców którzy tam potrafią pół dnia prześledzić i pisać posty bo su to ich życie i tutaj mają jedyne relacje z kobietami. Nikogo nie obchodzą kłamstwa i opinie ludzie , którzy mogą napisać wszystko do tego laski same tam próbują zrazić facetów do konkurencji i to forum zniszczyło atmosferę na su, laski siedzą wkurwione i tylko na żetony patrzą kiedyś też siedziały tu tylko dla żetonów ale bardziej szanowały widzów a przestały jak zobaczyły co ci widzowie piszą o nich w internecie. Prawda wyszła na jaw.