Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Dziewicaa12/Dziewczynka-19/Dziewczynka_18/Dziiewczynka-1

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
kochaina_

Re: Dziewicaa12/Dziewczynka-19/Dziewczynka_18/Dziiewczynka-1

Post autor: kochaina_ » wt wrz 17, 2019 4:31 pm

Czym ona może grozić? Znajdzie mnie? :)) poza tym niech pisze, za każdą wiadomość 5zetonow :lol: :D

NI_KOL

Post autor: NI_KOL » wt wrz 17, 2019 4:36 pm

Mnie grozila :D ze mám uwazac na skarbowke ci cos tam :D ze ID kompa lehko znajsc :D to siem tylko napísala ze dzieki za zetony z viadomosci :D

kochaina_

Post autor: kochaina_ » wt wrz 17, 2019 4:39 pm

NI_KOL pisze:
wt wrz 17, 2019 4:36 pm
Mnie grozila :D ze mám uwazac na skarbowke ci cos tam :D ze ID kompa lehko znajsc :D to siem tylko napísala ze dzieki za zetony z viadomosci :D
:lol: :lol: bardzo dobrze odpisałaś :)

DarthRevan09

Post autor: DarthRevan09 » śr wrz 18, 2019 8:29 pm

Za jakiekolwiek złe słowo o niej jest banhammer.
Mimo tego, że w szczytowych momentach oglądalności jej transmisji ludzie piszą wielkimi literami "OSZUSTKA", to i tak inni dalej kupują bilety i wchodzą na privy xD Nawet nie jest mi ich żal, bardziej zawiedziony jestem administracją i moderatorami, że pozwalają na takie walenie w ch**a, ale wiadomo- zysk jest.

milutki187

Post autor: milutki187 » pt wrz 20, 2019 1:00 am

bezczelna oszustka brawo dla moderacji ze traca przez takie klientow :D

Kasiulaa

Post autor: Kasiulaa » śr wrz 25, 2019 7:22 pm

Dziś z ciekawości weszłam na jej grupową jak to wygląda czy tak jak ją opisują że oszukuje jednak mieliście rację...żenada miał być anal palcowka ORGAZM na placu zabaw anal jak to można nazwać wsadzenie sobie palca i powąchanie to był szok bleee ani palcowka ano orgazmu zaproponowała piss za 200 Z ale nie było chętnych hahaha A co najlepsze zainwestowania by w buty bo kiepsko wygląda awatar lub wypinanie się do kam jak brakuje podeszwy i widać ogromną dziurę:/ :o odlicza od 10 gdzie do grupowej jest jeszcze dajmy 10 min wtf!!! Nie kumam:/

milutki187

Post autor: milutki187 » śr wrz 25, 2019 11:22 pm

bo ona tak dziala oszukuje bezczelnie i tak samo z tymi odliczankami :mrgreen:

Dupka1

Post autor: Dupka1 » czw wrz 26, 2019 11:52 am

Madra laska potrafi kręcić wałki . Nie ma żadnego sposobu małolatko na ciebie . A może moderator ruszy tyłek i zawita na twoją transmisje grupową . Wkoncu za coś mu płacą.

kwiatek20

Post autor: kwiatek20 » czw wrz 26, 2019 3:52 pm

Kochani bylam u niej dwa razy na grupowej i najpierw gada gada pozniej daa razy wsadzi palec do dupy i cipki i pyta sie kto jej da napiwek ...ostatnio sikala na grupowej zamiast sie bawic hmmmm i jak tylko konczy sie czas od razu znika i ani nie ma mokres palcowki ani orgazmu nic a nic .... na prawde porazka. A moderator nic nie zrobi bo to jest dla nich interes.

kwiatek20

Post autor: kwiatek20 » czw wrz 26, 2019 3:53 pm

Teraz ma nick malolatka18 jakos tak...wiec zmieniony jest

ODPOWIEDZ