Tak. Komunizm to ustrój utopijny: przerażająca bańka. Bycie dumnym Marksitą jest ciężkie w tych czasach ale biorę go na klatę. VIVA LA REVOLUTION!EricHartman pisze: ↑wt lip 11, 2023 6:29 pmMocno nawiedzona laska i niestabilna emocjonalnie, żyjąca w jakiejś przerażające bańce.
BLOOW
Re: BLOOW
-
jesteś jeszcze stosunkowo młoda i głupiutka, każdy jak był młodszy mial różne wizje w głowie, ale nie martw się, za 10 lat ci przejdzie i przestaniesz bredzić.BLOOOW pisze: ↑wt lip 11, 2023 8:00 pmTak. Komunizm to ustrój utopijny: przerażająca bańka. Bycie dumnym Marksitą jest ciężkie w tych czasach ale biorę go na klatę. VIVA LA REVOLUTION!EricHartman pisze: ↑wt lip 11, 2023 6:29 pmMocno nawiedzona laska i niestabilna emocjonalnie, żyjąca w jakiejś przerażające bańce.
piszesz, że jesteś jakimś marksistą, a tak naprawdę sama nie wiesz kim jesteś i wzorujesz się na jakichś regułkach, które zostały utworzone w czasach przeszłych wśród ludzi o których w ogóle nie masz zielonego pojęcia.
- TaLuLa-Dances-The-HuLa
No nie wiem, nie wiem... Pierwsze i jedno z najważniejszych swoich dzieł (Rękopisy ekonomiczno-filozoficzne z 1844 r.), Marks napisał w wieku 26 lat. Jakoś do końca życia, a było to znacznie więcej niż 10 lat, nie przeszło mu.EricHartman pisze: ↑wt lip 11, 2023 8:20 pmjesteś jeszcze stosunkowo młoda i głupiutka, każdy jak był młodszy mial różne wizje w głowie, ale nie martw się, za 10 lat ci przejdzie i przestaniesz bredzić.
Tak serio to ja nie wiem z którego kąta trzeba na mnie patrzeć, żeby się nie domyślić, że jestem trollem i 99÷ rzeczy które mowie to ironia i sarkazm i moje absurdalne poczucie humoru, ludzie złoci... I totalnie wiem, że to nie jest kontent dla każdego i wiem, że gdybym nie była tak irytująca to i z 10x więcej bym zarabiała ale wolę pajacować, socjalisci nie potrzebują kupy kasy.
Bo szczerze wierzę w to, że socjalizm przyniesie ludziom szczęście. EAT THE RICH TOWARZYSZE!
Bo szczerze wierzę w to, że socjalizm przyniesie ludziom szczęście. EAT THE RICH TOWARZYSZE!
- TaLuLa-Dances-The-HuLa
Uwielbiam ironię, sarkazm oraz absurdalne poczucie humoru. Nieskromnie powiem, że odrobinkę znam się na tym, czasem także używam. Dlatego mój komentarz nie dotyczył ciebie, a wyraźnie był dedykowany.
EAT THE RICH - THERE'S ONLY ONE THING THEY'RE GOOD FOR! ;)
EAT THE RICH - THERE'S ONLY ONE THING THEY'RE GOOD FOR! ;)