Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

DOLLYBITCH NR 1

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Fantwojejmatki

DOLLYBITCH NR 1

Post autor: Fantwojejmatki » sob cze 11, 2022 10:04 pm

Myślę ze najlepsza tu dziewczyna szkoda ze siedzi tylko nocą bo privy z nią są niesamowite i jest piękna w dodatku , moim zdaniem niema tu konkurencji i jest numerem jeden, aż dziwne ze jeszcze niema tu swojego tematu .

Gilgamesh69

Post autor: Gilgamesh69 » sob cze 11, 2022 10:16 pm

Gusta i guściki, każdy ma jakąś ulubienice fakt te najładniejsze nie pokazują twarzy chyba ze na priv

Fantwojejmatki

Post autor: Fantwojejmatki » sob cze 11, 2022 10:18 pm

Gilgamesh69 pisze:
sob cze 11, 2022 10:16 pm
Gusta i guściki, każdy ma jakąś ulubienice fakt te najładniejsze nie pokazują twarzy chyba ze na priv
ona pokazywała twarz dość długo ale cos ostatnio przestała może jej się bardziej opłaca to robić na priv ale uważam ja za ideał kobiecości , a kto jest Twoim?

Akadyjczykk

Post autor: Akadyjczykk » ndz cze 12, 2022 10:21 am

Zgadzam sie jedna z najlepszy tu taj.. :) I zajebisty cialko ubranka I bardzo mila:) tylko szkoda ze zaczela sie dziarac:( pamietam Ja od poczatku wersja przecute byla duzo lepsza:)

Akadyjczykk

Post autor: Akadyjczykk » ndz cze 12, 2022 10:22 am

Zgadzam sie jedna z najlepszy tu taj.. :) I zajebisty cialko ubranka I bardzo mila:) tylko szkoda ze zaczela sie dziarac:( pamietam Ja od poczatku wersja przecute byla duzo lepsza:)

LORD_VADER88

Post autor: LORD_VADER88 » pn cze 13, 2022 9:01 am

Fantwojejmatki pisze:
sob cze 11, 2022 10:04 pm
Myślę ze najlepsza tu dziewczyna szkoda ze siedzi tylko nocą bo privy z nią są niesamowite i jest piękna w dodatku , moim zdaniem niema tu konkurencji i jest numerem jeden, aż dziwne ze jeszcze niema tu swojego tematu .
Czy taki nr 1 i bezkonkurencyjna?
Cialo fajne,twarzy nie widziałem.Ale jak dla mnie zbyt wydziarana i przeklute sutki też mnie nie kręcą. Osobiście wolę bardziej naturalne kobiety.Takze dla Ciebie nr 1,dla kogoś innego już nie do końca.

adamadamadamadam

Post autor: adamadamadamadam » czw sie 04, 2022 1:56 am

Największe cycki jakie widziałem, a to jak ciągnie tego e-papierosa to aż włosy na jajkach się jeżą :P

Awatar użytkownika
lampka_nocna86

Post autor: lampka_nocna86 » pn paź 24, 2022 4:20 am

Niestety dopiero niedawno na nią trafiłem. Przepiękna dziewczyna i do tego ma szybki procesor. Fajnie się rozmawia i ogląda, normalne zachowanie. Szkoda, że dzieli nas ekran i jakieś 3500km

Awatar użytkownika
lampka_nocna86

Post autor: lampka_nocna86 » pn paź 24, 2022 4:30 am

bardzo mi przykro ale dzisiaj bez żet więc nie mam jak odpisać, saludos Guapa
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2023 6:49 am przez lampka_nocna86, łącznie zmieniany 1 raz.

Scream

Post autor: Scream » pt gru 09, 2022 1:22 pm

Rozmowna, sympatyczna (nawet jeśli nic nie wrzucisz), potrafi się wypowiedzieć na przeróżne tematy, zachęcając tym samym do dyskusji. Fajną ma też garderobę. Oby więcej było takich dziewczyn na tym portalu.

ODPOWIEDZ