live_for_the_moment
-
live_for_the_moment
Proszę uważać na tą panią. Oszukuje i naciąga na grupowe oraz privy!!!
-
Byłem u niej setki razy na priv i nigdy nie zostalem oszukany. Wręcz przeciwnie czas na geupowej czy priv zawsze dluższy niż w opisie, nie znika gdy zegar odliczy do zera
-
Zapraszam na mój profil, tam zobaczycie konwersacje tego zdesperowanego, wulgarnego użytkownika, jak się do mnie zwraca, tam nie ma już mowy o "pani" jak tutaj przy świadkach :) :)
Panowie ten człowiek wysłał mi 20 żetonów i ŻĄDAŁ biletu na grupę.. gdy mu nie dałam zaczął mnie wyzywać od DZiWEK.
Zachęcam do wizyty u psychiatry, myślę że masz zaburzenia, trzeba Ci pomóc.. zanim kogoś skrzywdzisz. Karma wraca :)
Buziaczki ;**
Panowie ten człowiek wysłał mi 20 żetonów i ŻĄDAŁ biletu na grupę.. gdy mu nie dałam zaczął mnie wyzywać od DZiWEK.
Zachęcam do wizyty u psychiatry, myślę że masz zaburzenia, trzeba Ci pomóc.. zanim kogoś skrzywdzisz. Karma wraca :)
Buziaczki ;**
-
;**Qwqwqw1223 pisze: ↑czw maja 19, 2022 6:11 amByłem u niej setki razy na priv i nigdy nie zostalem oszukany. Wręcz przeciwnie czas na geupowej czy priv zawsze dluższy niż w opisie, nie znika gdy zegar odliczy do zera