slodkie_serce
-
Oj chcialbym zobaczyć jej buzię taka nie po kąpieli. Tylko W pełnej krasie i makijarzu
-
Słuchajcie to jest post skierowany do słodkiego_serca która jest Miłą, Fajną dziewczyną. A nie o cukiereczku która ma kompleksy że pojawiła się Młodsza, Ładniejsza przez którą cukierek ma kompleksy.
-
Cukierek nie powinna mieć kompleksów bo jest sto razy ładniejsza od słodkości :).hiddendragoni pisze: ↑ndz maja 01, 2022 7:25 pmSłuchajcie to jest post skierowany do słodkiego_serca która jest Miłą, Fajną dziewczyną. A nie o cukiereczku która ma kompleksy że pojawiła się Młodsza, Ładniejsza przez którą cukierek ma kompleksy.
-
Cukierek nie powinna mieć kompleksów bo jest sto razy ładniejsza od słodkości :).
[/quote]
LittleStar: Skoro tak uważasz to czemu nie trzymasz się wpisu o MMM_cukierek, tylko siedzisz tutaj? hmm, bo jak na moje to jest to nie zrozumiałe
[/quote]
LittleStar: Skoro tak uważasz to czemu nie trzymasz się wpisu o MMM_cukierek, tylko siedzisz tutaj? hmm, bo jak na moje to jest to nie zrozumiałe
-
LittleStar: Skoro tak uważasz to czemu nie trzymasz się wpisu o MMM_cukierek, tylko siedzisz tutaj? hmm, bo jak na moje to jest to nie zrozumiałehiddendragoni pisze: ↑ndz maja 01, 2022 8:34 pmCukierek nie powinna mieć kompleksów bo jest sto razy ładniejsza od słodkości :).
[/quote]
To chyba proste , przeczytałam ten komentarz tutaj to odpisuje tutaj .
-
Mam teorie ze to siostry, sposób mówienia, śmiech nawet ich cipki tak samo chlupią :D
-
hiddendragoni pisze: ↑ndz maja 01, 2022 7:25 pmSłuchajcie to jest post skierowany do słodkiego_serca która jest Miłą, Fajną dziewczyną. A nie o cukiereczku która ma kompleksy że pojawiła się Młodsza, Ładniejsza przez którą cukierek ma kompleksy.
jesteś jakiś nielogiczny. umieszczasz tu aluzję do Cukierka (twierdząc, że ma kompleksy), a jeśli ktoś odnosi się do twojej personalnej wycieczki, to masz mu za złe, że nie w tym temacie pisze.hiddendragoni pisze: ↑ndz maja 01, 2022 8:34 pmLittleStar: Skoro tak uważasz to czemu nie trzymasz się wpisu o MMM_cukierek, tylko siedzisz tutaj? hmm, bo jak na moje to jest to nie zrozumiałe
-
To chyba proste , przeczytałam ten komentarz tutaj to odpisuje tutaj .LittleStar pisze: ↑ndz maja 01, 2022 8:42 pmLittleStar: Skoro tak uważasz to czemu nie trzymasz się wpisu o MMM_cukierek, tylko siedzisz tutaj? hmm, bo jak na moje to jest to nie zrozumiałehiddendragoni pisze: ↑ndz maja 01, 2022 8:34 pmCukierek nie powinna mieć kompleksów bo jest sto razy ładniejsza od słodkości :).
[/quote]
LittleStar - po co czytasz wiadomości które nie odnoszą się do twojej ulubienicy?