pussycat
-
Re: pussycat
Tombak chyba w ameryce teraz urzeduje, i stalczy amerykanki. Tak moge stwierdzić po jego profilu na wykopie, obrzydliwy typ ale glupi nie jest. swoją drogą ciekawe ma konto na wykopie, fajne foty tam wrzuca od bidena
Czy ktos wie jakiej orientacji jest tomox1 i czy z nim wszystko w porządku? ostatnio zaczalem podjerzewac ze jest cieply i ma jakieś problemy , gosc ma obsesje na punkcie rugera, typek nawet liczy dni odkad ruger odszedl i co jakis czas o tym przypomina jakby to kogos obchodzilo, no istny szur, i nawet załosnie kseruje rugera używajac emotek tzw buziek ":)"
-
A! kojarze Cie Typie, szacun że nie sprzedałeś mne na wykopie z nicka xD.Ale tak na serio to nadal zbieram ogórki w NL ¯\\\_(ツ)\_/¯encyklopedianiczego pisze: ↑pt lis 12, 2021 6:41 pmTombak chyba w ameryce teraz urzeduje, i stalczy amerykanki. Tak moge stwierdzić po jego profilu na wykopie, obrzydliwy typ ale glupi nie jest. swoją drogą ciekawe ma konto na wykopie, fajne foty tam wrzuca od bidena
-
moze nie moze przezyc straty, tak barwnej postacipixele pisze: ↑pt lis 12, 2021 9:17 pmCzy ktos wie jakiej orientacji jest tomox1 i czy z nim wszystko w porządku? ostatnio zaczalem podjerzewac ze jest cieply i ma jakieś problemy , gosc ma obsesje na punkcie rugera, typek nawet liczy dni odkad ruger odszedl i co jakis czas o tym przypomina jakby to kogos obchodzilo, no istny szur, i nawet załosnie kseruje rugera używajac emotek tzw buziek ":)"
ale przecudownie forum nieoficjalne zostalo rozjebane, admin ktory jest opętany i zakochany jak stuleja w maddie, siedzi 24h w necie przez 365 dni w roku i udaje głupa, laki alkon ktory lize dupe i mu placi, malo tego laki placi maddie zeby sie jeszcze bardziej podlizac adminowi a admin ma wykurwione w starych userow, i pozwala na taki rozjeb u siebie na forum, ale beka z celulozy XDDD ten admin tam to na bank jakaś typowa pizda społeczna wykopowa.
przez zgadywanie na chybil trafil kto jest kim, nagrywanie dziewczyn, tworzenie sztucznych afer nie majac o niczym pojecia a udajacy informatyka starszy globus doprowadzil smiec do zaglady to urocze foumradioEska pisze: ↑sob lis 13, 2021 9:57 pmale przecudownie forum nieoficjalne zostalo rozjebane, admin ktory jest opętany i zakochany jak stuleja w maddie, siedzi 24h w necie przez 365 dni w roku i udaje głupa, laki alkon ktory lize dupe i mu placi, malo tego laki placi maddie zeby sie jeszcze bardziej podlizac adminowi a admin ma wykurwione w starych userow, i pozwala na taki rozjeb u siebie na forum, ale beka z celulozy XDDD ten admin tam to na bank jakaś typowa pizda społeczna wykopowa.
-
Nie spodziewałem się że moge być autorytetem dla kogoś, a jednak jestem xD. Nie rozumiem dlaczego założyłeś/aś nick "HxUxMxBLE" ale prawdopodobnie na moją cześć, buehehehhe, dziękuję.HxUxMxBLE pisze: ↑ndz lis 14, 2021 5:53 amprzez zgadywanie na chybil trafil kto jest kim, nagrywanie dziewczyn, tworzenie sztucznych afer nie majac o niczym pojecia a udajacy informatyka starszy globus doprowadzil smiec do zaglady to urocze foumradioEska pisze: ↑sob lis 13, 2021 9:57 pmale przecudownie forum nieoficjalne zostalo rozjebane, admin ktory jest opętany i zakochany jak stuleja w maddie, siedzi 24h w necie przez 365 dni w roku i udaje głupa, laki alkon ktory lize dupe i mu placi, malo tego laki placi maddie zeby sie jeszcze bardziej podlizac adminowi a admin ma wykurwione w starych userow, i pozwala na taki rozjeb u siebie na forum, ale beka z celulozy XDDD ten admin tam to na bank jakaś typowa pizda społeczna wykopowa.
Odniosę się jeszcze do Twojego wpisu, ludzie którzy mieli jakiekolwiek zalążki zdrowego rozsądku, od razu pisali że gówniaki z jakiegoś innego forum prawdopodobnie będą prowokować i pokazywać "własne ja" jeśli to forum nie będzie odpowiednio moderowane, i co się stało? prawilni użytkownicy z nieoficjalnego forum, gdy poczuli że nie ma tu jakiego kolwiek porządku, sami siebie zaczeli podpierdalać xD, to takie zdrowe dla typowego cebulaka :)
Jako ciekawostkę dodam to, że gdy było pisane na "ole" z mojej strony, to kilka nicków pojawiało się jako "Ja", ciekawe skąd te nicki się pojawiały, ale chyba to też była spuścizna nieoficjalnego forum a jeszcze śmieszniejsze i turbo żałosne było to, że te same chorągiewy na nieoficjalnym pisały pochlebnie na temat tej "pani" czaisz jaka masakra? XD, szkoda że szybko im się to znudziło, ale to też z mojej winy, bo nie reagowałem na wpisy :(
-
Tombak a czy to prawda że kfc i mcdonald u bidenów jest znacznie gorszy jak na starym kontynencie ?
-
Nie wiem, nie żre. ale być może takencyklopedianiczego pisze: ↑ndz lis 14, 2021 6:54 pmTombak a czy to prawda że kfc i mcdonald u bidenów jest znacznie gorszy jak na starym kontynencie ?