Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

AZJATKA-NIEZLA SCIEMA

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Cukiernik1

AZJATKA-NIEZLA SCIEMA

Post autor: Cukiernik1 » śr wrz 16, 2020 8:41 pm

AZJATKA.....rodzina Adammsow to przy nich pikus🤪Byłem raz czy drugi na transmisji i jak ktoś rzuca zety bo wierzy że laska może mieć 30,50 czy 100 orgazmow,to albo jest kretynem albo zatrzymał się na etapie podstawowki😉😉😉

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » sob wrz 19, 2020 7:28 pm

Cukiernik1 pisze:
śr wrz 16, 2020 8:41 pm
AZJATKA.....rodzina Adammsow to przy nich pikus🤪Byłem raz czy drugi na transmisji i jak ktoś rzuca zety bo wierzy że laska może mieć 30,50 czy 100 orgazmow,to albo jest kretynem albo zatrzymał się na etapie podstawowki😉😉😉
A kolega pierwszy raz na SU ? Tutaj nie brakuje ani jednych, ani drugich, a zapewne jest też spora grupka posiadająca obydwie cechy.
Polecam wejść w Ogólne/Powitanie i przeczytać parę postów aby się przekonać co do poziomu intelektualnego przeciętnego "janusza" trwoniącego tu kasę.

Cukiernik1

Post autor: Cukiernik1 » sob wrz 19, 2020 7:54 pm

Nie jestem tu pierwszy raz i doskonale wiem jakie cuda-wianki tu się odbywają.Poprostu dziwia mnie Ci "janusze" jak to napisałeś,którzy potrafią wierzyć w takie bzdury jak te na transmisjach pani Azjatki...Poza tym mysle ze na calym SU jest zaledwie kilka kobiet,moze 4,5 do ktorych warto zajrzec na transmisje....

Mlody_zboczony

Post autor: Mlody_zboczony » ndz wrz 20, 2020 12:10 am

Cukiernik1 pisze:
sob wrz 19, 2020 7:54 pm
Nie jestem tu pierwszy raz i doskonale wiem jakie cuda-wianki tu się odbywają.Poprostu dziwia mnie Ci "janusze" jak to napisałeś,którzy potrafią wierzyć w takie bzdury jak te na transmisjach pani Azjatki...Poza tym mysle ze na calym SU jest zaledwie kilka kobiet,moze 4,5 do ktorych warto zajrzec na transmisje....
Oj Cukiernik Januszu mało widziałeś a dokładnie doznałeś Kobiety mają realnie takie doznania jak Azjatka a tu jak sama nazwa mówi SHOW dzbanie i to działa ....bo jak sam napisałeś nie jesteś tu pierwszy raz STULEJA 100% (to można operować )naprawić się

Czochrany

Post autor: Czochrany » ndz wrz 20, 2020 12:46 am

Jak to mówią popyt robi podaż. Właśnie Ci "Janusze" domagają się orgazmów. A laska jak widzi że faceci chcą orgazmów to im je daje, ile tylko chcą :)

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » ndz wrz 20, 2020 6:00 am

kiepski_dowcip pisze:
ndz wrz 20, 2020 3:21 am
Czyli dostają - "produkt" orgazmopodobny.
Smacznego! ;)
Zabawne są też te różowe migające antenki lushy wystające z cipek - niemal każda panienka ma to wsadzone, bo z tego spory utarg, niby najniższa stawka, ale dzięki temu stać dowolnego bidoka na "robienie jej dobrze". Laska parę razy jęknie, udając, że miała z tego frajdę, janusz zadowolony jak to cudnie ją podniecił, a 3zł wpadło na konto. Tyle, że każdy facet, który kiedykolwiek w realu doprowadził kobietę do orgazmu, wie, że to tak nie działa i te niespodziewane, kilkunstosekundowe wibrowania lusha, ni z gruchy, ni z pietruchy, mogą co najwyżej drażnić i irytować laskę. Trzyma to w cipie, bo wszystkie trzymają, nie chce odstawać od konkurencji, dodatkowa kasa korci, ale drodzy chłopcy, nie tak się doprowadza kobietę do odlotu.
Może są pojedyncze przypadki, u których wytworzył się odruch, w stylu psa pawłowa : dźwięk żetona, lush wibruje = jest kasa -> kupie sobie nową torebkę i laska happy, ale nie ma to wiele wspólnego z prawdziwym orgazmem.

Pomyślcie czy was by kręciło gdyby tak co kilkanaście minut ktoś masował was po jajkach przez 10-30 sekund i zostawiał zanim tryśniecie i tak przez cały dzień, tydzień po tygodniu, rok za rokiem...

Cukiernik1

Post autor: Cukiernik1 » ndz wrz 20, 2020 9:31 am

Mlody-zboczony sam idź na operację ale głowy,bo coś Ci się poprzestawialo.Chociaz jak piszesz takie głupoty to nawet operacja nie pomoże także prosto do takiego domu bez klamek.

ODPOWIEDZ