_Lolitka_
-
Re: _Lolitka_
Oczywiscie, ze nie robie transmisji na tym nicku z ktorego teraz pisze. Dziwna agresja z Ciebie wyplywa. Czyzbys byla ta sfrustrowana i zcuiowa niedojdą, o ktorej mowa w tym temacie? A chuja owszem ujezdzam, ale poza transmisjami i zawsze tego samego chuja.
-
Ujawnij swój prawdziwy nick eskorcie z Dubaju.Ujedżasz swojego starego sponsora lachociągu.WeterankaSu pisze: ↑czw wrz 17, 2020 3:46 amOczywiscie, ze nie robie transmisji na tym nicku z ktorego teraz pisze. Dziwna agresja z Ciebie wyplywa. Czyzbys byla ta sfrustrowana i zcuiowa niedojdą, o ktorej mowa w tym temacie? A chuja owszem ujezdzam, ale poza transmisjami i zawsze tego samego chuja.
-
Wstydzisz się swojej rozjebanej pizdy ? Jesteś baba z kutasem chyba .
-
NIe rozumiem skad taki atak agresji u Ciebie? A wiec jestes zapewne ta, o ktorej tu mowa. Szukaj az znajdziesz, pewnie niedlugo znow wejdziesz do mnei na privka podpatrzec mnie. Ale musisz miec smutny zywot, ze tak piszesz o nas
-
Ja pierdole o chuj ci chodzi transwestyto? Dawaj na solo dziwko.Idź obciągać kutasy tylko do tego się nadajesz pizdeczko.
Ostatnio zmieniony czw wrz 17, 2020 3:56 am przez Angelareneewhite, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mi o co chodzi? Zaczelas mnie wyzywac, bo napisalam prawde o portalowej sfrustrowanej idiotce. Wiec musisz byc nią na kolejnym nicku. Idz juz spac paszteciku, bo jutro znow bedziesz transmitowac na nowym nicku
-
Nie jestem nią .Jak jesteś taka hej do przodu to napisz na swoim prawdziwym nicku.WeterankaSu pisze: ↑czw wrz 17, 2020 3:56 amMi o co chodzi? Zaczelas mnie wyzywac, bo napisalam prawde o portalowej sfrustrowanej idiotce. Wiec musisz byc nią na kolejnym nicku. Idz juz spac paszteciku, bo jutro znow bedziesz transmitowac na nowym nicku
-
Nie jestes nią? To niby czemu reagujesz agresja i wulgaryzmami skoro to opinia o nieznanej Ci ponoc osobie? Dziwne wiesz. Jak to sie mowi uderz w stol, a nozyce sie odezwa.
-
Bo jesteś babą z kutasem.WeterankaSu pisze: ↑czw wrz 17, 2020 4:00 amNie jestes nią? To niby czemu reagujesz agresja i wulgaryzmami skoro to opinia o nieznanej Ci ponoc osobie? Dziwne wiesz. Jak to sie mowi uderz w stol, a nozyce sie odezwa.