Kokainka23
Re: Kokainka23
Kiedyś była bardziej atrakcyjna ale odkąd przytyła, cyce jej obwisły i nie przypomina już dawnej princesski.
Tak wam parę kg więcej to odrazu dramat, ciekawe jak to wygląda u was przyrośnięte dupy do fotela? No ja za nią nie przepadam bo nasze relacje są jak by chłodne. Ale wygląd ma jeszcze naturalny nie robi z siebie dziwadła itd. Wygląd jej to wasze czepialstwo wszyscy łapią kg gubią to normalne.
-
Ostrzegam przed nią, zapytałem na czacie czy anal robi, powiedziała żebym wszedł na dany priv, po czym jak powiedziałem zeby pokazala to co chciałem, to z ona ze nie lubi jak sie ją popedza i ze przedluza zawsze privki wiec na spokojnie, 5min lezala, wypinala sie, a jak juz miala przejść do tego o co prosiłem to się rozłączyła, szkoda zet na nią marnowac bardzo NIE POLECAM!
Potwierdzam !!! Laska oszukuje widzów. Dziś byłem świadkiem ja jeden widzów rzucił na losy 200żet czyli powinien dostać 6 losów ( 100żet - 3 losy)NIKCZEMNYpan pisze: ↑czw paź 29, 2020 1:40 pmOstrzegam przed nią, zapytałem na czacie czy anal robi, powiedziała żebym wszedł na dany priv, po czym jak powiedziałem zeby pokazala to co chciałem, to z ona ze nie lubi jak sie ją popedza i ze przedluza zawsze privki wiec na spokojnie, 5min lezala, wypinala sie, a jak juz miala przejść do tego o co prosiłem to się rozłączyła, szkoda zet na nią marnowac bardzo NIE POLECAM!
Ona jak sama ustaliła wylosowała najpierw 3 losy a kolejne miały być później po wylosowaniu 3 losów wykonała co tam było i uciekła na priv. Po privie jak wróciła to widza który dał 200żet i miał jakieś pretensje po prostu go zbanowała i tych 3 zaległych losów już nie zrobiła. Nie dość że jest opryskliwa dla widzów to na dodatek zaczyna odszukiwać a jak ktoś się upomni o swoje to banuje. Może czas aby i administracja ja zbanował na jakiś czas i żeby nie była za cwana to oba konta Prinsesss24 i Kokainka23
Laska twierdzi że ma jedno konto a ewidentnie widać ze to jedna i ta sama osoba a ona rżnie głupa. To że ona ma chyba jakieś braki w mózgu to nie znaczy że widzowie to idioci!?
-
Ja ją doskonale pamiętam sprzed kilku lat i jej jazdy z łysym niezła idiotkę z siebie robiła. Potem kazdego kto jej przypominal nick Princeska banowała.
-
Hehehhehee głupia xddddddd kiedyś świrowała a teraz się nie przyznaje xddddddddddddddd