Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

CichodajkaPL

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
WojownikCienia

Re: CichodajkaPL

Post autor: WojownikCienia » sob kwie 25, 2020 2:23 am

b9d6s9m pisze:
sob kwie 25, 2020 12:12 am
CichodajkaPL pisze:
sob kwie 25, 2020 12:03 am
b9d6s9m pisze:
pt kwie 24, 2020 10:50 pm
Cala cialo w syfach i zrenice duze od narkotykow
Na szczęście to tylko alergia. Nie martw się, nie zarażę koleżanki. :D
A o tych narkotykach jest zabawne, pewnie dzisiaj też kręciłam skręty?
Po skretach chyba nie ma sie zrenic duzych jak 5 zl tylkoi jakis koks niewiem nie znam sie ale poczytam
Amfetamina, mefedron, kryształ lub podobne. Dzisiaj kokaina to zapomnij że dostaniesz. Ludzie którzy ją biorą to za wysokie progi na sowupowy plebs. Szkoda marnować dobry towar na byle kogo.

Ibn_301

Post autor: Ibn_301 » sob kwie 25, 2020 2:48 am

Narkotyki prowadzą do ziemi,niestety znam kilka takich przypadkow wsrod znajomych albo samoboj albo zniszczenie przez nie,kto nigdy nic nie brał niech tak zostanie,straszny nałóg,alkochol to przy tym nic

Gaudens

Post autor: Gaudens » sob kwie 25, 2020 7:01 am

Wy to naprawdę macie zjebanie umysłowe.
Btw. alkohol*

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » sob kwie 25, 2020 5:04 pm

No, no ! Szołapowi stróże moralności przez ekran zdiagnozują narkomaństwo (nawet tam gdzie go nie ma) i wyłapią wszelkich zboczeńców (zwłaszcza tych wyimaginowanych). Brawo !
Ciekawi mnie, czy b9d6s9m jest kolejną reinkarnacją trolicy, która włazi na profile dziewczyn, żeby je obsmarowywać?
Łatwo poznać, bo konto tworzone tego samego dnia, kiedy zaczyna obsmarowywać i nie ma żadnych innych wpisów.

hamster1

Post autor: hamster1 » pn maja 04, 2020 2:39 pm

Zastanawia mnie co robi Paula u tej tępej dzidy. Myślałem, że to nieco inna liga, a poziom jednak chyba ten sam.

Posolony

Post autor: Posolony » czw maja 07, 2020 10:14 am

Szczerze mówiąc nie rozumiem osób hejtujących inne osoby. Obejrzałem kilka transmisji Poli (przepraszam jeżeli się spouchwalam) i nie odniosłem wrażenia, że jest patolą. Wypowiada się mądrzej od większości oglądających jej transmisje. Ma swoje zdanie i z tego co zauważyłem nie narzuca swojej opinii innym a wiem z doświadczenia, że trzeba dużego dystansu aby nie dać sie wyprowadzić z równowagi tym wszystkim mądralom. Co z tego, że zjara blunta, wypije alko, każdy ma jakieś swoje sposoby na odstresowanie. Niech się każdy zajmie swoim życiem i jak się coś nie podoba, to przecież wystarczy przejśc do transmisji innej dziewczyny, to dużo łatwiejsze niż wylewać swoje żale i frustracje. Żałuję, że nie będzie już występowała z Elizą, nie wnikam dlaczego ale dosyć przyjemnie oglądalo i słuchało się je obie. I jeszcze jedna uwaga, jeżeli czegoś nie rozumiesz, nie mieści się coś w Twoim światopoglądzie, to masz do tego prawo ale przynajmniej szanuj drugą osobę, ponieważ jej nie znasz i nie wiesz, czy dane zachowanie nie jest podyktowane jakąś konkretną potrzebą czy też gorszym nastrojem. Pozdrawiam i życzę więcej luzu.

hadoken

Post autor: hadoken » czw maja 07, 2020 10:29 am

Posolony pisze:
czw maja 07, 2020 10:14 am
Niech będzie spouchwalony. Amen ;)

Posolony

Post autor: Posolony » pt maja 08, 2020 1:34 am

Oczywiście spoufałać się a nie spouchwalać. Niech zostanie w błędnej formie abym nie popadł w samouwielbienie :)
Ostatnio zmieniony pt maja 08, 2020 1:44 am przez Posolony, łącznie zmieniany 1 raz.

Posolony

Post autor: Posolony » pt maja 08, 2020 1:54 am

kierownik_piwnicy pisze:
pt maja 08, 2020 1:38 am
Miałem coś o niej napisać, ale oleje temat, szkoda moich nerwów, kto samodzielnie myśli używając mózgu te sam sobie wyrobi zdanie a kto stuleja
będzie lizał tyłek i bez wazeliny wchodził.

Śmiało kierowniku, możesz mi nawrzucać ile chcesz. Tobie w końcu stanie a ja dowiem się o sobie czegoś nowego, co wzbogaci moje biedne stulejowe życie :)

ODPOWIEDZ