Jemu też zawsze możesz opierdolic kabana w promocji skoro już tak cię broni...
hornykitty
-
-
Chłopie, palnij się w ten durny łeb i rozpędź się a ściana sama cie znajdzie. Myślę, że to najlepsze rozwiązanie.
-
Hej kochasiu tego całego Oktaaaawiusza widzę, że nie wiesz co masz odpisać. Jeśli wchodzą w grę przepisy prawa, już nie jesteś taki rozgadany?
Nom, ja nie mam innego zajęcia. Emerytura wysoka to nakupię żetonów i wale cały dzień aż kutas spuchnie. Pozwów tez się nie boje. Takie tam wesołe życie staruszka.
Mniejsza z tym.... Oktawiusz? Wracaj już. Opowiedz jak Ci minął dzień w tej wymagającej robocie. Złapałeś jakaś staruszkę na kradzieży bulki? Obezwładniłeś ja paralizatorem czy dałeś rady tak normalnie, rekami?
Potem oczywiście liczę na codzienny wykład z cyklu "Jak żyć".
Mniejsza z tym.... Oktawiusz? Wracaj już. Opowiedz jak Ci minął dzień w tej wymagającej robocie. Złapałeś jakaś staruszkę na kradzieży bulki? Obezwładniłeś ja paralizatorem czy dałeś rady tak normalnie, rekami?
Potem oczywiście liczę na codzienny wykład z cyklu "Jak żyć".
Jestem, słucham zarzutów? Ile lat mi grozi? Czy w celi będzie internet? Bo mogę siedzieć ale wykładów Oktawiana nie chciałbym opuścić.pozytywnyNurek pisze: ↑pt lut 14, 2020 4:17 pmJeśli wchodzą w grę przepisy prawa, już nie jesteś taki rozgadany?
-
No właśnie, nic więcej nie muszę dodawać po twoim wpisie widać twój stosunek do kobiet. Nawet łatwiej zrozumieć dlaczego wydajesz pieniądze w taki sposób, zapewne z takim podejściem jesteś nadal prawiczkiem który w realnym świecie nie potrafi się odezwać w towarzystwie kobiety nie myl z tymi tu. Nawet byłoby zabawnie jakby ten twój kochaś Oktaaaaawiusz zgłosił ta horny_Kitty, nie jest tajemnicą jak się nazywa, napewno nie Valentina ;, -). Myślisz że w internecie możesz pisać co chcesz???
Otoz to. Masz racje. Jestem prawiczkiem
Jak zyc? Jak to zmienic? Oktawiusz? Blagam...doradz mi.
Ja nie wiem co mozna pisac w internecie, nie wiem co mozna karnie, a co bezkarnie. To jakies trudne slowa sa a ja mam tylko cztery klasy.
No, ale troche mi ulzylo ze to Horny idzie siedziec a nie ja. To chyba dobrze zrozumialem?

Ja nie wiem co mozna pisac w internecie, nie wiem co mozna karnie, a co bezkarnie. To jakies trudne slowa sa a ja mam tylko cztery klasy.
No, ale troche mi ulzylo ze to Horny idzie siedziec a nie ja. To chyba dobrze zrozumialem?