"50 twarzy Greya" i "365 dni" - tam za kilka diengów facet może mieć kobietęcofamdoprzodutylem pisze: ↑czw lut 06, 2020 10:48 amteraz mówi ze chłopak ja zostawi i ma zły humor ale jak ktos jej da 100zet to moze byc jej nowym chłopakiem![]()
Jakie książki ona czyta
![]()
![]()
Największa oszustka na SU.
- JebacValentino
Re: Największa oszustka na SU.
-
cofamdoprzodutylem
następne stado baranów zebrała i poszła na grupową
Ciekawe dlaczego moderacja nic z tym nie robi A na grupie będzie babcia ktora sprząta tira i myszka która wali w uja jak zorro
-
cofamdoprzodutylem
- w4rsz4wi4nk4
Nie ma się co spinać, ponieważ (wydaje mi się, że) osoby korzystające z usług tej pani po prostu lubią być ruchane 
-
cofamdoprzodutylem
Ja sie nie spinam po prostu wchodzę tam sie pośmiać ona lepsza jest w wymyślaniu wszystkiego niż kabaret ale nie zmienia to faktu ze to czyste chamstwo z jej strony ,czuje się nietykalna bo su pozwala na te oszustwaw4rsz4wi4nk4 pisze: ↑czw lut 06, 2020 1:24 pmNie ma się co spinać, ponieważ (wydaje mi się, że) osoby korzystające z usług tej pani po prostu lubią być ruchane![]()
- w4rsz4wi4nk4
Oj wiemcofamdoprzodutylem pisze: ↑czw lut 06, 2020 2:14 pmJa sie nie spinam po prostu wchodzę tam sie pośmiać ona lepsza jest w wymyślaniu wszystkiego niż kabaret ale nie zmienia to faktu ze to czyste chamstwo z jej strony ,czuje się nietykalna bo su pozwala na te oszustwaw4rsz4wi4nk4 pisze: ↑czw lut 06, 2020 1:24 pmNie ma się co spinać, ponieważ (wydaje mi się, że) osoby korzystające z usług tej pani po prostu lubią być ruchane![]()
Tyle w temacie
-
cofamdoprzodutylem
Dlatego tak ochoczo daje bilety niby tańszew4rsz4wi4nk4 pisze: ↑czw lut 06, 2020 2:30 pmOj wiemcofamdoprzodutylem pisze: ↑czw lut 06, 2020 2:14 pmJa sie nie spinam po prostu wchodzę tam sie pośmiać ona lepsza jest w wymyślaniu wszystkiego niż kabaret ale nie zmienia to faktu ze to czyste chamstwo z jej strony ,czuje się nietykalna bo su pozwala na te oszustwaw4rsz4wi4nk4 pisze: ↑czw lut 06, 2020 1:24 pmNie ma się co spinać, ponieważ (wydaje mi się, że) osoby korzystające z usług tej pani po prostu lubią być ruchane![]()
Tyle w temacie
byłam na jej grupowej i od tamtej pory nic się nie zmieniło poza nickiem
. Rozumiem, że jej zachowanie jest bulwersujące i wtedy też czułam się oszukana, że nie spełniła tego co było w opisie, gdy skończyła się grupa po prostu znikła. Ale panom się to podoba i wracają. Dopóki będą przychodzić, ona będzie działać. Jeśli panowie KUPUJĄCY BILET a nie dostający w tipie nie wyjdą z inicjatywą i nie zaczną jej zgłaszać, moderacja nic nie zrobi. Jeśli twój bilet został podarowany a nie kupiony nie masz nic do powiedzenia.
![]()
- w4rsz4wi4nk4
Dokładnie, bo jeśli ktoś "podaruje napiwek" to nie da się tej opcji cofnąć- chyba że był to napiwek do celu, który nie został zrealizowany, w tym wypadku celu nie ma, dają ot tak. Ona przytula i będzie miała na kurs hiszpańskiegocofamdoprzodutylem pisze: ↑czw lut 06, 2020 2:33 pmDlatego tak ochoczo daje bilety niby tańszew4rsz4wi4nk4 pisze: ↑czw lut 06, 2020 2:30 pmOj wiemcofamdoprzodutylem pisze: ↑czw lut 06, 2020 2:14 pm
Ja sie nie spinam po prostu wchodzę tam sie pośmiać ona lepsza jest w wymyślaniu wszystkiego niż kabaret ale nie zmienia to faktu ze to czyste chamstwo z jej strony ,czuje się nietykalna bo su pozwala na te oszustwaTyle w temacie
byłam na jej grupowej i od tamtej pory nic się nie zmieniło poza nickiem
. Rozumiem, że jej zachowanie jest bulwersujące i wtedy też czułam się oszukana, że nie spełniła tego co było w opisie, gdy skończyła się grupa po prostu znikła. Ale panom się to podoba i wracają. Dopóki będą przychodzić, ona będzie działać. Jeśli panowie KUPUJĄCY BILET a nie dostający w tipie nie wyjdą z inicjatywą i nie zaczną jej zgłaszać, moderacja nic nie zrobi. Jeśli twój bilet został podarowany a nie kupiony nie masz nic do powiedzenia.
![]()
![]()
Uwaga znów nadaje
![]()
![]()