Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Największa oszustka na SU.

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
zeberkowakate

Największa oszustka na SU.

Post autor: zeberkowakate » ndz lut 02, 2020 7:10 pm

Myszka_20
Przestrzegam przed tą notoryczna oszustka która wyłudza żetony, we własnych kłamstwach placze się już na tyle że jeszcze w trakcie transmisji wszystko się wydaje, oszukuje i okrada w swoich zabawnych konkursach, kłamie o rzekomej babci oraz dziadku raz nieżyjących a następnym razem siedzą jakimś cudem za ścianą, od paru miesięcy nadaje z wielu różnych profili ciągle twierdząc i udając że jest tu nowa i się wstydzi.

Awatar użytkownika
JebacValentino

Post autor: JebacValentino » ndz lut 02, 2020 7:12 pm

Ale my to wiemy, moderacji to powiedz

zeberkowakate

Post autor: zeberkowakate » ndz lut 02, 2020 7:21 pm

Napisałam ale oni wolą tego nie dostrzegać pomimo konsekwencji jakimi są straty.

WulkanizatorPochw

Post autor: WulkanizatorPochw » ndz lut 02, 2020 7:46 pm

Jej zmyślone historie o dziadku, babci czy o tym że jest nowa to pół biedy. Za to nikt jej bana nie da.
Gorzej że wymyśla scenariusze na grupowe które z prawdą nie mają nic wspólnego.
Zapewnia że na grupowej będzie to i to i to, a potem kompletnie z tego się nie wywiązuje!!
Wymyśla różne scenariusze, balkony, plenery czy obiecuje że zawoła sąsiada.
No i tak ściąga żetony oszustka. ludzie wchodzą konkretnie dla tych obietnic.
Zaczyna się grupa i kabaret, nigdy nie ma tego co obiecała! Nie realizuje nawet wszystkich rzeczy z opisu.

To jest kurestwo :!: :!: Jej :!: ale także Moderatorów którzy doskonale znają temat i nic z tym nie robią.
Ktoś by powiedział, że nic z nią nie robią bo mają z niej kasę? Owszem mają, ale co z tego skoro w ogromnym stopniu działa na szkodę Showup.tv. Myślicie że to nie są straty? Przez takie osoby jak ona portal traci wiarygodność.

MajkelToronto

Post autor: MajkelToronto » wt lut 04, 2020 5:16 pm

:lol: 7 :lol: :x :lol:

x_Majka_x

Post autor: x_Majka_x » czw lut 06, 2020 9:40 am

Nowy nick- Irmina18.
"nowa na su dziewczynka z Hiszpanii..."

Ta to ma wyobraźnię :lol:

cofamdoprzodutylem

Post autor: cofamdoprzodutylem » czw lut 06, 2020 9:51 am

Nie wierze znów nowe konto naszej gwiazdy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i znów te same teksty co to ludzie nie zrobią dla żetonów :twisted: :evil:

cofamdoprzodutylem

Post autor: cofamdoprzodutylem » czw lut 06, 2020 9:55 am

x_Majka_x pisze:
czw lut 06, 2020 9:40 am
Nowy nick- Irmina18.
"nowa na su dziewczynka z Hiszpanii..."

Ta to ma wyobraźnię :lol:
moze dostała pocztowke z Hiszpani i wpadła na pomysł nicka :lol: :lol: :lol:

NaCoKomuNick

Post autor: NaCoKomuNick » czw lut 06, 2020 9:58 am

Ja wiem że ne jestem super dupa i w dodatku jestem juz stara wedlug nie ktorych,ok. Ale ona jest po prostu obleśna. To wkladania palców w brudne cipsko i wachania,rzygac sie chce. Te usta w kreske,jak ktoś pisze ze jest oszustka i pierdolenie że wszyscy sa przeciwko niej bo nie chciala sie spotkac albi ze oceniła malego kutasa. Nie wierzę że te glupie chlopy sie, na to nabieraja. I to prawda,jak tu ktos napisal-nie chce mi sie wchodzic na swoje wlasne transmisje jak widze że mody nic z tyn nie robia.

cofamdoprzodutylem

Post autor: cofamdoprzodutylem » czw lut 06, 2020 9:59 am

Ale ona ciągle opowiada te same bajki jak ktos napisze cos negatywnego na nia a te lamusy to łykaja jak pelikany :mrgreen: a druga sprawa to naprawdę jest obleśna i jeszcze te brudne ciuchy brrrr :lol:

ODPOWIEDZ