MokraMisia22
-
milutki187
Re: MokraMisia22
tu zakladala przeciez i pisala w swoim temacie zeby fejm byl

-
milutki187
z tym swoim dobrali sie wagowo a ,lozko pewnie wzmacniane szynami kolejowymi

-
SeksiKotka1
No co tu duzo pisac ,kobieta obleśna jak ktos wyzej napisal , nogi krzywe,, cycki zwisajace po pepek jak u 70 latki kobieta naużywajaca wódki/wrecz alkoholiczka bo kilka miesiecy temu siedziala cala noc na kamerce pijana w 3 dupy i plakala jaka to ona nieszczesliwa, ten jej fagas jak sama mowila patrzyl w okno przez kradki, co rzekomo juz woli grzyby zamiast pierogow o ile ktos wie co mam na mysli, mąż ja rzucil corka nie chce miec z nia kontaktu, , a na kamerce latem zaplacila dziewczynie za to aby mowila ze jest niby jej corka, rodzina wyrzekla jej sie , wstyd na cala wioche skad pochodzi i miasto sasiedzi pluja jej w twarz jak przechodza obok niej patola na calego , ale misi przez male m wydaje sie ze jest gwiazda
, te jej klamstwa ze niby rozstala sie z jej fagasem bo to nie mąż, aby jak najwiecej uzbierac zetonow , bo malolaci mysleli ze wybzykaja ja jak juz sama jest , a ona smieje sie z was jacy wy glupi jestescie rzucajac jej żetony, szkoda ze nie wchodzicie na portal gdzie wczesniej wchodzila widzowie na kamerce wykrzyczeli ją jaka to oszustka , juz tam nie wchodzi
zenujace bylo to ze chce kupic cabrioleta, za wasze zetony
, malolaci rzucali bo mysleli ze przejada sie z mini gwiazda cabrioletem/ ktos przejelal sie/>? /
ksażke gwiazda chciala pisac o swoim kurestwie i o swojej patologii
mozna by bylo duzoooo pisac , ale szkoda mi swojego cennego czasu na mini gwiazde su
a siostry szuka w necie bo tez ne chcia z nia miec kontaktu, Ps sasiad misi

-
wojtas1177
Nie wiem czy Mokra zrobiła coś z twarzą ( liftingi i te sprawy) ale wyglada zdecydowanie lepiej niz poprzednio !! mysle ze niejedna kobieta w jej wieku chcialaby tak wygladac
-
milutki187