NI_KOL
-
Re: NI_KOL
I oby nigdy Cię to nie zainteresowało poprzez ataki innych 

-
ha ha ha, musisz wiecej gadac Nikol i pisac bo po prostu te twoje gadanie jest slodsze nawet od twojego ciałka 

Nie przejmuj się tym co pisze ten debil. On każdej dziewczynie w temacie obraża. W dodatku ktoś podszywa się pod Maddie i robi za nią spam. To ściema. Nie zwracaj uwagi.NI_KOL pisze: ↑sob lis 16, 2019 9:05 amKochanie napiszem ci nato asi tyleAni newiem čo mám nato wlasnie napisac hihi mnie to jest wlastnie jedno ani newiem o co chodzi
i nemyslim že maddie taká jest i takie cos by robila ;)preciez každý si zarabia na tym show upie jak wie ktos mienej ktos wiencej
i po čo by kogos interesowalo že a ona má duzo idzem jej cos robic
Každý má swoje zycie každý si robí co chce a jako chce
fórum jest dla tego aby písali ci sie podoba albo nepodoba trzeba pryjmowac i hejty zawse bendu hejty ale jest to tylko fórum
DZIENKUJEM WAM ZA LADNE KOMENTARZE ALE TOTO COS NAPÍSAL MNIE NEINTERESUJEE
![]()
Tylko ja jej tu nigdzie nie obrazilem panno camwhore Maddie o 13 twarzach.Mogłabyś chociaz raz coś ze zrozumieniem przeczytac albo ktorys przudupas Ci wytlumaczył o co kaman miernoto.Przestrzegalem ją tylko przed Tobą striptizerko Maddie bo każdy wie do czego jesteś zdolna stalkerko.Na szczęście już Wam z nią nie wyjdzie.Niezatapialny nie da Wam jej zaorać stalkerzy Maddie.Przykro mi 

To prawda, jest coś fajnego w jej mowie :pLovelyAsshole_never_dies pisze: ↑sob lis 16, 2019 12:57 pmha ha ha, musisz wiecej gadac Nikol i pisac bo po prostu te twoje gadanie jest slodsze nawet od twojego ciałka![]()