Cześć
Która dziewczyna nie zna granic, kręci ja ponizanie i traktowanie jak zabawkę w trakcie transmisji na priv?
Która dziewczyna nie zna granic?
- Bose_Stopy_Antylopy
Myśle, że to czego szukasz znajdziesz u Pani https://showup.tv/profile/Szalona___czarnula
- oko_rozwarte_szeroko
Cześć.
Nie żebym była zainteresowana, ale powinieneś bardziej sprecyzować, bo ja nie wiem o co ci chodzi.
Kręci ją poniżanie - nie napisałeś, czy wtedy, kiedy ją poniżają, czy wtedy, kiedy ona poniża, czy może jedno i drugie...
W trakcie transmisji na priv - znowu zagadka, bo o czyj priv chodzi - jej, czy twój?
Takie drobne niuanse, a jaka kolosalna różnica!

Ktoś napisze "zamek", a ja mam dylemat, czy o budowlę chodzi, czy o zamek do drzwi, czy może o zamek błyskawiczny - tak zwany - ekler... i tu znowu zagwozdka, bo ekler, to także może być ciastko.
Warto być precyzyjnym!
Bez rymiku.

Już odpowiadam. Szukam takiej, którą kręci jak jest poniżana. Na transmisji gdzie to ja byłbym "gościem"oko_rozwarte_szeroko pisze: ↑ndz lut 02, 2020 8:20 amCześć.
Nie żebym była zainteresowana, ale powinieneś bardziej sprecyzować, bo ja nie wiem o co ci chodzi.
Kręci ją poniżanie - nie napisałeś, czy wtedy, kiedy ją poniżają, czy wtedy, kiedy ona poniża, czy może jedno i drugie...
W trakcie transmisji na priv - znowu zagadka, bo o czyj priv chodzi - jej, czy twój?
Takie drobne niuanse, a jaka kolosalna różnica!
Warto być precyzyjnym!
Bez rymiku.![]()

Szukam dość odważnej i otwartej na różne perwersje piss, scat, vomit itp. Oczywiście jestem świadomy, że wszystko ma swoją cenę