Połykanie własnej spermy
Re: Połykanie własnej spermy
Nieśmiały chyba uległy tylko uważaj bo to naprawdę uzależnia i licz się z tym że jak już polkniesz pierwszy raz to może to być Twój pierwszy krok w zostaniu spermojadem 😊 tak jak to się ze mną stało 😊
-
Też mi się wydaje, że jak w końcu się odważę i zdecyduje zrobić to u jakieś pani to będę chciał codziennie. Tylko jak zrobić ten pierwszy krok :/
Nie odbierz tego źle ,ale jak mam być szczery to pierdolisz jak potłuczony 😂 albo chcesz i chciałbyś to zrobić albo po prostu tylko jest to twoja fantazja ... Jak zrobić pierwszy krok ... Po prostu spuścić się i połknąć !!! Jak masz to zrobić to nie myśl o tym podczas spuszczania się tylko się spuść i momentalnie złóż nie wiem z dłoni ? Nie myśl tylko połknij a zobaczysz że nie będziesz żałował 😊 ja tam za jakieś pół godziny biorę sprawy w swoje ręce 💪 wytrzepie kutasa opróżniając jaja ... Spust na dużą łyżkę... Potem łyżka do ust ... Połyk i można iść spać 😊 nad czym tu się zastanawiać to nie wiemniesmialy_chyba_ulegly pisze: ↑pn cze 30, 2025 3:08 pmTeż mi się wydaje, że jak w końcu się odważę i zdecyduje zrobić to u jakieś pani to będę chciał codziennie. Tylko jak zrobić ten pierwszy krok :/
-
Mój problem nie stanowi samo zrobienie tego, ale zrobienie tego na privie podczas gdy kobieta na mnie patrzy. W takim układzie jeszcze tego nie zrobiłem. Fantazjuje o tym ale nie mam póki co na to odwagi. Nie chciałbym też zostać np. nagrany.spory987 pisze: ↑pn cze 30, 2025 8:28 pmNie odbierz tego źle ,ale jak mam być szczery to pierdolisz jak potłuczony 😂 albo chcesz i chciałbyś to zrobić albo po prostu tylko jest to twoja fantazja ... Jak zrobić pierwszy krok ... Po prostu spuścić się i połknąć !!! Jak masz to zrobić to nie myśl o tym podczas spuszczania się tylko się spuść i momentalnie złóż nie wiem z dłoni ? Nie myśl tylko połknij a zobaczysz że nie będziesz żałował 😊 ja tam za jakieś pół godziny biorę sprawy w swoje ręce 💪 wytrzepie kutasa opróżniając jaja ... Spust na dużą łyżkę... Potem łyżka do ust ... Połyk i można iść spać 😊 nad czym tu się zastanawiać to nie wiemniesmialy_chyba_ulegly pisze: ↑pn cze 30, 2025 3:08 pmTeż mi się wydaje, że jak w końcu się odważę i zdecyduje zrobić to u jakieś pani to będę chciał codziennie. Tylko jak zrobić ten pierwszy krok :/