Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Jakie macie najbardziej odjechane fetysze? Bez tabu

Co nas kręci, co nas podnieca.
Dejv222

Re: Jakie macie najbardziej odjechane fetysze? Bez tabu

Post autor: Dejv222 » śr gru 25, 2024 4:00 pm

Ja to uwielbiam kobiece stópki. Foot jobb najlepszy.

M1982

Post autor: M1982 » pt sty 24, 2025 9:06 am

Nie wiem czy fetysz ale lubię założyć ziny sexy majtki i zabawiać się jej sztucznymi kutasami. No i stopy są zajebiste 😋 uwielbiam masować, lizać,całować, jak delikatnie masują mi kutasa ...bajka ....ale to było dawno 🥹

56uleglasukabikurwa

Post autor: 56uleglasukabikurwa » śr lut 12, 2025 9:49 pm

Alicja_qq pisze:
śr cze 12, 2024 12:21 pm
Hej jestem ciekawa jakie macie fetysze, napiszcie w tym wątku co Was kręci, może macie coś czego jeszcze nie proponowaliście partnerowi/partnerce?
Ja jestem zwolenniczką piss, facesitting i 69... na razie tyle powiem, bo nie wiem czy ktoś w ogóle to skomentuje :D
Ja też uwielbiam piss i seat

dlaciebiePANI

Post autor: dlaciebiePANI » pt lut 14, 2025 1:08 pm

Strap-on. Ale czy ja wiem czy to takie odjechane... To taki fetysz realizowany w miarę możliwości i wolnego czasu.
A z takich fetysz-marzeń, to bdsm z facetem po amputacji obu kończyn, to już może takie lekko odjechane jest ;)

ErMax

Post autor: ErMax » pt lut 14, 2025 10:49 pm

Chce zprawic orgazm po ktorym bd tryskalo z cipki!!

ErMax

Post autor: ErMax » pt lut 14, 2025 10:52 pm

Uuu

KIFI9501

Post autor: KIFI9501 » pt lut 14, 2025 11:50 pm

Strap on xD

KazAga

Post autor: KazAga » wt lut 18, 2025 2:15 pm

Alicja_qq pisze:
śr cze 12, 2024 12:21 pm
Hej jestem ciekawa jakie macie fetysze, napiszcie w tym wątku co Was kręci, może macie coś czego jeszcze nie proponowaliście partnerowi/partnerce?
Ja jestem zwolenniczką piss, facesitting i 69... na razie tyle powiem, bo nie wiem czy ktoś w ogóle to skomentuje :D
Zeby Kumple Ostro Wyruchali Moja.Ja bede sie patrzyl i walil Konia.
Potem w trojke Zalac Twarz Piersi Cipke.
Ja wylize na koniec Sperme Z Jej Cipeczki

1957sm

Post autor: 1957sm » sob mar 08, 2025 1:00 pm

Ja chciałbym być niewolnikiem faceta, dobrze zbudowanego,z dużym kutasem. Lizał bym mu kutasa, spijał spermę i lizał jego stopy i całe ciało.Oddalbym moje ciało do jego dyspozycji. Nie musiał by chodzić do toalety, sikał by do moich ust. Każde tortury mógłby na mnie próbować. Mój kutas byłby w zamknięciu. Mój Pan uwalniał by mojego kutasa, kiedy miałby na to ochotę. Można by było pisać więcej. Może ktoś by o tym ze mną pisał.
Mogła też być para , która by się mną zajmowała.

Radomir9999

Post autor: Radomir9999 » pt mar 21, 2025 12:39 am

Mi się marzy trochę femdom.dokładnie kobieta w lateksie wysokich kozakach ostrym makijażu.jak liże je cipkę po tym gdy po pomaluje mi usta swoją sexowna szminką czy pomodką

ODPOWIEDZ