No niexle brachu. Dziwię się ,ze ogólnie się na coś takiego zdecydowalęś.Sam czytałem sobie o tych zabiegach powiekszania kwasem hialurnowym ale nie wiem czy bym sie na coś takiego zdecydował. Po prostu obawiałbym sie,ze coś sobie w penisie uszkodzę i że nie bede nic czul. Możesz napisać gdzie powiekszałeś i ile Cię to mniej wiecej kosztowało? Na ile ma sie trzymać efekt?
Sam jestem kilka miesięcy po braniu penilarge. Penis sie powiekszył o 3cm na dlugości. Niby nie jest to wiele ale dziewczyna czuję róznice, poza tym nie zauwazylem aby były jakieś problemy z czuciem. Na początku tylko penis był o wiele bardzieij pobudliwy.
Kompleks małego penisa
To przy powiększeniu kwasem jest ryzykoże nic nie będzie się czuło ? Weźcie mnie tutaj nie straszcie bo rozmawiałem z lekrzem i jestem umówiony na powiekszanie w przyszłym miesiącu. Jednak licze na o,ze będe czuł tyle samo co wcześniej. Wiem,że jest to jedynie na jakiś czas ale chyba z rok, powinno wytrzymać? Te penilarge to również dają tymczasowe działanie czy stałe?
U mnie wyglądało to tak, że 3 miesięczną kurację Penilarge zrobiłem sobie jakieś 2 lata temu. Uzyskałem wtedy dodatkowych 3,5 cm. Z 13 cm w zwodzie mam teraz niecałe 17 (zależy skąd się mierzy). Efekt utrzymuje się cały czas, wszystko jest bez zastrzeżeń :) Mogę więc spokojnie polecić.
No widocznie przy pwiększeniu kwasem takie kwiatki się pojawiają czego przykładem jst tutaj wpis kolegi powyżej. Lekarz oczywiscie Ci tego nie powie ponieważ jemu zależy na tym aby taki zabieg wykonać i jedynie zgarnąć kase. Potem TY jak masz problemy z erekcja to radź sobie sam Takie jest niestety bardzo często ich myslenie w tej dziedzinie. Co do penilarge to myślę, że zależy to od osoby ale sam jestem juz jakiś rok po powiekszeniu tabletkami i mi nic sie nie zmniejszyło. Kolega u góry równiez piszeże powiekszał tym prawie 2 lata temu.
No ale oprócz tabletek to powiększanie kwasem hialuronowym to w zasadzie jedyna metoda powiekszania penisa na dzień dzisiejszy w Polsce.Orientowałem się w temacie i operacje na powiekszenie to chyba nawet nie są u nas przeprowadzane ale za granicą ( nie sądze abym miał sie na coś takiego zdecydować bo jednak jest to jakieś ryzyko). To już zdecydowanie lepsze są tabletki jak piszecie.