Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Podatku z SU

O wszystkim i o niczym.
Boksu_Fan_KKS_Pan

Re: Podatku z SU

Post autor: Boksu_Fan_KKS_Pan » wt paź 01, 2019 2:03 am

DigitusMedius pisze:
pn wrz 23, 2019 12:08 pm
_Valentino_ pisze:
wt sie 20, 2019 3:47 pm
Swoją drogą nasz Wielki Wódz Kaczu Kaczu powinien się w końcu zabrać za Was - nasze drogie transmitujące.W ciula lecicie -żyjecie w dostatku , a niepełnosprawni muszą walczyć o każdy grosz.Zaraz by się fundusze znalazły.Zabrać się za Was jak za "mafię vat-owską" .Co Wy jakieś święte krowy czy co?W Niemczech prostytutka płaci opłatę postojową jak chce stać przy trasie i płaci podatki ,za które buduje się np. wspaniałe drogi jakich u nas brak.Nigdy nigdzie nie dojdziemy i nikogo nie dogonimy z taką Waszą mentalnością i podejściem .Ale same na to nie wpadniecie ,że okradacie nas Wszystkich Polaków. Będzie musiał ktoś Was zmusić do tego niestety.A pózniej wywody - uj z Polską co mi Polska dała uj z tym krajem bo nie daje mi 10tyś. socjalu za leżenie i pachnienie to wchodzę na su i robię to samo za takie same siano. Zapytaj droga panno w drugą stronę ; Co Ty dałaś Polsce żeby tutaj żyło się Tobie lepiej .Odpowiedz brzmi WIELKIEGO UJA - nawet podatków wam się nie chce płacić za taką lekką robotę ,ale od górników byście ściągały dwa razy więcej hehe Oto mentalność polskiej camwhores. Zapytajcie camgirls z krajów Europy zachodniej czy nie płacą podatków jak Wy hehe .Teraz macie odpowiedz dlaczego nasze kraje dzieli taka przepaść -nie tylko materialna ale przede wszystkim mentalna .Ogarnijcie się w końcu, a Wszystkim zacznie się żyć lepiej hehe Pozdrawiam moje kochanki z SU :)
Ale Ty wiesz, że laski z su odprowadzają podatki? XD
Przecież jakby im skarbówka weszła na konto bankowe to by miały przej**** - wątpię by były na tyle głupie by zarabiać miesięcznie po 10-20k i nie odprowadzać od tego podatku. Z resztą skąd ten bulwers? Obrażasz nas, a sam należysz do tej społeczności (nie mówię koniecznie o transmitowaniu, a o samym oglądaniu nas) - hipokryzja mocno. Laski tak samo opłacają sobie ZUS. Jesteś typowym polakiem cebulakiem co chce żeby somsiadowi było jak najgorzej, bo przecież ja jestem Janusz krul i mi się wszystko należy, a nie tym oszustom!!!
Laski mają pomysł na siebie i to uszanuj - jest podaż to i jest popyt.
Nikt nikogo nie obraża, nie wiem gdzie to wyczytałaś.Choć teraz zaczne -przekonałaś mnie :).Tak uważam ze wiekszość lasek z su są glupimi złodziejkami i nie płacą podatków.Cieżko widzę u Ciebie z logicznym mysleniem.Właśnie ten kolo czyli ja :)chce żeby temu sąsiadowi żyło się lepiej tzn. żeby nie czekał w kolejce do lekarza lub jeździł dobrymi drogami.Jest to możliwe tylko skończcie robić wały a kasa się na to znajdzie.Nigdy tego nie osiagniemy gdy na każdym kroku będziecie okradać nasze państwo.To Ty właśnie jesteś typową polką cebulakiem bo uważasz ,że okradajac nas wszystkich budujesz swój dobrobyt.Nie tędy droga wać panno.Uważacie ,że jeden kradnie i ma lepiej to mi też wolno .To jest myślenie przytoczonego przez Ciebie Janusza krula, co wszytkich ma za oszustów ,tylko nie siebie.Sama stzrelilłaś sobie w kolano a te argumenty to raczej kontrargumenty do twojej tezy.I to jest właśnie burackie podejście camwhore do pojecia odpowiedzialności za miejsce, w którym żyjemy.Myślisz jak przytoczony przez Ciebie Janusz krul- mi się wszystko należy od państwa choć nie płace podatów a reszta co ma lepiej ode mnie to na pewno oszuści wiec ja też oszukuje.Owszem należe do tej społeczności i też transmituje ale to nie oznacza ,że przez ten fakt mam się wyrzec swoich norm moralnych i etyki .Nie zakracze tak jak Wy -moje drogie zlodziejki okradające każdego z nas.Nie ze mną te numery.Z tą podażą i popytem to chyba off top wiec sie nie wypowiadam .No i chyba powinno być to napisane odwrotnie jeśli chodzi o su :).ale mamy już w tym temacie posta od miSZCZa ekonomii no i chyba aspirujesz do nadania Tobie tego samego tytułu naŁkowego bo psorami belwederskimi z ekonomii na pewno już nie zostaniecie.Chce żeby uczciwemu sąsiadowi żylo się jaknajlepiej a oszustami powinna zajać sie prokuratura.

Awatar użytkownika
DigitusMedius

Post autor: DigitusMedius » wt paź 01, 2019 10:06 am

Ja nie wiem o co Ci chodzi, w jaki sposób dziewczyny was okradają? Zmuszamy Was do dawania nam żetonów? Nie sądzę, sami to robicie, bo chcecie. Co ma darmowy lekarz do tego? Człowieku, firmy robią przekręty na setki milionów złotych, a Ty się przypierdzielasz do camgirls, serio? XD
Piszę Ci, że laski (a przynajmniej ja) robią to legalnie - założone firmy, odprowadzanie składek zus oraz płatnośc podatku. Może boli Cię to, że co mądrzejsze dziewczyny nie rozliczają się na zasadach ogólnych, a ryczałtem? Daj sobie spokój, bo pie*****. Nie martw się kochanie, te które się nie rozliczają dopadnie fiskus, a Ty wtedy będziesz mógł zadowolony usiąść na fotelu i cieszyć się, że ta złodziejka zapłaci za to, że "okradała" ludzi, a Twoja bańka mydlana powiększy się i będziesz sobie w niej egzystować w przekonaniu, że państwo o Ciebie dba.

Boksu_Fan_KKS_Pan

Post autor: Boksu_Fan_KKS_Pan » wt paź 01, 2019 12:21 pm

Nie płacąc podatków okradasz każdego z nas.Nie ważne jakie masz podejście do systemu podatków w Polsce, mieszkając tu powinnaś się podporządkować- tyle w temacie.Jak Ci nie pasuje są raje podatkowe , zawsze można się przeprowadzić albo wystartować w wyborach powszechnych i zmienić system ,który Tobie tak nie odpowiada.Ja płace podatki a żetony kupuje już z opodatkowanych pieniędzy.Jestem uczciwy i tego samego wymagam od innych.Jeśli nadal nie wiesz co maja podatki do darmowego lekarza bez kolejki to po prostu jesteś mało roztropna żeby tutaj nie używać obrazliwych epitetów hehe.To jest wlasnie typowe myślenie polaka cebulaka - korporacje kradną to czemu nie ja.To mnie z automatu upoważnia to stania się złodziejem hahaha brawo dla Ciebie :D Breivik też zamordował kilkaset osób ale czy to oznacza, że ja mam do tego prawo jeśli ktoś to wcześniej zrobił?Oto twoj spaczony tok rozumowania.Ogarnij sie a twoja bańka mydlana pęknie i w końcu zaczniesz stąpać po ziemi tej ziemi!! zwanej Polską, w której są jasno ustalone zasady.Jeśli nie chcesz się podporządkować stajesz sie takim aspołecznym Braivikiem.Państwo kiedyś zacznie o mnie dbać tylko najpierw trzeba samemu zadbać o te państwo.Jeśli tego nie zrozumiecie nigdy nie będzie się nam żylo dobrze choć ja nie mam na co narzekać jedynie na to ,że musze żyć miedzy takimi oszutkami.Ale walcze nadal na bank nie opuszcze tego pięknego kraju choć ludzie nadal mega zacofani niestety o podobnym toku myślenia co Ty.Mam wiecej od topek z su płacac podatki więc gula nie mam jedynie łapie mnie wkurw ,że okradacie nas wszystkich a zwykli ludzie muszą czekać miesiącami na wizyte u lekarza przez takie zlodziejki jak camwhores.Jeśli nadal tego nie rozumiesz to ja już nie pomogę, zapraszam na reedukacje do przedszkola, bo tam dzieci już wiedzą, że trzeba płacić podatki i na co te pieniądze są przeznaczane.

Awatar użytkownika
DigitusMedius

Post autor: DigitusMedius » wt paź 01, 2019 12:48 pm

Ty masz jakiś problem z czytaniem ze zrozumieniem? Poddaje się, bo pisanie do Ciebie to jak rzucaniem grochem o ścianę.

Boksu_Fan_KKS_Pan

Post autor: Boksu_Fan_KKS_Pan » wt paź 01, 2019 1:03 pm

To po co te znaki zapytania stawialaś w swojej wypowiedzi? Ah tak wiem to były pytania retoryczne hahaha .Typowe zachowanie jeśli argumentów brak .Ucieczka z podkulonym ogonem i obarczenie niewiedzą oponenta.Myślę ,że zostalaś "zagieta" a raczej pogieta jak kartka do origami i zaczynasz nabierać wody w usta.Na twoim miejscu też bym tak zrobił bo rynce opadają jak czytam te twoje wypociny.Bez sensu bronisz czegoś czego nie da się obronić.Jeseś nielicznym wyjątkiem ,ktory płaci podatki na su i chwała Ci za to .Już Cię za to polubiłem i twoje czyczki też .Obsypie Cię za to opodatkowanym złotem ale do tego czasu naucz się czutać ze zrozumieniem ;) :D

Awatar użytkownika
DigitusMedius

Post autor: DigitusMedius » wt paź 01, 2019 1:50 pm

Boksu_Fan_KKS_Pan pisze:
wt paź 01, 2019 1:03 pm
To po co te znaki zapytania stawialaś w swojej wypowiedzi? Ah tak wiem to były pytania retoryczne hahaha .Typowe zachowanie jeśli argumentów brak .Ucieczka z podkulonym ogonem i obarczenie niewiedzą oponenta.Myślę ,że zostalaś "zagieta" a raczej pogieta jak kartka do origami i zaczynasz nabierać wody w usta.Na twoim miejscu też bym tak zrobił bo rynce opadają jak czytam te twoje wypociny.Bez sensu bronisz czegoś czego nie da się obronić.Jeseś nielicznym wyjątkiem ,ktory płaci podatki na su i chwała Ci za to .Już Cię za to polubiłem i twoje czyczki też .Obsypie Cię za to opodatkowanym złotem ale do tego czasu naucz się czutać ze zrozumieniem ;) :D
Aha

asf89

Post autor: asf89 » wt paź 01, 2019 7:48 pm

DigitusMedius pisze:
wt paź 01, 2019 1:50 pm
Boksu_Fan_KKS_Pan pisze:
Aha
Nie warto z nim dyskutować. Tylko się zdenerwujesz. :p

Awatar użytkownika
DigitusMedius

Post autor: DigitusMedius » wt paź 01, 2019 9:07 pm

asf89 pisze:
wt paź 01, 2019 7:48 pm
DigitusMedius pisze:
wt paź 01, 2019 1:50 pm
Boksu_Fan_KKS_Pan pisze:
Aha
Nie warto z nim dyskutować. Tylko się zdenerwujesz. :p
Zauważyłam, szkoda mi czasu na użeranie się :lol:

_yretsym_si_eman_ym

Post autor: _yretsym_si_eman_ym » pt paź 04, 2019 2:19 pm

No ze mna nie wygracie bo ja mam zawsze racje a moja racja jest bardziej mojsza niz wojsza i to moj poglad na swiat jest jedynym slusznym.I tak dzielnie walczyliscie w swej glupocie.Podziwiam

mala-wariatka95

Post autor: mala-wariatka95 » ndz sty 12, 2020 2:49 pm

DigitusMedius pisze:
sob sie 17, 2019 12:42 pm
Jeśli twój OGOLNY dochód miesieczny nie przekracza 1000zł to uwzględniasz to w picie pod koniec roku i nie płacisz z tego podatku. Jeśli masz ciągłość finansową powyżej 1000zł miesięcznie to musisz założyć firmę, inaczej się z tego nie rozliczysz
?

Hej, mogla bys mi blizej wyjasnic kilka rzeczy? Np pod jakim 'tytulem' firme zalozyc? Czy masz kontakt do ksiegowej ktora Wie jak sie tym zajac?

ODPOWIEDZ