Nikt nikogo nie obraża, nie wiem gdzie to wyczytałaś.Choć teraz zaczne -przekonałaś mnieDigitusMedius pisze: ↑pn wrz 23, 2019 12:08 pmAle Ty wiesz, że laski z su odprowadzają podatki? XD_Valentino_ pisze: ↑wt sie 20, 2019 3:47 pmSwoją drogą nasz Wielki Wódz Kaczu Kaczu powinien się w końcu zabrać za Was - nasze drogie transmitujące.W ciula lecicie -żyjecie w dostatku , a niepełnosprawni muszą walczyć o każdy grosz.Zaraz by się fundusze znalazły.Zabrać się za Was jak za "mafię vat-owską" .Co Wy jakieś święte krowy czy co?W Niemczech prostytutka płaci opłatę postojową jak chce stać przy trasie i płaci podatki ,za które buduje się np. wspaniałe drogi jakich u nas brak.Nigdy nigdzie nie dojdziemy i nikogo nie dogonimy z taką Waszą mentalnością i podejściem .Ale same na to nie wpadniecie ,że okradacie nas Wszystkich Polaków. Będzie musiał ktoś Was zmusić do tego niestety.A pózniej wywody - uj z Polską co mi Polska dała uj z tym krajem bo nie daje mi 10tyś. socjalu za leżenie i pachnienie to wchodzę na su i robię to samo za takie same siano. Zapytaj droga panno w drugą stronę ; Co Ty dałaś Polsce żeby tutaj żyło się Tobie lepiej .Odpowiedz brzmi WIELKIEGO UJA - nawet podatków wam się nie chce płacić za taką lekką robotę ,ale od górników byście ściągały dwa razy więcej hehe Oto mentalność polskiej camwhores. Zapytajcie camgirls z krajów Europy zachodniej czy nie płacą podatków jak Wy hehe .Teraz macie odpowiedz dlaczego nasze kraje dzieli taka przepaść -nie tylko materialna ale przede wszystkim mentalna .Ogarnijcie się w końcu, a Wszystkim zacznie się żyć lepiej hehe Pozdrawiam moje kochanki z SU![]()
Przecież jakby im skarbówka weszła na konto bankowe to by miały przej**** - wątpię by były na tyle głupie by zarabiać miesięcznie po 10-20k i nie odprowadzać od tego podatku. Z resztą skąd ten bulwers? Obrażasz nas, a sam należysz do tej społeczności (nie mówię koniecznie o transmitowaniu, a o samym oglądaniu nas) - hipokryzja mocno. Laski tak samo opłacają sobie ZUS. Jesteś typowym polakiem cebulakiem co chce żeby somsiadowi było jak najgorzej, bo przecież ja jestem Janusz krul i mi się wszystko należy, a nie tym oszustom!!!
Laski mają pomysł na siebie i to uszanuj - jest podaż to i jest popyt.