Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Ocenianie penisa

O wszystkim i o niczym.
Awatar użytkownika
LandLord

Re: Ocenianie penisa

Post autor: LandLord » śr lut 19, 2020 7:25 pm

winnisia_mloda pisze:
śr lut 19, 2020 6:28 pm
Ale czemu są aż tak tępi, że nie kumają iż :
- kształt, rozmiar kutasika ma drugorzędne znaczenie dla kobiety przy ocenie faceta. (może nawet trzeciorzędne)
- gusta są indywidualne (jedna woli większe, inna mniejsze, jedna lubi ssać z napletkiem a inna woli obrzezane)
- dla laski najistotniejszym chyba parametrem kutasa jest jego czystość - czy jest dobrze wymyty i nie śmierdzi (zapach trudno ocenić przez neta)
- gdy płaci się za usługę, wykonawca usługi robi tak, aby kient był zadowolony i do niego wrócił. Podejrzewam, że panie z SU raczej opowiadają same superlatywy o pokazanym im hujku, żeby nie zrazić klienta. No chyba, że zażyczy sobie wyśmiania hujka (widziałem takie pytanie na czacie)

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » czw lut 20, 2020 1:42 pm

LandLord pisze:
śr lut 19, 2020 6:26 pm
winnisia_mloda pisze:
wt lut 18, 2020 9:54 pm
Taka ocena powinna trwać z pół minuty :D Coś w stylu: fajny/taki se/do dupy ;) Też mnie to dziwi, ale kto co lubi
A "do dupy" to rozumiem, że taki malutki, żeby łatwo wchodziło w dupkę i nie bolało ? Tak :lol:

A "do gęby" jaki najlepszy?

Swoją drogą te oceny fiutka dowodzą, że w dzisiejszym dziwnym świecie dowolnie absurdalna usługa znajdzie swoich amatorów.
Żeby było śmieszniej - to chyba najbardziej chodliwy u mnie priv. Najkrótszy i najtańszy, to fakt, ale nie ma dnia bez 2-3 ocen. A dzisiaj to mnie nawet zapraszano na SU tylko na ocenę :P Nie spodziewałabym się, że to aż tak popularne xD

TakiOwaki24

Post autor: TakiOwaki24 » sob lut 29, 2020 1:07 pm

No cóż dochodzi do tego że faceci facetów pytają o ocenę 😂 wtedy to już zero pomysłów na odpowiedź. Chyba ze ktoś lubi upokarzanie mój większy albo twój brzydki 🤣🤮

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » sob lut 29, 2020 2:00 pm

LandLord pisze:
śr lut 19, 2020 7:25 pm
winnisia_mloda pisze:
śr lut 19, 2020 6:28 pm
Ale czemu są aż tak tępi, że nie kumają iż :
- kształt, rozmiar kutasika ma drugorzędne znaczenie dla kobiety przy ocenie faceta. (może nawet trzeciorzędne)
- gusta są indywidualne (jedna woli większe, inna mniejsze, jedna lubi ssać z napletkiem a inna woli obrzezane)
- dla laski najistotniejszym chyba parametrem kutasa jest jego czystość - czy jest dobrze wymyty i nie śmierdzi (zapach trudno ocenić przez neta)
- gdy płaci się za usługę, wykonawca usługi robi tak, aby kient był zadowolony i do niego wrócił. Podejrzewam, że panie z SU raczej opowiadają same superlatywy o pokazanym im hujku, żeby nie zrazić klienta. No chyba, że zażyczy sobie wyśmiania hujka (widziałem takie pytanie na czacie)
Ooo, nieprawda! Odkąd mi podałeś pomysł z oceną niespodzianką i realizuję, to kilku po usłyszeniu "taki zwykły, bez szału", to wychodziło z transmisji bez pożegnania xD A jeden ostatnio był w szoku, bo "byłam jedyną, która tak nisko oceniła" jego drąga długości pewnie jakieś 19 cm, ale w chaszczach co najmniej jak na łąkach w lipcu :lol: Chyba powinnam odpalić Ci procent od bekowych privow :lol:

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » sob lut 29, 2020 2:01 pm

TakiOwaki24 pisze:
sob lut 29, 2020 1:07 pm
No cóż dochodzi do tego że faceci facetów pytają o ocenę 😂 wtedy to już zero pomysłów na odpowiedź. Chyba ze ktoś lubi upokarzanie mój większy albo twój brzydki 🤣🤮
To by był dopiero plot twist, kiedy facet wchodzi do laski, a to ona mu powiedzieć "taki sobie, mój jest większy" :shock: :lol:

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » ndz mar 01, 2020 10:31 pm

Desiderium19 pisze:
sob lut 29, 2020 2:00 pm

Ooo, nieprawda! Odkąd mi podałeś pomysł z oceną niespodzianką i realizuję, to kilku po usłyszeniu "taki zwykły, bez szału", to wychodziło z transmisji bez pożegnania xD A jeden ostatnio był w szoku, bo "byłam jedyną, która tak nisko oceniła" jego drąga długości pewnie jakieś 19 cm, ale w chaszczach co najmniej jak na łąkach w lipcu :lol: Chyba powinnam odpalić Ci procent od bekowych privow :lol:
Oj, nie wiem czy wtedy prokurator nie przypieprzyłby się za sutenerstwo ;)
Inna sprawa, że wówczas SU mogły też wpaść w tarapaty, bo oni chyba zabierają dla siebie 60% ?

Trochę żałuję, że nie jestem młodą seksowną laską, bo też mógłbym tak zarabiać, a kreatywnych pomysłów mi nie brakuje.
Niestety męskie ciało w średnim wieku nie nadaje się do zarabiania na kamerce - chyba, że jakieś patostreamy zacząłbym tworzyć. :lol:

ODPOWIEDZ