Uwielbiam smak własnej spermy
Uwielbiam smak własnej spermy
Witam ,szukam ostrej ,władczej ,dominującej Pani dla której będę posłusznie trzepał kutasa,opróżniał jaja i z apetytem połykał własną spermę nie marnując ani jednej kropelki . Mam nadzieję że znajdzie się jakaś Pani ktora nie pozwoli mi abym chodził głodny !!! Bardzo mnie to podnieca gdy po spuscie połykam moje lepkie,cierpkie,wyraziście mdłe proteinki !!! Kocham ten smak
-
Jeśli masz ochotę na rozmowę to zapraszam na priv ;)
Chętnie przygarnę kundla
Chętnie przygarnę kundla
Witam,rozumiem że lubisz dominować i tresować posłuszne męskie kurewki? Z przyjemnością na Pani rozkaz i na Pani oczach zlizał swoją spermę łykając wszystko posłusznie i z apetytemSlodka_julka_69 pisze: ↑czw maja 05, 2022 3:28 pmJeśli masz ochotę na rozmowę to zapraszam na priv ;)
Chętnie przygarnę kundla
-
Jeśli się odważysz zapraszam na priv ;) tam dostaniesz ode mnie rozkazy do wykonania, nie będzie łatwo - spodziewaj się wielu wyzwisk i upokorzeń
Brzmi interesująco :) podniecająco i napewno będzie apetycznie !!! Wkrótce napewno się zgłoszę ,aby ugasić apetyt na własne proteinki ;) Pytanie,kiedy mogę najczęściej spodziewać się Pani obecności na su?Slodka_julka_69 pisze: ↑sob maja 07, 2022 7:44 amJeśli się odważysz zapraszam na priv ;) tam dostaniesz ode mnie rozkazy do wykonania, nie będzie łatwo - spodziewaj się wielu wyzwisk i upokorzeń