Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

RoXana_Nova

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Marcin8w

RoXana_Nova

Post autor: Marcin8w » sob kwie 11, 2020 2:08 pm

Zabawne, kobieta po 40-tce a na profilu opis "Hej :D Jestem Roksana, jestem wysportowaną 23-letnią dziewczyną, pochodzę z Wrocławia ;D". Kobieto widać po ciele i głosie, że masz 40 ale chyba kliku baranów dało się zrobić w bambuko bo zarobiła wczoraj prawie 10 tysiący żetonów za samo przykładanie masażera do cipy. Nie żebym zazdrościł zarobków albo uważał, że 40-tki nie mogą być na su ale po prostu kobieta robi z was frajerów podając się za dwa razy młodsza niż jest. Przyjrzyjcie się jakie ma pomarszczone dłonie kiedy zbliży je do kamerki w normalnym świetle, piersi dwa piętra niżej pomimo małego rozmiaru, o głosie nie wspomnę bo ma charakterystyczny dla kobiety po 40-tce a nie młodej dziewczyny. Twarz musi mieć jeszcze gorszą niż ciało i nie wierzcie kobietom na su, że nie pokazują się bo chronią prywatność hahahahah :D skoro świecą nagim ciałem przez x czasu to gdyby były przynajmniej 5/10 na pewno by ją pokazały w dobrym makijażu. To jest klucz do wysokich zarobków (pokazały by ją nawet nie rozbierając się), no ale nie dla brzyduli dlatego siedzą od szyi w dół lub pokazują tylko usta/oczy. Jakby frajerzy zobaczyli ją w całości to zachwyt by opadł tak jak i kutas.

szukamUleglejSuki87

Post autor: szukamUleglejSuki87 » ndz kwie 12, 2020 7:12 pm

skad wiesz ile ma lat? z figury calkiem sucz

KoKoSoWa_WoDa

Post autor: KoKoSoWa_WoDa » wt kwie 14, 2020 2:52 pm

Marcin8w. Ty to zepsuty jesteś Rox jest najbardziej uczciwą dziewczyną na Su zawsze wykonuje swoje grupy i privy na 100% skoro twierdzisz że ma 40 lat to naprawdę albo masz nierówno pod sufitem albo jesteś jakąś zadzrosną laską która nie ma dochodów takich jak Rox i tak mi się wydaje bardziej bo każdy wie że od dłuższego czasu przychodzi do niej jeden pan który sypie jej konkretne sumy. Ja na nią złego słowa nie powiem za każdym razem żetony za wygrane grupy i privy mi oddaje mimo że tego nie chciałem, jestem u niej naprawdę długo i widziałem twarz tej ślicznej dziewczyny, Ale przestała pokazywać twarz jak nagrywali ja jakieś dzbany i wyrzucili na neta filmiki. Zresztą Róż ma stałych widzów którzy są u niej od początku i jak masz baranie jakieś wątpliwości pytaj reszty chłopaków......

RavenGetorix

Post autor: RavenGetorix » wt kwie 14, 2020 4:55 pm

40 lat ? Zmień dilera

adassskooo123

Post autor: adassskooo123 » wt kwie 14, 2020 8:16 pm

HAHA co za łeb 😂😂😂 Roksana ma 40 lat HaHa. Roksana jest najlepszą dziewczyną na showupie bez dwóch zdań, nie wiem kto takie śmieci pisze na jej temat, ale tak jak KoKoSoWa_WoDa napisałeś podejrzewam inne zazdrosne typiary. ROXANA_NOVA No1 !!!!! Pozdrawiam Roxi i stałych bywalców 😉

vectra91

Post autor: vectra91 » wt kwie 14, 2020 8:46 pm

Bardzo fajna dziewczyna.
A jakby sie okazała 40 letnim milfem (oczywiscie mija się to z prawda) to ma moje jeszcze wieksze uznanie

balwanekzkrainylodow

Post autor: balwanekzkrainylodow » sob kwie 18, 2020 3:33 pm

Pani ma 35 lat na moje oko... coz 20 lat juz napewno nie ma, ale z 40stka to ostra przeginka.

majster431

Post autor: majster431 » pn kwie 20, 2020 12:23 am

Niektórych trzyma chyba jeszcze weekendowa faza

Suczkazsu

Post autor: Suczkazsu » pn kwie 20, 2020 1:14 am

Na pewno ma więcej niż 23 lata, ślepi frajerzy.

Suczkazsu

Post autor: Suczkazsu » pn kwie 20, 2020 1:16 am

Idiotka sama sb pisze pozytywne komentarze na innych nickach bo nie wierzę, że tu są tacy naiwniacy.

ODPOWIEDZ