Czy jest tu jakiś bogacz,który by chciał pomóc kobiecie?
Czy jest tu jakiś bogacz,który by chciał pomóc kobiecie?
Witajcie, często z zazdrością patrze jak dziewczyny na transmisjach dostają mase napiwkow ale to nie jest taka złośliwa zazdrość, bardziej z podziwem że tez bym tak chciała. Chciałabym choć raz też tyle dostać, staram się na transmisjach ale średnio mi to wychodzi ale przynajmniej jestem uczciwa i nie robie oszukanych grupowych itd.
Pilnie potrzebuje kasy na spłatę kredytu 1400 zł. Widze, że bywają tu panowie którzy wydają spore kwoty. Jeśli ktorys by chciał pomóc to proszę o napiwek we wiadomości prywatnej, jakikolwiek napiwek, będę szczęśliwa.
Buziaki :*
Proszę się nie śmiać, jestem zdesperowana.
Pilnie potrzebuje kasy na spłatę kredytu 1400 zł. Widze, że bywają tu panowie którzy wydają spore kwoty. Jeśli ktorys by chciał pomóc to proszę o napiwek we wiadomości prywatnej, jakikolwiek napiwek, będę szczęśliwa.
Buziaki :*
Proszę się nie śmiać, jestem zdesperowana.
Znam kobiety z Showup.tv co mają trudna sytuacje co potrafią siedzieć od rana do wieczora lub od wieczora do rana i siedzą robią priv itd to że ty szukasz tu sponsora to nic złego tylko nie kiedy to co widzisz na su te grube tysiące zł zeton to fikcja bo nie jedna widzi i wpada w depresję co tam tak sypia no prawda jest nie raz inna. Nie będę się tu wypowiadać bo sponsorzy czytają
Ja też szukam sponsorki a potrzeby mam duże hahaha
Możecie mi też pisać bogate kobiety mile widziane.hahaha pozdrawiam
Ja też szukam sponsorki a potrzeby mam duże hahaha
Możecie mi też pisać bogate kobiety mile widziane.hahaha pozdrawiam
-
1400zł to nie tragedia.Błąd jest w twoim myśleniu. Robisz z tego problem jakby to była bariera nie do przebycia albo po prostu chcesz wyłudzić pieniądze na biedną bidulkę pokrzywdzoną przez życie.Myśl dlugoterminowo i miej wielkie plany.Sięgaj po marzenia chociażby w myślach a zobaczysz , że te 1400zł stanie się nic nieznaczącym pryszczem na twojej drodze ku szczęściu.Przekonaj samą siebie do tego i zmień ogolne nastawienie do siebie i życia.Pomyśl jak nigdy już nie stanąć w takiej sytacji, że prosisz kogoś o pomoc.Życzę dużo żetona na su i szybkiej spłaty długów.