Powiększanie Penisa
-
Powiększanie Penisa
Jak myślicie czy tabletki bądź żele na powiększanie działają ??
Tak, działają. Powiększają stan konta producentów. Przynoszą im krociowe zyski. Jeśli takie powiększanie masz na myśli. Natomiast frajerzy, którzy bez wcześniejszego przetestowania organizmu tracą kasę na te specyfiki, huja z tego mają. (dokładnie takiego samego jak wcześniej, tylko jakby nieco bardziej zwiotczałego faktem, że dali się tak wyruchać)Chcemisienakacu5 pisze: ↑pt mar 20, 2020 11:56 amJak myślicie czy tabletki bądź żele na powiększanie działają ??
A wiec kolego, zanim zaczniesz trwonić kasę na tabletki powiększające inne organy, kup sobie ciasny beret !
Następnie poszukaj w necie cudownych tabletek na powiększenie mózgu. Jeśli po kuracji nie zdołasz założyć beretki, będzie to oznaczało, że łeb ci się powiększył, a więc twój organizm jest przystosowany do terapii powiększających i wówczas będziesz mógł śmiało zakupić specyfiki do powiększania pozostałych organów, a nawet wzrostu dodatkowych. Cenne jest na przykład wyhodowanie sobie dodatkowej nerki. Można ją potem sprzedać ze sporą przebitką.
Polecam na te okazję utwór w wykonaniu DJ Łysy - Kupiłem se kondoma
Pogoogluj. Linku niestety nie dam, bo jakaś pizda zżera mi posty z linkami.
Nie wiem dokładnie jaka. Podejrzewam koronawirusa.
Ostatnio zmieniony pn mar 30, 2020 1:28 pm przez LandLord, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ja szukam pigółek na pomniejszenie pyty, bo moja stara gada, że jak ją biere od tyłu to jej migdały obijam.
Znacie jakieś dobre pastylki na zmniejszenie pyty ?
Znacie jakieś dobre pastylki na zmniejszenie pyty ?