nie wiem czemu ona jeszcze bana nie dostała, jej grupowe to zawsze wielka ściema, w opisie ma jedno, na grupie robi co innego, teraz od kilku dni woła sąsiada ale ten nigdy nie przyszedł.
Nie polecam
jej profil
https://showup.tv/profile/Malooolatka18
Malooolatka18 - nie polecam.
-
Mnóstwo tematów jest o tej osobie pod tytułem dziewczynka 18/pani klęcząca w krzakach / lussesita / myszka itd . Więc poczytaj sobie . Jest popyt jest podaż . Jeśli by nie miała chętnych to by takich wałków nie robiła a że ma mnóstwo klientów to ich ma gdzieś ważne że Zety są .
Totalna oszustka. Ostatnio miała ze zawoła ukrainca z budowy i będzie się z nim dymac. Pytała się ludzi gdzie ma się jej spuszczać i w która dziurke włożyć. Finalnie szepnęła coś przez okno niby kogoś wołając. Oczywiście nikt nie przyszedł. Następnego dnia już pod innym nickiem nadawała. Tym razem niby pokazując jakaś chatkę dziadka
Nasze BrudneAnalneVibro18 miało już teoretycznie wszystko na grupowej. Praktycznie palec na chwile w pupie - tzw anal, przeciąganie transmisji do ostatniej minuty - ocenicie mi to lub tamto, była już babcia za ścianą, dziadek, mechanik, kuwa nawet ukrainiec. Nikt ich nie widział. Ale luz, kasa się zgadza a jelenie dalej wydają żetony.
Kleopatra18
Imię: Martyna
Kolor oczu: niebieski
Rozmiar biustu: C
Wzrost: 172 cm
Waga 52 kg
Napiwki
Ostatnie 5 napiwków:
Calineczka_18 1561
Myszka_20 5080
Calineczka_18 1255
Calineczka_18 54
Calineczka_18 5200
haha oszustka lokuje zet na nowym koncie, aby patrzec jak niedługo bedzie kleopatra ,nowe konto i nowe opowiesci, a naiwniacy leca na grupe po 10 zet,
Imię: Martyna
Kolor oczu: niebieski
Rozmiar biustu: C
Wzrost: 172 cm
Waga 52 kg
Napiwki
Ostatnie 5 napiwków:
Calineczka_18 1561
Myszka_20 5080
Calineczka_18 1255
Calineczka_18 54
Calineczka_18 5200
haha oszustka lokuje zet na nowym koncie, aby patrzec jak niedługo bedzie kleopatra ,nowe konto i nowe opowiesci, a naiwniacy leca na grupe po 10 zet,