Co o niej myślicie?
BlowJobQueen
-
Tommy_Gun33
BlowJobQueen
Bardzo sympatyczna dziewczyna i bez wątpienia najgłębsze gardło na SU 
Co o niej myślicie?
Co o niej myślicie?
-
Barteczek83
Jej głębokie gardło robi naprawdę wrażenie
Nick adekwatny do umiejętności 
-
herbatka88
no mnie dziwi, czy to w ogole jest do zrobienia. przeciez, jej az gradlo sie rusza. ja pierdziele, mojego benka to by połknęła razem z jajacami .
-
Tommy_Gun33
Wsadzić to jedno, ale napierdzielać jeszcze tym głęboko w głęboko to zupełnie inna historia .
-
foktulfdntdajna6u0s
Zero jakiejś takiej sensualności w jej głębokim... takie mechaniczne wsadzanie to raczej tylko imponuje gwałtownością, ale mnie nie podnieca wcale.
Wolę kimiiii, chociaż ona z facetem ostatnio występuje, co mnie nie rajcuje.
-
BlowJobQueen
No ja na każdej transmisji mówię, że nie jestem namiętna, seksowna i zmysłowa, wszystko co robię, robię z jajem, za dużo jest tu sexy dziewczyn, jakiś oszolom też się przyda, żeby nudno nie byłofoktulfdntdajna6u0s pisze: ↑pt cze 14, 2019 1:10 amZero jakiejś takiej sensualności w jej głębokim... takie mechaniczne wsadzanie to raczej tylko imponuje gwałtownością, ale mnie nie podnieca wcale.
-
foktulfdntdajna6u0s
Oj chyba nie na każdej, skoro ja się z tym nie spotkałem.BlowJobQueen pisze: ↑sob cze 15, 2019 8:40 amNo ja na każdej transmisji mówię, że nie jestem namiętna, seksowna i zmysłowa, wszystko co robię, robię z jajem, za dużo jest tu sexy dziewczyn, jakiś oszolom też się przyda, żeby nudno nie byłoa zarabiam dobrze, więc ludzie to kupują słonko
Wyraziłem tylko swoje zdanie - nie mam nic przeciwko temu by być innym, ludzie mają różne charaktery...
A że ludzie kupują to cóż... to dlatego tak bardzo udajesz Lusha, wiadomo ^_^
Twoje zachowanie zakrawa o "mówię jedno, robię drugie", ale naprawdę nic mi do tego.
Powodzenia =)