byly posty wczoraj i dzis rano i nagle znikknely tam nie bylo hejtu tylko sama prawda laska sie umawia z kazdym na sex za zetony a priv kosztuje 1000zetonow czyli 100zl i a to pozniej bzyka sie z danym gosciem jak dojdzie do spotkania wczoraj naprzyklad gadala ze juz 11 ja przelecialo z show upa posluchajcie nieraz jej w nocy albo w dzien jak nadaje to jest masakra oficjalnie na ogolnym mowi ze sie umawia a przeciez podawanie kontaktow jest zabronione niech moderator lepiej wejdze i poslucha co ona robi i zweryfikuje wszystkie privy a nie tu sie czepiacie prawdy a o uczciwych dziewczynach szanujacych sie itd wstawiacie zle komentarze ze ta oszustka ta cos innego no ludzie kochany coraz gorzej robi sie na tym show upie nie dosc ze mnostwa chamstwa to jesczze wysoki limit czat za darmo powinniscie cos zmienic wtedy portal tez by duzo zyskal
panna obgaduje non stop inne dziewczyny a z siebie robi dame i gwiazde nieraz juz slyszalam i najlepsze ze o dziewczynach ktore sa szczuple ladne zadbane albo zrobione bo maja duzo kasy i nie tylko zrabiaja show upem ale maja tez prace i wogole to jest zadrosc bo nic innego sama jest bardzo tega i nic z tym nie robi tylko lezy non stop na tej kanapie dziewczyno ostani raz ci pisze za nim to skasuja spojrz na sibebie a dopiero kogos krytykuj bo naprawde zal ci dupe sciskaf
przepraszam jej login victoriie1987 a wczesniej puszysta slodka1987 miala zreszta rozne loginy ma nieraz zmienia ale dziewczyna dosc tega z duzym biustem wiaodmo o kogo chodzi wiekszosc ja kojarzy bo od dosc dawna tu siedzi prosze o jakie komentarze odnosnie tego co napisalam
dlaczego zniknal temat tej wictoriie1987
Właśnie wyrzuciła mnie z transmisji po 3min
)) czyli co? Wymaga rzucania żetonów od wejścia? Skąd mogę wiedzieć od razu czy cos chce jej dać lub wziąć priv? Chyba trzeba chwilę popatrzeć czy jest zachęcająca....a tu boom wynocha. Mega dziwne zachowanie. Juz nie bede jej obrażac itd bo nie o to tu chodzi ale to nie jest normalne. Czasem trzeba chwilę by wkręcić się w rozmowę lub zobaczyć czy zachowanie danej pani jest w naszym typie. Nie wróżę sukcesów z takim podejściem. Nie polecam

-
mnie teraz zbanowala za prawde i jesczze powiedziala ze bedzie obgadywac kogo chce bo jej napisalam zeby skonczyla z obrabaniem tylka innym a byla hejtowana przed chwila przez swojego bylego artema od zlodziejki oszustki to jakis jej facet z reala przeciez ilu juz ich przerabiala tutaj ona sama psuje portal dlatego ze wchodza pozniej do inncyh i pytaja o realne spotkania a tak wyrzuca po 5 minutach ja rozumiem jak ktos siedzi juz z godzine i nic to wtedy mozna czasem zeby sie ocknal ale tak odrazu a za drugim razem jak wejdzie to daje bana ona tak caly czas robi sama transmsituje ale nie moge pwiedziec kim narazie jestem i tez kiedys wyrzucilam pare razy a jednak okazalo sie wszedl na priv a banuje tylko chamow i hejeterrow ale musze miec konretny powod albo sami wychodza
bo banowanie tez nic nie da wejda z innych loginow jak beda chcieli przyzwyczailam sie do tego ale albo to jest portrtal kamerkowy albo na umawianie sie no ludzie sam moderatoe mi przyzna racje to niech idzie tam gdzie daje sie za kase a nie mowi ze ukrainki psuja nam renome albo ze inne sie rozbieraja za free no i niech sie rozbieraja no i co z tego kazdy robi co chce jego transmisja
bo banowanie tez nic nie da wejda z innych loginow jak beda chcieli przyzwyczailam sie do tego ale albo to jest portrtal kamerkowy albo na umawianie sie no ludzie sam moderatoe mi przyzna racje to niech idzie tam gdzie daje sie za kase a nie mowi ze ukrainki psuja nam renome albo ze inne sie rozbieraja za free no i niech sie rozbieraja no i co z tego kazdy robi co chce jego transmisja