LikeTheSisters to mężczyzna na dziale kobiet!
LikeTheSisters to mężczyzna na dziale kobiet!
Wczoraj widziałem jak na dziale kobiet siedział transwestyta a to jest niedopuszczalne, moderacja powinna coś z tym zrobić , i przenieść go na dział dla mężczyzn, dodam jeszcze że najwidoczniej ktoś się zweryfikował na niego, a to też nie jest dopuszczalne, proszę o sprawdzenie tego użytkownika LikeTheSisters
-
GuerrillaRadio
sam się prawie nabrałem xD nieźle wychowała pod siebie partnera, który się przebiera w kiecki xD
-
__Tomasz___
@Moderator użytkownik LikeTheSisters łamie regulamin serwisu Showup.tv zweryfikowała sie dziewczyna na tym nicku, a transmituje ktoś inny podszywając się pod kobietę przebrany mężczyzna w damskie ciuchy w peruce Blond o pseudonimie Zuza wprowadza ludzi w błąd że jest kobietą a to mężczyzna oszukujac w taki sposób naciąga ludzi na żetony proszę o sprawdzenie tego użytkownika jak będzie na swojej transmisji i go zweryfikować
-
LikeTheSisters
To nieprawda. Zostałam zweryfikowana zgodnie z zasadami serwisu. A na moją transmisję zaprosiłam koleżankę. Moja koleżanka nie życzy sobie, aby była oczerniana i pomawiana tylko dlatego, że nie prowadzi rozbieranych pokazów. Dodatkowo ten użytkownik po raz kolejny zakłada nowe konta i wypisuje takie same oskarżenia. Rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji i insynuacji jest nie w porządku i wprowadza innych w błąd. Proszę o zaprzestanie takich działań.
-
__Tomasz___
To Ty Sandra razem ze swoim chłopem przebierancem wprowadzacie ludzi w błąd,co przebiera się w damskie ciuchy o Pseudonimie Zuza Twój chlop ukrywając swoje genitalia między nogami oraz sztuczne gumowe piersi przyklejone do klatki piersiowej, sporo osób może to potwierdzić że to mężczyzna i dali się oszukać. Kiedyś probowal oszukiwać na innych nickach wyłudzając przy tym żetony od ludzi Signora oraz Missy to jego dawniejsze Nicki. Teraz ma nowy Nick LikeTheSisters. I tam oszukuje razem ze swoja dziewczyna.Za takie oszustwa ten użytkownik LikeTheSisters powinien zostać zbanowany co miał kilka nicków wyłudzal żetony od ludzi, do tego robi pokazy za BLIK łamie również przy tym regulamin. @Moderator czy możesz coś z tym zrobić ?LikeTheSisters pisze: ↑śr lut 04, 2026 4:39 pmTo nieprawda. Zostałam zweryfikowana zgodnie z zasadami serwisu. A na moją transmisję zaprosiłam koleżankę. Moja koleżanka nie życzy sobie, aby była oczerniana i pomawiana tylko dlatego, że nie prowadzi rozbieranych pokazów. Dodatkowo ten użytkownik po raz kolejny zakłada nowe konta i wypisuje takie same oskarżenia. Rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji i insynuacji jest nie w porządku i wprowadza innych w błąd. Proszę o zaprzestanie takich działań.
-
__Tomasz___
Bawi Cię to Sandra że ze swoim chłopem przebierancem w damskie ciuszki wyłudzacie żetony ? Każdy wie że to chłop ten pseudo Zuza w peruce blond, miał tutaj inne Nicki kiedyś Missy oraz Signora, niech wszyscy użytkownicy o tym wiedzą, jak Twój chlop oszukał tutaj wiele osób, a łatwo jest rozpoznać Ciebie Sandra i tego pseudo Zuza udającego kobietę a to chłop w przebraniu damskich ciuchach, Ty Sandra pokazujesz się nago a ten chłop Zuza już nie bo wiadomo że między nogami ma genitalia męskie już ten temat był wiele razy wałkowany, ostrzegam innych użytkowników żeby się nie dali oszukaćLikeTheSisters pisze: ↑śr lut 04, 2026 11:45 pmWypisujesz głupoty, ale muszę przyznać rozbawiło mnie to ;D