to już jest Skandal
-
to już jest Skandal
Kiedy Su wyda komunikat co dalej z wypłatami ??? Już minęło 1.5 miesiąca SU PROSZE PODAC KOMUNIKAT !
-
Teraz wychodzi szydło z worka,po co wam jakieś wypłaty przecież transmisję robicie dla przyjemności, zawsze takie napalone i mokre jesteście....lol
Nie bądz beszczelny bo to nie jest tych osób łatwe.Robienadgodziny pisze: ↑pt lut 17, 2023 8:57 amTeraz wychodzi szydło z worka,po co wam jakieś wypłaty przecież transmisję robicie dla przyjemności, zawsze takie napalone i mokre jesteście....lol
- TaLuLa-Dances-The-HuLa
No i stało się to, co antycypował Mr Magilla. Pozamiatano tu nas. ;)
- TaLuLa-Dances-The-HuLa
Nigdy się bardziej nie pilnowałam.
Cho na zgodę obejrzymy sobie 20 odcinek Goryla Magilli pt. "Miłość Ci wszystko wybaczy."
Buziaczki :*:*:*:*:*
Nie wiem Magillś co tam poprawiłeś, ale nadal jest kijowo. Do trzech razy sztuka. ;)
Kisski.
Ok, podpowiadam: ó
Cho na zgodę obejrzymy sobie 20 odcinek Goryla Magilli pt. "Miłość Ci wszystko wybaczy."
Nie wiem Magillś co tam poprawiłeś, ale nadal jest kijowo. Do trzech razy sztuka. ;)
Kisski.
😀TaLuLa-Dances-The-HuLa pisze: ↑sob lut 18, 2023 7:02 pmNigdy się bardziej nie pilnowałam.
Kisski.