W Tym tygodniu będziecie miały "Pienionżki"
-
W Tym tygodniu będziecie miały "Pienionżki"
Słuchajcie kasę na pewno dostaniecie, tak jak już wiele osób pisało co dwa lata są takie przestoje i admin wprowadza jakieś zmiany. Ostatnim razem było to w 2021 roku. Wstrzymali wypłaty w połowie listopada i ruszyli wypłatami dopiero 23 grudnia czyli 6 tygodni. A jeszcze wcześniej SU wstrzymało wypłaty wiosną 2019 roku przed swietami wielkanocnymi i przestój trwał 5 tygodni. Wtedy transmitujące nie dostały kasy na święta i też były płacze i lamenty. Prawda jest taka że trzeba zawsze zabezpieczyć się finansowo, nie tylko na kamerkach, ale w każdej branży, bo różne są sytuacje w życiu. Ale jak ktoś żyje z dnia na dzień i zachłyśnie się kasą nie odkładając na "czarna godzinę " to tak jest. Z drugiej strony co niektóre z Was zarabiają naprawdę dobre pieniadze tutaj a piszczą najbardziej i nawet nie mają na przeżycie jednego miesiąca. Smutne to, ale powiadam Wam prawdziwe. PS. W porannym moczu czułem że do końca tego tygodnia ruszą wypłaty.
-
Witam,
nie czekamy na "pienionzki" tylko pieniądze. Nawet gdybym miałam milion na koncie to mam prawo oczekiwać zapłaty za wykonane usługi w określonym czasie. Pieniądze nie są wypłacane już ponad miesiąc, gdzie niektóre dziewczyny nie były o zmianach nawet poinformowane. Mam nadzieję, że pieniądze będą do końca tygodnia tego lub następnego, bo nie mam ochoty transmitować na portalu, który ma takie podejście do modelek. To tłumaczenie, że pieniądze na pewno będą bo już kiedyś tak było nie jest normalne. To bardzo źle, że pojawiają się takie przerwy bez wcześniejszego uprzedzenia.
nie czekamy na "pienionzki" tylko pieniądze. Nawet gdybym miałam milion na koncie to mam prawo oczekiwać zapłaty za wykonane usługi w określonym czasie. Pieniądze nie są wypłacane już ponad miesiąc, gdzie niektóre dziewczyny nie były o zmianach nawet poinformowane. Mam nadzieję, że pieniądze będą do końca tygodnia tego lub następnego, bo nie mam ochoty transmitować na portalu, który ma takie podejście do modelek. To tłumaczenie, że pieniądze na pewno będą bo już kiedyś tak było nie jest normalne. To bardzo źle, że pojawiają się takie przerwy bez wcześniejszego uprzedzenia.
-
Też miałem sen że dzisiaj wszystko ruszy wysikałem się na bardzo żółty kolor więc świadczy to o tym że dziś pieniądze będą na kontach.
-
Srelek nie Modelek. To nie transmituj. Idz do biedronki To będziesz miała pewną kasę. A "pienionżki" napisałem w cudzysłowie w celach humorystycznych żeby Ci ból dupy minął, ale widzę, że bez maści się nie obędzie:)Czarodziejka_zmyslowa1997 pisze: ↑czw lut 16, 2023 11:16 amWitam,
ale w sumie co Wam tak zależy ze bronicie portalu? to normalne, ze jak ktoś zarobił kasę i nie ma jej długo na koncie to ma prawo się czuć oszukany albo olany.
nic w tym dziwnego a wręcz to chyba normalne, dziwne jest właśnie pisanie, ze spoko, ze tak robią bo prędzej czy później wszystko wraca do normy. 6 tygodni to długo, po prostu.
nic w tym dziwnego a wręcz to chyba normalne, dziwne jest właśnie pisanie, ze spoko, ze tak robią bo prędzej czy później wszystko wraca do normy. 6 tygodni to długo, po prostu.
-
cleo - proponuje do strajkujących dołączyć ;D trzy tematy niżej jest post;D
myślałam, że tu tylko charytaaatywnie ;D
myślałam, że tu tylko charytaaatywnie ;D
-
Każdy ma rację
Po 1.strona jeżeli ma zamiar robić jakiekolwiek zmiany powinna podać informacje wcześniej to normalne
Po 2 .Pokazuje to jak jesteście niestety rozrzutne ,kupujecie drogie torebki ,buty i inne zbędne pierodly co leżą w szafie dla szpanu na mieście ,a nie zostawiacie sobie żadnych pieniędzy na czarną godzinę a potem lament
Pieniądze będą do końca miesiąca zapewne więc nie ma co pisać o tym codziennie i rzucać żalów ,bo strona nie ma z wami żadnej wiążącej umowy więc trzeba spokojnie poprostu posiedzieć i poczekać pozdrawiam.
Człowiek dla człowieka niech nie będzie wilkiem bo zbędne uszczypliwości nie są nikomu potrzebne
Po 1.strona jeżeli ma zamiar robić jakiekolwiek zmiany powinna podać informacje wcześniej to normalne
Po 2 .Pokazuje to jak jesteście niestety rozrzutne ,kupujecie drogie torebki ,buty i inne zbędne pierodly co leżą w szafie dla szpanu na mieście ,a nie zostawiacie sobie żadnych pieniędzy na czarną godzinę a potem lament
Pieniądze będą do końca miesiąca zapewne więc nie ma co pisać o tym codziennie i rzucać żalów ,bo strona nie ma z wami żadnej wiążącej umowy więc trzeba spokojnie poprostu posiedzieć i poczekać pozdrawiam.
Człowiek dla człowieka niech nie będzie wilkiem bo zbędne uszczypliwości nie są nikomu potrzebne