DO DZIEWCZYN KTORE PRACUJA NA SU JUZ DLUGO
-
DO DZIEWCZYN KTORE PRACUJA NA SU JUZ DLUGO
Moze wkoncu bez spin na chlodno spojrzec by na te sytuacje ,mianowicie chcialabym zeby to dziewczyny z su ktore juz tu dlugo pracuja wypowiedzialy sie co mysla o obecnej sytuacji,czytalam ze byly juz takie akcje ze dziewczyny czekaly 4-6 tyg na wyplaty, sa tu osoby ktore sie cisna ,panikuja ale to nivc nie da .Czy moglby sie wypowiedziec ktos bez zadnych spekulacji a patrzac wstecz na to co sie dzialo wczesniej ?
dziekuje.
dziekuje.
-
Tak, taka sytuacja nie zdarzyła się pierwszy raz. Praktycznie co roku jest taka akcja, że wstrzymują wypłaty. Panikarstwo tutaj w niczym nie pomoże ani nie przyspieszy wypłat. Jedyne co nam pozostaje to cierpliwie czekać aż w końcu to znów ruszy. Mogę jedynie uspokoić, że wypłaty prędzej czy później nam zlecą. Jestem tu już od 2012 roku i jeszcze nigdy nie było takiej sytuacji aby pieniądze przepadły.
-
zgodzę się. ;)Squirtujaca_kotka92 pisze: ↑pt lut 10, 2023 8:24 pmTak, taka sytuacja nie zdarzyła się pierwszy raz. Praktycznie co roku jest taka akcja, że wstrzymują wypłaty. Panikarstwo tutaj w niczym nie pomoże ani nie przyspieszy wypłat. Jedyne co nam pozostaje to cierpliwie czekać aż w końcu to znów ruszy. Mogę jedynie uspokoić, że wypłaty prędzej czy później nam zlecą. Jestem tu już od 2012 roku i jeszcze nigdy nie było takiej sytuacji aby pieniądze przepadły.
Takie zastoje na showupie są sytuacją powtarzalną, przeszłam już przez to dwa razy. Ja spokojnie czekam, nie panikuję. Podejrzewam, że do końca lutego się coś ruszy.6DosImpios9 pisze: ↑pt lut 10, 2023 7:21 pmMoze wkoncu bez spin na chlodno spojrzec by na te sytuacje ,mianowicie chcialabym zeby to dziewczyny z su ktore juz tu dlugo pracuja wypowiedzialy sie co mysla o obecnej sytuacji
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedz gdyby ktoś jeszcze miał jakieś doświadczenie to piszcie pls xxx
-
Ja jestem od 3 lat na su i tez już była taka sytuacja,po 6 tygodniach wyplaty były wznowione.Uwazam,że panika nic nie da.Standard to jest ze co 2 lata jest taka sytuacja.
Musimy cierpliwie czekać.Pozdrawiam
Musimy cierpliwie czekać.Pozdrawiam
-
Ja tez tu jestem od 2012 ale chyba raz tylko trafilam na niewielka przerwę może dlatego ze nie robię przelewów systematycznie ... Tez trochę panikuje bo nie przygotowała się na to ale to prawda -wtedy tez panikowalam a pieniazki dostalam po jakimś tam czasie ...Squirtujaca_kotka92 pisze: ↑pt lut 10, 2023 8:24 pmTak, taka sytuacja nie zdarzyła się pierwszy raz. Praktycznie co roku jest taka akcja, że wstrzymują wypłaty. Panikarstwo tutaj w niczym nie pomoże ani nie przyspieszy wypłat. Jedyne co nam pozostaje to cierpliwie czekać aż w końcu to znów ruszy. Mogę jedynie uspokoić, że wypłaty prędzej czy później nam zlecą. Jestem tu już od 2012 roku i jeszcze nigdy nie było takiej sytuacji aby pieniądze przepadły.
-
Ja jestem na show już ponad 3 lata i 3 raz łapie mnie taka sytuacja, co roku portal przechodzi taka weryfikacje i co roku wprowadzane są nowe zmiany. Przykład rok temu przed tą weryfikacją można było wypłacać z konta kwoty od 100 zł,
po tym jak były wstrzymane wypłaty na kilka tyg po odblokowaniu wypłat zrobili limit i można było wypłacać już kwoty od 1000zł wzwyż. I jakoś wcale mnie nie dziwią wprowadzane teraz zmiany odnośnie wypłat i weryfikacji dziewczyn transmitujących. I o ile nie dziwi mnie oburzenie nowych dziewczyn nie mających pojęcia o tym ze na tym portalu co roku jest ta weryfikacja i co roku wstrzymują wypłaty na kilka tygodni (od siebie dodam tylko że proponuje to zapamiętać bo za rok ta weryfikacja będzie powtarzana tak samo w okolicy nowego roku). To naprawdę dziwi mnie aż tak wielkie oburzenie ze strony dziewczyn które też nie raz już ta weryfikacja dotknęła no i skoro już uzależniają swoje życie od dochodu z showup to też proponuje w końcu sobie zapisać gdzieś żeby w listopadzie zacisnąć pasa bo będzie kilka tygodni przerwy od pieniążków. Osobiście mogę powiedzieć obserwując już 3 raz tą weryfikacje że ona też ma wpływ na jakoś i czas wypłacanych wynagrodzeń, przed ostatnią weryfikacją po zleceniu żetonów do wypłaty czekałam czasami dobrych kilka dni na przelew po weryfikacji zlecane żetony do wypłaty np o 6 rano miałam już tego samego dnia do południa na koncie. Więc na koniec mogę Was tylko uspokoić że portal na dniach ruszy z wypłatami patrząc na czas który już minął od wstrzymania wypłat a co do nowych procedur no cóż ja się dziwie że i tak tyle lat show działał bez głębszej weryfikacji transmitujących a jakieś protesty w zasadzie nie mają najmniejszego sensu bon UWAGA nie jesteśmy dla showup PRACOWNIKAMI nie mamy z nimi żadnej umowy więc i oni nie mają obowiązku mieć jakichkolwiek odruchów w naszą stronę jak do swoich pracowników, fenomen tego portalu przyciągał i będzie przyciągać nowe transmitujące tak jak i nowych oglądających i WYBACZ ale ich to wali czy Ty czy Ja czy Inna Hania zrobią tu następną transmisje. Amen Grzeszna Kasia ;D
po tym jak były wstrzymane wypłaty na kilka tyg po odblokowaniu wypłat zrobili limit i można było wypłacać już kwoty od 1000zł wzwyż. I jakoś wcale mnie nie dziwią wprowadzane teraz zmiany odnośnie wypłat i weryfikacji dziewczyn transmitujących. I o ile nie dziwi mnie oburzenie nowych dziewczyn nie mających pojęcia o tym ze na tym portalu co roku jest ta weryfikacja i co roku wstrzymują wypłaty na kilka tygodni (od siebie dodam tylko że proponuje to zapamiętać bo za rok ta weryfikacja będzie powtarzana tak samo w okolicy nowego roku). To naprawdę dziwi mnie aż tak wielkie oburzenie ze strony dziewczyn które też nie raz już ta weryfikacja dotknęła no i skoro już uzależniają swoje życie od dochodu z showup to też proponuje w końcu sobie zapisać gdzieś żeby w listopadzie zacisnąć pasa bo będzie kilka tygodni przerwy od pieniążków. Osobiście mogę powiedzieć obserwując już 3 raz tą weryfikacje że ona też ma wpływ na jakoś i czas wypłacanych wynagrodzeń, przed ostatnią weryfikacją po zleceniu żetonów do wypłaty czekałam czasami dobrych kilka dni na przelew po weryfikacji zlecane żetony do wypłaty np o 6 rano miałam już tego samego dnia do południa na koncie. Więc na koniec mogę Was tylko uspokoić że portal na dniach ruszy z wypłatami patrząc na czas który już minął od wstrzymania wypłat a co do nowych procedur no cóż ja się dziwie że i tak tyle lat show działał bez głębszej weryfikacji transmitujących a jakieś protesty w zasadzie nie mają najmniejszego sensu bon UWAGA nie jesteśmy dla showup PRACOWNIKAMI nie mamy z nimi żadnej umowy więc i oni nie mają obowiązku mieć jakichkolwiek odruchów w naszą stronę jak do swoich pracowników, fenomen tego portalu przyciągał i będzie przyciągać nowe transmitujące tak jak i nowych oglądających i WYBACZ ale ich to wali czy Ty czy Ja czy Inna Hania zrobią tu następną transmisje. Amen Grzeszna Kasia ;D