Potrzebuje pomocy od jakiegos administratora
-
Potrzebuje pomocy od jakiegos administratora
Czy moze mnie jakis administrator sprawdzic na prywatnej rozmowie? Kolejna osoba mowi mi ze nie dziala mi kamerka podczas prywatnej transmisji
-
Najprościej zacząć livea i żeby Cię ktoś zgłosił, wtedy moderator strony bierze 'ala priva' i można coś zdziałać, my ze swoim partnerem mieliśmy sytuację że trzeba było pokazać dowód 🤣👍🏻
To znaczy że wcześniej byłaśTaktaktenwlustrze pisze: ↑śr lis 30, 2022 1:05 pmCzy moze mnie jakis administrator sprawdzic na prywatnej rozmowie? Kolejna osoba mowi mi ze nie dziala mi kamerka podczas prywatnej transmisji
i nadawałaś to moderator dał akceptację.
Problem nie widzialnych trasmisji jest na forum ten problem opisałem go dokładnie i pare osób miałem okazję poznać to miało też problem u siebie w ustawieniach.
Jak nie widzę trudno mi coś powiedzieć bo mam bardzo rużne przypadki problemów i tak bez analiz sprawdzania się nie da.
Wszystkie osoby co miałem z tym problemem narazie problemu nie ma lub występuje żadziej.
Administrator może sprawdzić dowód tylko proszę nie pokazywać go dokładnie same posiadanie dowodu osobistego starczy pokazać z daleka. Nigdy nie powino mieć miejsca pytanie o pesel i pokazanie imię i nazwisko adres zamieszkania. Nie wolno im tego robić i nie mogą tego wymagać. Same okazanie dokumentu starczy z daleka.HeavenlyOrgasms pisze: ↑pt sty 06, 2023 2:53 amNajprościej zacząć livea i żeby Cię ktoś zgłosił, wtedy moderator strony bierze 'ala priva' i można coś zdziałać, my ze swoim partnerem mieliśmy sytuację że trzeba było pokazać dowód 🤣👍🏻
-
Spokojnie moderator kazał zasłonić imię itp tylko data i twarz żeby była :)GORYL pisze: ↑pt sty 06, 2023 3:35 pmAdministrator może sprawdzić dowód tylko proszę nie pokazywać go dokładnie same posiadanie dowodu osobistego starczy pokazać z daleka. Nigdy nie powino mieć miejsca pytanie o pesel i pokazanie imię i nazwisko adres zamieszkania. Nie wolno im tego robić i nie mogą tego wymagać. Same okazanie dokumentu starczy z daleka.HeavenlyOrgasms pisze: ↑pt sty 06, 2023 2:53 amNajprościej zacząć livea i żeby Cię ktoś zgłosił, wtedy moderator strony bierze 'ala priva' i można coś zdziałać, my ze swoim partnerem mieliśmy sytuację że trzeba było pokazać dowód 🤣👍🏻