Lush przereklamowana zabawka ?
Lush przereklamowana zabawka ?
Panowie jak postrzegacie te zabawki u pań? Ja osobiście wchodzę do dziewczyn które nie korzystają z tego lusha .połowa z tych co używają wydają z siebie dziwne dźwięki ... Jakoś mnie to odrzuca ... A jak to jest u was ?podzielcie się spostrzeżeniami
-
na bank to napisała laska która nie stać na lusha xDDDDDDDDD
Ostatnio zmieniony czw maja 26, 2022 10:53 am przez Umyj_pussy, łącznie zmieniany 1 raz.
Trudno w tym temacie się wypowiedzieć facetowi, bo nie specjalnie możemy sprawdzić jak działa taki lush i czy korzystanie z niego sprawia aż tak dużo przyjemności. Sam wole oglądać dziewczyny bez lusha i też po rozmowie z jedną dziewczyną wywnioskowałem, że nie każdej kobiecie lush sprawia tyle przyjemności, ile zapewne powinien. Dlatego też nie każda kobieta na tym portalu korzysta z lusha, gdyż nie chcą na transmisji sztucznie jęczeć z rozkoszy czy też jak to jedna dziewczyna ujęła (formie żartu) dostawać padaczki na zawołanie. ;p
-
ja swojej kupilem na prezent i sie cieszy, szkoda tylko ze jak w robocie jestem to nie dziala na tyle km, ale juz pracuje nad odpowiednia antena :)))