cześć! jestem nowa i trochę nieśmiała...
-
Odezwij sieseksownaS pisze: ↑ndz wrz 27, 2020 5:52 pmPiszę tutaj, ponieważ od dłuższego czasu marzy mi się taka przygoda. Nie robię tego dla pieniędzy (chociaż nie ukrywam, jest to bardzo podniecające), ale głównie dla swojej przyjemności. Chcę się pokazać, chcę być adorowana i oglądana. Dochodzić widząc jak Cię jaram. Jak zacząć tutaj przygodę? Kto by chciał mnie pooglądać?
-
Cześć odezwij się warto. Czekam . Ja szukam kobiety jednej do zabawy przed kamerą
-
Dawaj . Odezwij się . Sami sobie przygodę stworzymyseksownaS pisze: ↑ndz wrz 27, 2020 5:52 pmPiszę tutaj, ponieważ od dłuższego czasu marzy mi się taka przygoda. Nie robię tego dla pieniędzy (chociaż nie ukrywam, jest to bardzo podniecające), ale głównie dla swojej przyjemności. Chcę się pokazać, chcę być adorowana i oglądana. Dochodzić widząc jak Cię jaram. Jak zacząć tutaj przygodę? Kto by chciał mnie pooglądać?
-
-
Witam też lubię na 2kam pofiglowac i nie tylko. Niestety coś jest nie tak bo nie mogę zrobić transmisji. Możesz tutaj odpisać pozdrawiam
-
Hej kochana jesteś na SU pisz do mnie
Chciałbym dowiedzieć się o Tobie więcej niż myślisz:*
Chciałbym dowiedzieć się o Tobie więcej niż myślisz:*