Napisałem do supportu PayRedeem. Operator powiedział, że i tak nie akceptujecie cyfrowych wyciągów bankowych. Moja znajoma po kilku próbach połączenia z bankiem dostała blokadę konta za "naruszenie zasad Global Primex". Czy teraz nie może przywrócić konta?PayRedeem_Support pisze: ↑śr kwie 26, 2023 6:02 pmWitam, sprawdziłem ponownie i akceptujemy konta Wise. Jest licencjonowana instytucją finansową, i możemy tam przelewać środki. Proszę o ponowny kontakt z naszym działem obsługi klienta. Na Revolut też wypłacamy.Vanessa_Mae pisze: ↑śr kwie 26, 2023 2:51 pmOto co mówi PayRedeem przy próbie dodania Wise lub Revolut: Proszę wypełnić nowe dane bankowe zgodnie z dostarczonym wyciągiem bankowym (Universal Bank) i wprowadzić pasujący kod swift i numer IBAN, ponieważ nie akceptujemy banków cyfrowych do wypłat.
To jest absurdalne. Musimy otworzyć Wise, aby zostać zweryfikowanym. Ale nie można go użyć do płatności. Jak to możliwe?
Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
@wszystkowidze U mnie nadal wypłaty wiszą na showup. Ile to jeszcze potrwa zanim wejdzie mi to na PayRedeem?
-
Strasznie długo Ci wiszą,ja już dostałam z PR dzisiaj na konto.Moze E-mail napisz do ShowupSquirtujaca_kotka92 pisze: ↑śr kwie 26, 2023 9:30 pm@wszystkowidze U mnie nadal wypłaty wiszą na showup. Ile to jeszcze potrwa zanim wejdzie mi to na PayRedeem?
-
- Administrator
Powtarzam po raz kolejny, ze nadal mamy 7 dni roboczych na zrealizowanie zlecenia.Squirtujaca_kotka92 pisze: ↑śr kwie 26, 2023 9:30 pm@wszystkowidze U mnie nadal wypłaty wiszą na showup. Ile to jeszcze potrwa zanim wejdzie mi to na PayRedeem?
-
Też tak uważam . Pisałam na email i ciszamonikadomina pisze: ↑śr kwie 26, 2023 9:38 pmStrasznie długo Ci wiszą,ja już dostałam z PR dzisiaj na konto.Moze E-mail napisz do ShowupSquirtujaca_kotka92 pisze: ↑śr kwie 26, 2023 9:30 pm@wszystkowidze U mnie nadal wypłaty wiszą na showup. Ile to jeszcze potrwa zanim wejdzie mi to na PayRedeem?
- toweliiegirl420
Dzień dobry, wszystkowidze
Wypłaciłam kolejny przelew i znowu muszę czekać.
Czy dobrze rozumiem że każdy kolejny przelew będzie najpierw akceptowany przez administratora su, zanim będzie wysłany na payredeem?
Wypłaciłam kolejny przelew i znowu muszę czekać.
Czy dobrze rozumiem że każdy kolejny przelew będzie najpierw akceptowany przez administratora su, zanim będzie wysłany na payredeem?
- toweliiegirl420
P.s. wczoraj wyplacilam o godzinie 20.30 czekam dziś na wpłatę na swoje konto bankowe z payredeem