Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

MokraMisia22

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Zablokowany
SeksiKotka1

Re: MokraMisia22

Post autor: SeksiKotka1 » ndz paź 06, 2019 7:40 pm

To jakas prostytutka,rzekomo 1 maz ja zostawil to znalazla 6 lat mlodszego, nawet corka z nia nie chce mieszkac, sami widzicie co robi na kamerkach dla zetonow, zenada. taka NIBY gwiazda a zeby jak u 80 latki, pijaczka!!! Zero klasy , maly zasob slownictwa...ustawka :D

Awatar użytkownika
dLanx

Post autor: dLanx » ndz paź 06, 2019 7:52 pm

Gruby ciągnie jak odkurzacz, widać że gość ma fach w ustach :lol: :shock:

mokrymis22

Post autor: mokrymis22 » ndz paź 06, 2019 9:24 pm

Czego się cieszycie prostaki.

To są ludzie wyzwoleni i nowocześni, aktywni i pełni pasji. Uczestnicy marszów równości, wyborcy lewicy. Ludzie, dla których nie ma absolutnie żadnych barier, a robienie loda i lizanie odbytu transowi to Wolność - coś, czego nigdy nie zrozumiecie. Niestety są często odpychani przez społeczeństwo, więc spotykają się w małym gronie, zażywają dopalacze kupione od Seby i przekraczają najśmielsze granice umysłu.

Jebać hetero
xD

Disney

Post autor: Disney » pn paź 07, 2019 12:50 am

mam rozkminę, jak nisko człowiek się jeszcze upodli dla tych paru złotych :ugeek:

Awatar użytkownika
dLanx

Post autor: dLanx » pn paź 07, 2019 1:04 am

rozstanie to pic na wodę, fotomontaż. Ale jako ciekawostkę dodam, że ten grubasek co był na jej transmisji 5/10/19 to znany showaper :D exo*vald*s jak ktoś kojarzy :ugeek:

z fartem
Ostatnio zmieniony pn paź 07, 2019 1:54 am przez dLanx, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
dLanx

Post autor: dLanx » pn paź 07, 2019 1:17 am

hahah dobre w chuj prawie sie zbełtałem. Szac dla mistrza orala :D

MOKRA_MISIA22

Post autor: MOKRA_MISIA22 » pn paź 07, 2019 9:48 am

Hej. Dziekuje za wszystkie wiadomosci:) i dziekuje ze o mnie piszecie. Myslicie, ze to mnie w jakis sposob rusza??:) robie swoje i dobrze sie bawie:)

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » pn paź 07, 2019 12:45 pm

MOKRA_MISIA22 pisze:
pn paź 07, 2019 9:48 am
Hej. Dziekuje za wszystkie wiadomosci:) i dziekuje ze o mnie piszecie. Myslicie, ze to mnie w jakis sposob rusza??:) robie swoje i dobrze sie bawie:)
Nic Cię nie rusza...
Twój mąż też Cię nie "rusza", podobno od jakiegoś czasu często chodzi na grzyby, bo twierdzi, że pierogi już mu nie smakują...
Pozdrawiam...

milutki187

Post autor: milutki187 » pn paź 07, 2019 10:28 pm

nom niezle sie ponizyla z tymi trzema mikro chujkami :lol: :lol:

robertxxx

Post autor: robertxxx » pn paź 07, 2019 11:09 pm

MOKRA_MISIA22 pisze:
pn paź 07, 2019 9:48 am
nie rusza?
padła tutaj już jedna uwaga co do Twojego wyglądu i jak ona padła na transmisji co prowadziłaś z szefową to uciekłaś wielce obrażona, towarzyszka z transmisji była dość zdziwiona tą reakcją ;)

Zablokowany