Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

PAMELA

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
PAMELA

Re: PAMELA

Post autor: PAMELA » czw sty 23, 2020 3:19 pm

MarceL_ pisze:
czw sty 23, 2020 3:17 pm
Desiderium19 pisze:
czw sty 23, 2020 3:12 pm
PAMELA pisze:
czw sty 23, 2020 3:10 pm

Skoro tak bardzo się interesujesz i martwisz o moja podłogę to może wyślę Ci próbkę do posmakowania???
O borze szumiący, tak nisko upaść... Nie mam więcej pytań :lol:
PAMELA rób swoje i nie martw się hejtem bo to tylko nicki pamiętaj.Olej to i rób swoje ;)

Nie martw? Taki bzdurami? Przestań :D Ja tylko bronię swojego dobrego imienia.

MarceL_

Post autor: MarceL_ » czw sty 23, 2020 3:23 pm

PAMELA pisze:
czw sty 23, 2020 3:19 pm
MarceL_ pisze:
Desiderium19 pisze:

PAMELA rób swoje i nie martw się hejtem bo to tylko nicki pamiętaj.Olej to i rób swoje ;)

Ja tam trzymam kciuki żeby Tobie się powodziło bo fajna dziewczyna i taka naturalna...hejt zawsze będzie na dziewczyny w górnej części więc rób swoje a oni dalej niech się produkują :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » czw sty 23, 2020 3:24 pm

PAMELA pisze:
MarceL_ pisze:
Desiderium19 pisze:

A którego tym razem imienia bronisz? Bo coś często je zmieniasz ostatnio :lol: Słyszałam kiedyś, że jak marka zmienia nazwę, to żeby odciąć się od złej opinii, albo ukryć jakiś przekręt, chyba coś w tym jest i chyba jednak się przejmujesz, skoro rozdzielasz swoje ja na kilka imion. Dzisiaj Paris? Jutro Pamela? O Cindy już zapomniałaś? :lol: Kiedyś lubiłam zajrzeć i pooglądać z przyjemnością, teraz to już tylko do śmiechu :lol:

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » czw sty 23, 2020 3:31 pm

PAMELA pisze:
Desiderium19 pisze:
czw sty 23, 2020 3:09 pm
PAMELA pisze:
czw sty 23, 2020 3:03 pm

Nic od nikogo nie wyciągnęłam, nie nazywaj tak tego. Ktoś tu chyba po prostu zazdrości. ;)
Najłatwiej przerabiać wszystko w zazdrość, gdy nie ma się co powiedzieć. :lol: Nie zazdroszczę Ci absolutnie niczego, bo i nie ma czego, zwyczajnie bawią mnie te fałszywe squirty-siki, których to plaga na SU :lol: Cóż no, baw się dobrze, tylko pamiętaj umyć wszystko do porządku, żeby moczem nie waliło :?
Skoro tak bardzo się interesujesz i martwisz o moja podłogę to może wyślę Ci próbkę do posmakowania???
Łooo...
Jaka riposta...
Przypominają mi się czasy podstawówki...
Mniej nerwów, więcej myślenia...
Pozdrawiam serdecznie...

PAMELA

Post autor: PAMELA » czw sty 23, 2020 3:39 pm

Desiderium19 pisze:
czw sty 23, 2020 3:24 pm
PAMELA pisze:
MarceL_ pisze:

A którego tym razem imienia bronisz? Bo coś często je zmieniasz ostatnio :lol: Słyszałam kiedyś, że jak marka zmienia nazwę, to żeby odciąć się od złej opinii, albo ukryć jakiś przekręt, chyba coś w tym jest i chyba jednak się przejmujesz, skoro rozdzielasz swoje ja na kilka imion. Dzisiaj Paris? Jutro Pamela? O Cindy już zapomniałaś? :lol: Kiedyś lubiłam zajrzeć i pooglądać z przyjemnością, teraz to już tylko do śmiechu :lol:
Nie wiedziałam, ze można się uczepić nawet zmiany nicku.... nick jak nick, ważne kto pod nim nadaje. Cały czas JAAA. Natomiast co do obrony imienia, jest przenośnia, jakbyś nie wiedziała.

PAMELA

Post autor: PAMELA » czw sty 23, 2020 3:40 pm

vulture pisze:
czw sty 23, 2020 3:31 pm
PAMELA pisze:
Desiderium19 pisze:
czw sty 23, 2020 3:09 pm

Najłatwiej przerabiać wszystko w zazdrość, gdy nie ma się co powiedzieć. :lol: Nie zazdroszczę Ci absolutnie niczego, bo i nie ma czego, zwyczajnie bawią mnie te fałszywe squirty-siki, których to plaga na SU :lol: Cóż no, baw się dobrze, tylko pamiętaj umyć wszystko do porządku, żeby moczem nie waliło :?
Łooo...
Jaka riposta...
Pozdrawiam serdecznie...
Głupie komentarze i zaczepki to głupie odpowiedzi...pozdrawiam ;)

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » czw sty 23, 2020 3:53 pm

PAMELA pisze:
czw sty 23, 2020 3:40 pm
vulture pisze:
PAMELA pisze:

Łooo...
Jaka riposta...
Pozdrawiam serdecznie...
No nie wiem...
Riposta mogła być bardziej przemyślana, mogłaś zabłysnąć inteligencją...
@Desiderium19 trafnie podkreśliła, że argument o zazdrości czy już tak oklepanym "bólu dupy", to żaden argument, bo nie da się z tym dyskutować...
To czy był szczoch czy go nie było, to czy zmieniasz nicki i jak wyglądasz nie interesuje mnie...
Masz klientów i dobrze, niech się powodzi...
Tyle...

pldigidunaj11

Post autor: pldigidunaj11 » czw sty 23, 2020 7:45 pm

PAMELA pisze:
czw sty 23, 2020 3:40 pm
vulture pisze:
PAMELA pisze:

Łooo...
Jaka riposta...
Pozdrawiam serdecznie...
I dobrze, tak trzymaj ;)

Madmax696996

Post autor: Madmax696996 » pt sty 24, 2020 10:29 pm

FAJNA SZALONA ŁADNA DZIEWCZYNA, PEŁNA POZYTYWNEJ ENERGI , POLECAM !!! ;) ;) ;)

Madmax696996

Post autor: Madmax696996 » sob sty 25, 2020 12:52 pm

Nie no musze to dopisać , jak można tak pisać na Pamelke? Siedzą zawistne laski i piszą pierdoły z lewych nicków aby konkurencję wykosić a prawda jest taka że to ładna miła dziewczyna ,piękne ciało , laska naprawde widać że daje z siebie wiele. Ogarnijcie sie laski wezcie się na silownie i do doktora od głowy , może po takiej metamorfozie bedziecie normalnie proserwoać na tym portalu a nie oczerniać fajne laski!!! Pamelka laska top na 10!!! Uwielbiam! :D :D :D

ODPOWIEDZ