Zgłoś się w tej sprawie na kontakt.crazynymphomaniac pisze: ↑sob kwie 15, 2023 11:19 amWszytkowidze dlaczego po weryfikacji moje zytony nie zostają wypłacone? Nie mogłam się zweryfikować bo nie posiadałam dostępu do polskiego konta a mojemu partnerowi pisaliście żeby zweryfikowac kobiete!!!!! Mimo że miał swoje konto zweryfikowane nie chcieliście wypalcic kasy. Najpierw miał dizlaac revolut na co byłam przygotowana, później okazało się że też nie będzie działał. Z payreddem tylko ciągle oszukujecie i zmieniacie daty. proszę o wyoalte moich ŻETONÓW!!!!! Za długo już czekam!!!!! Zapewniano że wypalta kasy to będzie priorytet!!!!!!
Jeśli konto Wykonawcy jest zarejestrowane jako kobiece to Wykonawcą (tym głównym do którego należy konto) jest kobieta, nawet w przypadku gdy na transmisji występuje ktoś jeszcze. Każdy Wykonawca może posiadać jedno konto Wykonawcy. Użytkownicy mogą przekazywać żetony na inne konta o ile nie służy to ominięciu postanowień regulaminu w szczególności KYC i Wypłaty.